ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ KKE ENOXΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

''ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ'' ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ!

«Το ΚΚΕ απευθύνει μήνυμα σε όλους τους εργαζόμενους της Ευρώπης:


Δεν χρειάζεται να «γίνετε Έλληνες» για να συμπαρασταθείτε στο λαό της Ελλάδας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης προς τον.....

ελληνικό λαό το γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.«Σας καλούμε να συναντηθούμε στον ίδιο δρόμο για τα σύγχρονα δικαιώματα της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, για να εμποδίσουμε και να ανατρέψουμε τον κοινό εχθρό μας, τη δικτατορία των μονοπωλίων, την ΕΕ, τα κόμματα που τα υπηρετούν. Η ανατροπή τους σε κάθε χώρα ή ομάδα χωρών, η κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, η αποδέσμευση από την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, με εργατική – λαϊκή εξουσία θα είναι η μεγαλύτερη συμβολή στην πάλη των λαών της Ευρώπης και όλου του κόσμου. Το πιο νέο και το πιο σύγχρονο σύνθημα, που είναι όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρο, είναι:


Προλετάριο όλων των χωρών ενωθείτε».

Συμπέρασμα : Όπως φαίνεται ο υπερδιεθνισμός τους έχει χτυπήσει κατακέφαλα εκεί στον Περισσό..
.
el-democracy.blogspot.com

ΑΥΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ.

                                      null    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου