ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ BREAK DANCE!!!!XAXAAAAAAAA!!ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ!!

Έφτιαξαν τον Ιησού να χορεύει breakdance... για να φέρουν τους νέους στην Εκκλησία!!!ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΩΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΜΑΡΑΓΚΟ!!
ΚείμενοDogma Newsdesk
Έναν ομολογουμένως παράδοξο  τρόπο επέλεξαν οι υπεύθυνοι της Ρωμαιοκαθολικής επισκοπής του Clifton και οι υπεύθυνοι του Δήμου του Μπρίστολ στη Μεγάλη Βρετανία, για να κάνουν τους νέους να μιλούν για την θρησκεία.

Εμπνευσμένοι από τους χορευτές breakdance που πριν από μερικά χρόνια είχαν χορέψει μπροστά στον τότε Πάπα Ιωάννη Παύλο Β΄, αποφάσισαν να φτιάξουν έναν τεράστιο υπαίθριο πίνακα του Ιησού να χορεύει ο ίδιος breakdance. Ο πίνακας φτιάχτηκε στον τοίχο μιας πολυκατοικίας δίπλα από τον οποίο βρίσκεται υπαίθρια καφετέρια.

Το αν μη τι άλλο παράξενο έργο, που στην Ελλάδα θα είχε προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις, φαίνεται πως στην βρετανική κοινωνία τυγχάνει ιδιαίτερης αποδοχής.

Ενδεικτική είναι η δήλωση του εκπροσώπου της τοπικής Ρωμαιοκαθολικής επισκοπής ο οποίος είπε: «Φαίνεται λαμπρό έργο Δεν ξέρω αν ο Ιησούς χόρευε, αλλά σίγουρα είχε βγει στους δρόμους για να αναμειχθεί με τους ανθρώπους όλων των τύπων και ηλικιών. Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιος θα μπορούσε να προσβληθεί από αυτό το έργο».Οι υπεύθυνοι το Δήμου μάλιστα, θεωρούν πως το έργο αυτό θα φέρει τους νέους πιο κοντά στο να συζητήσουν για την θρησκεία ενώ χαρακτηρίζουν το έργο παράδειγμα θρησκευτικής ανοχής.

Εμείς δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες του… πρωτοποριακού έργου, αφήνοντας τα σχόλια σε εσάς.

Ρεπορτάζ: Ιωάννης Λότσιος
Επιμέλεια: dogma.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου