ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Ξέρει τίνος βιβλίο μετέφρασε ο κ. Δ. Καζάκης;;..


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:


Ο κ. Δημητράκης Καζάκης
, το 2006, επέλεξε να είναι ο μεταφραστής του βιβλίου «Macedonia: Its Races and Their Future» (Μακεδονία: Οι Ράτσες -φυλές- και η προοπτική τους), του τυχοδιώκτη και έμμισθου πράκτορα του Βρετανικού ιμπεριαλισμού και της επίσημης Βρετανικής κυβερνητικής αποικιοκρατίας, Henry Noel Brailsford.

Ο τυχοδιώκτης Βρετανός πράκτορας Henry Noel Brailsford, έχει τεράστιο ενδιαφέρον, διότι είχε προκάλυψη τη δημοσιογραφία και τις αριστερίστικες οργανώσεις του, και δούλεψε σκληρά, για να δημιουργηθεί ανεξάρτητη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και ανεξάρτητη «ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ», και τα δύο κρατίδια, ξεκωμμένα από τον Ελληνικό εθνικό ιστό, που θα έμενε μέχρι τη Θεσσαλία. Και τα δύο (δημοσιογραφία και αριστερές οργανώσεις) τα άλλαζε ή τα μετονόμαζε σαν τα πουκάμισα. Σαν τα σημερινά ξυραφάκια μιας χρήσης.

Μόνο μία ήταν η σταθερά αξία του Henry Noel Brailsford: ο Εβραίος εκδότης-βιβλιοπώλης F.M. Leventhal, ο οποίος προς το τέλος της ζωής του, του κατασκεύασε μια εξαγνισμένη βιογραφία.

Ο τυχοδιώκτης αριστερός
της Αυτού Μεγαλειότητας της Βρετανικής μοναρχίας, επισκέφθηκε συχνά τα μέρη μας, και δούλεψε σκληρά, για το «διαίρει και βασίλευε» της Εγγλέζικης αποικιοκρατίας, που μεταφράζεται, στη κατασκευή μικρών εύχρηστων ανεξάρτητων κρατιδίων. Μεταξύ των εργολαβιών που είχε αναλάβει, ήταν:


1.— Η κατασκευή ανεξάρτητου «Μακεδονικού κράτους» (Σλαυομακεδονικού κράτους)
, και το έπαιζε τη μια φιλοβούλγαρος και την άλλη φιλοσέρβος και πότε ανάμεικτος, με σλόγκαν «Η Μακεδονία για τους Μακεδόνες» ΕΡΓΟ για το οποίο έγραψε το βιβλίο, που μετέφρασε στα Ελληνικά ο Δημητράκης Καζάκης.

2.— Η κατασκευή ανεξάρτητης «Κρητικής Πολιτείας»
, τελείως ξεκομμένης από την υπόλοιπη Ελλάδα, την οποία υπονόμευε για να τη περιορίσει σε Πελοπόννησο, στερεά και Θεσσαλία.

ΚΛΙΚ ΣΤΟ Carnegie Endowment for International Peace και ΣΤΟ Andrew Carnegie, για όποιον θέλει να μάθει πως έκανε λεφτά ο ιδρυτής του οργανισμού, ποιους επέλεξε να τον στελεχώσει (υπουργός πολέμου κλπ) τη διατηρούμενη νοοτροπία στελέχωσης (Διευθυντής Παγκόσμιας τράπεζας) και τι αποικιοκρατικό και ιμπεριαλιστικό τσαμπουκά διαθέτει, για να παρεμβαίνει σαν ειρηνοποιός και φιλάνθρωπος οργανισμός, εκεί που ανάβει άμεσα ή έμμεσα φωτιές και δημιουργεί ποταμούς αίματος αθώων.

ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΕΥΑΓΕΣ» ΙΔΡΥΜΑ προσλήφθηκε ο «αριστερός» Henry Noel Brailsford, του οποίου το βιβλίο «Μακεδονία: Οι Ράτσες (φυλές) της και η προοπτική τους» υπέρ των «Σλαυομακεδόνων» μετάφρασε ο Φον Δημητράκης Καζάκης το 2006, ακριβώς 100 χρόνια μετά την αρχική πρωτότυπη έκδοση.

ΑΛΛΗΛΟΥΓΙΑ…


tsoutsouneros.arvanitis
http://silvercity.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=18744%3A2012-02-09-11-46-10&catid=115%3Ablogosfaira-&Itemid=333

2 σχόλια:

  1. Ντροπή σας. Το βιβλίο αυτό είναι του 1906, πολύ πριν τεθεί θέμα απ τον Τίτο περι μακεδονικής επαρχίας της Γιουγκοσλαβίας. Επίσης αναφέρει ρητά οτι θέμα μακεδονικής ταυτότητας δεν υπάρχει, καθώς εξετάζοντας τα έθνη που ζούσαν εκεί, είχαν διάφορες εθνότητες με επικρατέστερη την ελληνική. Μην ξεχνάμε ήταν πρό της ανταλλαγής πληθυσμών. Αυτά τα ξέρετε βέβαια, αλλά προκειμένου να ρίξετε την λάσπη σας τα αγνοείτε επιλεκτικά. Ερχονται εκλογές βέβαια, και ο πόλεμος άρχισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης για να μην εκτίθεστε, η Κρητική πολιτεία ήταν το μεταβατικό στάδιο της Κρήτης πριν την ένωσή της με την ελλάδα. Το θέμα ξανατέθηκε τα τελευταία 4-5 χρόνια απο μερικούς κουφιοκέφαλους που δεν γνωρίζουν οτι το αστέρι στην σημαία είναι η οθωμανική επικυριαρχία. Αυτά για να μην κοροιδεύετε τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή