ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

>I< ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ FOCUS ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξεκινά σήμερα η δίκη για το εξώφυλλο του «Focus»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ''FOCUS'' EINAI ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ 27/1/2012, ΣΤΙΣ 09:00 ΩΡΑ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΚΑΤ ΚΤΙΡΙΟ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!


Σήμερα, εκτός απροόπτου, αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για το πολυσυζητημένο εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού «Focus», που χαρακτήριζε τους Έλληνες «απατεώνες» και απεικόνιζε την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει απρεπή χειρονομία.
Η δίκη έχει ήδη αναβληθεί τρείς φορές τον Ιούνιο τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο επειδή δεν είχαν γίνει σωστές επιδόσεις σε έξι από τους συνολικά 13 κατηγορούμενους.
Το προσβλητικό εξώφυλλο, σε μία εποχή που είχε αρχίσει να αναδεικνύεται η κρίση χρέους της Ελλάδας, είχε ωθήσει έξι Έλληνες να στραφούν στη δικαιοσύνη.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δημοσιογράφοι είναι η συκοφαντική δυσφήμηση, η προσβολή των συμβόλων του ελληνικού κράτους και η εξύβριση.
Ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικού κατηγορείται για προσβολή της ελληνικής σημαίας καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το κατηγορητήριο «δημοσίευσε στο εξώφυλλο του περιοδικού φωτογραφία που απεικόνιζε το αρχαιοελληνικό άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου να φέρει παραμορφωμένη, ήτοι ρυπαρή και σκισμένη, τη σημαία του ελληνικού κράτους». ΠΗΓΗ http://apollonios.pblogs.gr/2012/01/shmera-h-dikh-toy-periodikoy-focus-gia-to-exwfyllo-me-thn-afrodi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου