ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

ΘΑΥΜΑ!!ΚΛΑΙΕΙ Η "ΠΑΝΑΓΙΑ" ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ..ΛΑΔΙ!!ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ!!


Συγκλονίζει: Το θαύμα της Παναγίας που δακρύζει λάδι (Βίντεο)Η οικογένεια Χριστιανών από το χωριό που βρίσκεται κοντά στα σύνορα της χώρας με το Λίβανο, ισχυρίζεται ότι το πρόσωπο του αγάλματος της Παναγίας γέμισε με λάδι, κάτι το οποίο χαρακτήρισε ως "φαινόμενο". Το άγαλμα είχε αγοραστεί πριν από ένα χρόνο, αλλά μόλις πρόσφατα παρατήρησαν ότι δακρύζει λάδι.

 "Η γυναίκα μου, Αμίρα, πλησίασε το άγαλμα και διαπίστωσε ότι ήταν γεμάτο λάδι. Φοβήθηκε και σκούπισε το λάδι, ενώ στη συνέχεια φώναξε τη γειτόνισσα, για να της πει τι είχε συμβεί. Η γειτόνισσα ήρθε και είδε ότι το λάδι ήταν αληθινό, κράτησε τα χέρια της γυναίκας μου και της είπε να μην φοβάται και ότι πρόκειται για ευλογία που ήρθε στο σπίτι μας" δήλωσε ο Οσάμα Κούρι (Osama Khoury).
Κάποια μέρη του αγάλματος ήταν υγρά.
Η είδηση έκανε το γύρο της περιοχής, με αποτέλεσμα περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι να επισκεφτούν το σπίτι, για να δουν από κοντά το θαύμα.
Η Αμίρα δήλωσε ότι το άγαλμα ενδυνάμωσε την πίστη της.
"Ένιωσα ότι κάτι ανώτερο με έκανε να θέλω να προσεύχομαι περισσότερο" είπε η ίδια.!!

Τι αλλο θα ακουσουμε απο τους βαρεμενους παει τους εχει καψει τον εγκεφαλο ο Ναζωραιος!!Την μια η "Παναγια" κλαει και βγαζει αιμα την αλλη αρωμα και τωρα λαδι!!Αντε γραμη για το Δαφνι!!
ΛΑΔΙ.jpg

2 σχόλια:

 1. Ναι ρε φιλε μαζι σου,αλλα Θεος υπαρχει?κ'αν ναι ποιος ειναι αυτος,αν οχι ο Χριστος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΔΥΟ ΛΥΧΝΑΡΙΑ ΛΑΜΠΟΥΝ Η ΜΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ

  http://www.tlig.org/el/messages/684/

  Ξαφνικά, αισθάνθηκα ένα "πύρινο σπαθί" να με τρυπάει και φώναξα: Κύριε! Σε αποζητώ!

  - Με αποζητάς, γιατί έχεις δει τη Δόξα Μου... Γράφε:

  Το ένα φρούριο μετά το άλλο πολιορκούνται από τον Άνομο. Έρχομαι σήμερα να προσφέρω σε όλη την ανθρωπότητα την Ειρήνη Μου, αλλά ελάχιστοι ακούνε. Έρχομαι σήμερα με όρους ειρήνης και μ' ένα Μήνυμα Αγάπης, αλλά η γη βλασφημεί την ειρήνη που προσφέρω, και ειρωνεύεται και χλευάζει την Αγάπη που δίνω στις παραμονές της Γέννησής Μου. Η ανθρωπότητα γιορτάζει αυτές τις ημέρες χωρίς το Άγιο Όνομά Μου. Το Άγιο Όνομά Μου έχει καταργηθεί και βλέπουν την ημέρα της Γέννησής Μου σαν μια μεγάλη αργία αναψυχής, λατρεύοντας τα είδωλα. Ο Σατανάς βρήκε τα παιδιά Μου αδύνατα και κοιμισμένα και μπήκε στις καρδιές τους. Έχω προειδοποιήσει τον κόσμο.

  Το μήνυμα της Φατιμά μιλάει: Κατά την Ημέρα Μου, θα κάνω να δύσει ο ήλιος το μεσημέρι και θα συσκοτίσω τη γη το καταμεσήμερο. Θα επιτρέψω στο Δράκοντα να δαγκώσει αυτή την αμαρτωλή γενεά και να ρίξει πάνω της μια Φωτιά που ποτέ άλλοτε δεν είδε ο κόσμος και ούτε θα ξαναδεί, για να κάψει τα αναρίθμητα κρίματά της. Θα ρωτήσετε: "Θα χαθούν όλοι οι κάτοικοι της γης, οι καλοί μαζί με τους κακούς;" Σας λέω: οι ζωντανοί θα ζηλεύουν τους νεκρούς. Από τους δύο ο ένας θα σωθεί. Μερικοί θα ρωτήσουν: "Πού είναι ο Ηλίας και ο Μωϋσής που πρόκειται να έρθουν;" Σου λέω, πονηρή γενεά: όλ' αυτά τα χρόνια, δεν μιλούσαμε 2 με παραβολές. Ο Ηλίας και ο Μωϋσής ήρθαν και δεν τους αναγνωρίσατε αλλά τους φερθήκατε όπως θέλατε. Δεν ακούσατε τις Δύο Καρδιές Μας, την Άμωμη Καρδιά της Μητέρας Μου και την Ιερή Μου Καρδιά, άπιστη γενεά... Οι Δύο Καρδιές Μας δεν σας μίλησαν με παραβολές και με αινίγματα.

  Όλα τα Λόγια Μας ήταν Φως και οι Καρδιές Μας, σαν δύο Λυχνάρια, λάμπουν η μια κοντά στην άλλη με τέτοια λάμψη, ώστε να μπορούν όλοι να δουν. ?Αλλά δεν καταλάβατε. Οι Καρδιές Μας σαν δυο Ελαιόδενδρα 3 προσπάθησαν χρόνια τώρα να σας αναζωογονήσουν, σαν δυο κλαδιά από ελαιόδενδρα που αδειάζουν το έλαιον 4 για να θεραπεύσουν τη γενεά σας και να επουλώσουν τις πληγές σας. Αλλά η γενεά σας φέρθηκε στις δύο Καρδιές Μας όπως ήθελε. Οι Δύο Καρδιές Μας είναι χρισμένες 5 και είναι ζωντανές. Είναι σαν αιχμηρό δίκοπο σπαθί 6 και προφητεύουν, αλλά το ανυπότακτο πνεύμα αυτής της γενεάς ξανασταυρώνει το Λόγο Μου, 7 το δίκοπο σπαθί, και απορρίπτει τις Δύο Ιερές Καρδιές που σας μιλούν σήμερα, όπως ακριβώς απέρριψαν τους αγγελιαφόρους Μου στα Σόδομα και την Αίγυπτο.

  Το πείσμα αυτής της γενεάς ξεπέρασε εκείνο του Φαραώ, γιατί οι απαιτήσεις τους σε ανθρώπινη γνώση έγιναν πεδίο μάχης ενάντια στη δική Μου Γνώση. 8 Πράγματι, οι Δύο Καρδιές Μας έχουν γίνει μάστιγα για τους κατοίκους της γης 9 αλλά σύντομα, πολύ σύντομα τώρα, η Φωνή Μου πάλι θα ακουστεί. Θα σας επισκεφθώ με κεραυνό και φωτιά. Η Δικαιοσύνη πλησιάζει. Και οι Δύο Καρδιές Μας που πολεμήσατε, στο τέλος θα θριαμβεύσουν. 10 Και η κυριαρχία του κόσμου θα ανήκει πια σε Μένα. 11 Όλ' αυτά είναι τώρα πολύ κοντά. Ανοίξτε τα μάτια σας και κοιτάξτε γύρω σας. Σας δίνω όλα τα σημεία των Καιρών και εσείς, εσείς που μοχθείτε για να επικρατήσει η ευλάβεια των Δύο Καρδιών, μην αποθαρρύνεστε. Το Βιβλίο της Αποκάλυψης μιλάει γι' αυτή την Αλήθεια, καθώς και το Βιβλίο του Ζαχαρία. Μη φοβάστε, διαδώστε αυτή την ευλάβεια με εμπιστοσύνη και με θάρρος.
  ΑΡΧΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή