ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ:ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 2,5 Ο ΣΥΡΙΖΑ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΓΟ ΣΩΜΑ???

Ισχυρό προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας δίνει νέα δημοσκόπηση. Στο 10% το ποσοστό της Χρυσής Αυγής!!Και τα δυο κόμματα έχουν δεχτεί δριμύ επίθεση από την Ορθόδοξη εκκλησία!!Τον ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγορούν για Αθεϊσμό και την Χρυσή Αυγή για Παγανισμό!!Όπως βλέπετε φίλοι μου η δύναμη της εκκλησίας στο εκλογικό σώμα είναι ανύπαρκτη απλά την χρησιμοποιούν οι Ελλαδέμποροι!!


Προβάδισμα 3,5 μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση, εμφανίζοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο 31,5% και στο 28% τη Νέα Δημοκρατία.

Κατά 3,5 μονάδες μπροστά δίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δημοσκόπηση της Public Issue για την Εφημερίδα των Συντακτών, εμφανίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ στο 31,5%. Στο 28% η Νέα Δημοκρατία.
Σε δημοσκόπηση της Public Issue για την Εφημερίδα των Συντακτών, το 29% στην ερώτηση ποια κυβέρνηση θεωρεί πως μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα της χώρας πιστεύει μία κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ το 26% μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Το 41% απαντά καμία από τις δύο.
Η δημοσκόπηση δίνει στην πρόθεση ψήφου 31,5% στον ΣΥΡΙΖΑ, 28% στη Νέα Δημοκρατία, 10% στη Χρυσή Αυγή, 6,5% στο ΠΑΣΟΚ, 6,5% στο ΚΚΕ, 4,5% στους ΑΝΕΛ, 3,5% στη ΔΗΜΑΡ και 9,5% στα λοιπά κόμματα.
Στην παράσταση νίκης, το 52% θεωρεί ότι νικητής θα αναδειχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και το 35% η ΝΔ.
Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, το 39% θεωρεί καταλληλότερο τον Αντώνη Σαμαρά, το 30% τον Αλέξη Τσίπρα και το 29% κανέναν από τους δύο.
Στην ερώτηση "ποιο ή ποια από το κόμματα που υπάρχουν εμπιστεύεστε περισσότερο για να κυβερνήσουν τη χώρα", οι μισοί και πλέον -το 55%- απαντούν "κανένα".
Το 19% απαντά ΝΔ, το 15% ΣΥΡΙΖΑ, το 7% ΠΑΣΟΚ, το 3% τη ΔΗΜΑΡ, το 3% το ΚΚΕ, το 3% τη Χρυσή Αυγή και το 2% τους ΑΝΕΛ. Χωρίς γνώμη είναι ένα ποσοστό στο 3%.
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε μεταξύ 8 και 13 Ιανουαρίου σε δείγμα 1.005 ατόμων με τηλεφωνικές συνεντεύξεις και δομημένο ερωτηματολόγιο. Το σφάλμα ορίζεται στο 3,2%.

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΒΟ.
    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝ ΑΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΞΑΚΟΛΟΘΘΗΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΣΚΛΑΒΕΙ, ΤΑ ΜΜΕ ΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΠΡΙΤΕΣ.
    ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ΟΔΗΦΟΥΝ ΣΑΝ ΠΕΟΒΑΤΑ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΣ ΕΓΚΛΗΝΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!!!! ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΕΝΕΓΓΕΦΑΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή