ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε.. Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΘΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!!!

Σημαίες σκοπιανών στο γήπεδο του Ηρακλή!!ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΛΟΓΗΠΕΔΟ ΞΕΦΤΥΛΕΣ!!Μετά την απόρριψη αίτησης αδειοδότησης για την συμμετοχή του Ηρακλή στην πρώτη κατηγορία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, οπαδοί της ομάδος συγκεντρώθηκαν στο Κατσάνειο στάδιο ζητώντας την παραίτηση της διοίκησης και την πληρωμή των χρεών του σωματείου. Δυστυχώς, όπως έγινε και κατά το πρόσφατο παρελθόν, δεν έλειψαν και οι γνωστές γραφικότητες των γηπέδων που αν μη τι άλλο, πέρα από την βλακεία που τις χαρακτηρίζουν, έχουν και πολιτικές προεκτάσεις με σαφή ανθελληνικό χαρακτήρα και μήνυμα. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους οπαδούς του Ηρακλή υπήρξαν και κάποιοι θερμόαιμοι που ανάρτησαν σημαίες των Σκοπίων, φωνάζοντας έξαλλοι για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, απαιτώντας μάλιστα την αποχώρηση της ομάδος από το ελληνικό πρωτάθλημα και τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα των...Σκοπίων! Τα ίδια περίπου ακούστηκαν ζωντανά και σε αθλητικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης χωρίς την παραμικρή αντίδραση κανενός, πλην ελαχίστων οπαδών που ένιωσαν βαριά προσβεβλημένοι από αυτή την ανεγκέφαλη κίνηση των ομοϊδεατών τους.

Ο ΑΓΙΟΣ ΕΣΚΙΜΩΟΣ !!

Ο Όσιος Ιάκωβος ο εν Αλάσκα.
Λεπτομέρειες για τη ζωή αυτού του αγίου της ορθοδοξίας,μπορεί να βρει ο αναγνώστης στο βιβλίο "Άγιοι της Αλάσκας",του Γ.Ε.Πιπεράκη,Εκδ.Επτάλοφος",Αθήναι.

Ο άγιος Μητροφάνης ο Κινέζος και οι συν αυτώ!!!ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ !! ΤΣΙΝ ΣΟΥΝΓΚ ,ΓΟΥΑΝ ,ΓΟΥΕΝ , ΚΟΥΙ ΚΙ, ΑΝ ΣΟΥΙ ΚΤΛ.!!!!!! ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!!!


Η ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!! ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΤΖΙΛΟΠΟΥΛΟΥΟ σχολιασμός επί τών σημείων τού κειμένου που ακολουθεί και που αποδίδεται στον μοναχό Παΐσιο, ανήκει στον ογδοντάχρονο Έλληνα ιστολόγο και κάτοικο Λιέγης τού Βελγίου, Σωτήριο Τζιλόπουλο.
Έτσι, για να κατανοήσουμε τι βαθμό μαλάκυνσης μπορεί να έχει υποστεί ένας χριστιανικός εγκέφαλος και δη ενός καλόγερου (ή αυτών που τον επικαλούνται), έτσι ώστε να αποζητεί τον ...;μαζοχισμό ...;
Κι αυτό το μήνυμα που κυκλοφορεί στη Ελλάδα, ήρθε στο Βέλγιο. Αυτά που γράφει, τα πίστευα κι εγώ στη δεκαετία του 1940. Μόλις γεννιόμαστε ακούμε να μας λένε: «Βαπτίζεται ο δούλος του Θεού ...;»· σε προσευχές και ψαλμωδίες το λένε συχνά ότι είμαστε δούλοι του Θεού. Δικαιώματα δεν έχουμε και δεν ήθελαν να μάθουμε, γι' αυτό μας μάθαιναν να παρακαλούμε τον Κύριό μας, να μας διδάξει τα δικά του δικαιώματα, τραγουδώντας: «Ευλογητός ει κύριε, δίδαξον με τα δικαιώματά σου»! Δημοσιεύω το μήνυμα για τους ερευνητές, και τις παρατηρήσεις μου με έντονα μαύρα γράμματα ...;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!


Η συγκρότηση κοινής επιτροπής κυβέρνησης και Ιεράς Συνόδου για να συζητηθούν αναλυτικά όλα τα θέματα που αφορούν την Εκκλησία, αποφασίστηκε στην κοινή συνάντηση, που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου και υπουργοί της κυβέρνησης, με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και αντιπροσωπεία της Ιεράς Συνόδου.
Ωραία «Εκκλησία» έχουμε! Διαπραγματεύτηκε με την κυβέρνηση λεφτά!Στην Επιτροπή θα προεδρεύει η υπουργός Παιδείας και από κυβερνητικής πλευράς θα μετέχουν υπουργοί ή εκπρόσωποι από τα υπουργεία Υποδομών, Υγείας, Οικονομικών και Πολιτισμού. Με τον τρόπο αυτό εκτιμήθηκε ότι ο διάλογος ανάμεσα στην Πολιτεία και την Εκκλησία αποκτά και θεσμική υπόσταση.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου ανέλυσε στον Αρχιεπίσκοπο και τους ιεράρχες τη φιλοσοφία του Νέου Λυκείου, που προωθεί η κυβέρνηση, όπου προβλέπεται συγκεκριμένος τρόπος διδασκαλίας των Θρησκευτικών, καθώς η Εκκλησία έχει εκφράσει ενστάσεις, ζητώντας περισσότερο και ευρύτερο χρόνο διδασκαλίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία της Εκκλησίας ζήτησε από την κυβέρνηση την αποδέσμευση των κεφαλαίων της που διατηρούνται στην Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ εξέφρασε τις αντιρρήσεις της για τις προωθούμενες ρυθμίσεις στο νομοσχέδιο περί μεταμοσχεύσεων, για την «εικαζόμενη συναίνεση» και την κάρτα του Πολίτη.

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Ο "ΑΓΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ Ο ΑΚΡΙΔΟΚΤΟΝΟΣ!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!


Θαυματουργικές εκδιώξεις ακρίδων από τον Άγιο Σεραφείμ της Λειβαδιάς!!ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!

666.jpg
Παλαιά εικόνα του αγίου Σεραφείμ
VatopaidiFriend: Είναι συνηθισμένο θαύμα το να εξαφανίζεται αμέσως με απίστευτο τρόπο μια επιδημία ή μια επιδρομή ακρίδων ή άλλων ζημιογόνων εντόμων ή να λύεται μια ανομβρία με έναν αγιασμό ή μια λιτανεία ή την περιφορά ενός αγίου λειψάνου (π.χ. του αγίου Σεραφείμ του Δομπού, του αγίου Νικάνορα των Γρεβενών, της αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής - βλ. εδώ) ή της Αγίας Ζώνης (βλ. εδώ και εδώ) ή μιας θαυματουργικής εικόνας της Παναγίας. Αυτό έχει συμβεί πάρα πολλές φορές μέχρι και τα πρόσφατά μας χρόνια. Παρακάτω σας παραθέτουμε τρία περιστατικά που σχετίζονται με τον πολύ θαυματουργό άγιο Σεραφείμ που γιορτάζει σήμερα.

Η Εγκληματική Ιστορία του Χριστιανισμού

Γράφει ο/η kfrydas |
Για τους "πιστούς" το ζητούμενο δεν είναι ποτέ τα ιστορικά, τα φιλοσοφικά ή τα ηθικά προβλήματα, η αλήθεια ή, για να το πούμε πιο ταπεινά, η πιθανότητα της αλήθειας, αλλά το δικό τους πρόβλημα. "Πιστεύουν" ότι δεν θα μπορούσαν να ζήσουν χωρίς την πίστη τους. Αν και βέβαια, ως Ινδοί παραδείγματος χάρη, πιθανώς να είχαν μια εντελώς διαφορετική πίστη. Και ως Αφρικανοί πάλι διαφορετική -μια άποψη η οποία κάνει εξαρχής σχετική κάθε "πίστη". Η ζωή μου μού δείχνει ότι μπορεί κανείς να ζει άνετα χωρίς "πίστη". Και χιλιάδες γράμματα αναγνωστών, συχνά συγκλονιστικά, μαρτυρούν ότι μπορούν και άλλοι, μπορούν πολύ καλύτερα αφού εγκαταλείψουν τη χριστιανική πίστη τους, μπορούν πολύ πιο ελεύθερα, μάλιστα τότε μόνο αρχίζουν να ζουν -και μάλιστα όχι περισσότερο "ανήθικα" από τους χριστιανούς". (Karlheinz Deschner)

Αλβανία: Οι πινακίδες της ελληνικής μειονότητας

Οι πρώτες και τελευταίες ελληνικές πινακίδες στην περιοχή όπου ζει η Ελληνική Μειονότητα, τοποθετήθηκαν το 2005, στην περιοχή της Δρόπολης και στον άξονα Γεωργουτάτες - Μεσοπόταμο με τι περισσότερες από αυτές να είναι σήμερα μουντζουρωμένες.  Από τότε, οι απαιτήσεις για ελληνικές πινακίδες περιορίζονταν μόνο στις ενδοβορειοηπειρωτικές συζητήσεις. 
Κανένας εκπρόσωπος μας στην Αλβανική βουλή δεν το απαίτησε αλλά και κανένας εκλεγμένος τοπικός άρχοντας δεν φρόντισε για αυτό, αν εξαιρέσουμε μόνο δύο ενέργειες.
1. Την αφαίρεση των αλβανικών πινακίδων από το Δήμο Χειμάρρας, με εντολή του δήμαρχου Βασίλη Μπολάνου καθώς δεν ήταν δίγλωσσες (Ελληνικά και Αλβανικά) όπως είχε ζητήσει η τοπική κοινωνία μέσο του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως προβλέπει ο Αλβανικός νόμος, ενέργεια η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην Αλβανία, με αποτέλεσμα την καταδίκη του Μπολάνου από την Αλβανική δικαιοσύνη. 

Ο Μέγας Αλέξανδρος... προεκλογικό χαρτί του Γκρουέφσκι


http://img.protothema.gr/A095B2C9B11BE44DBFC9E32D61EE4149.jpgΤο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, είναι ο προεκλογικός «άσσος» που κρύβει στο μανίκι του, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός κ. Νίκολα Γκρούεφσκι, προκειμένου να επικρατήσει άνετα των αντιπάλων του, στις εκλογές του Ιουνίου.

Την ώρα που η ανεργία στα Σκόπια χτυπάει «κόκκινο» και η οικονομική κρίση γονατίζει την πλειοψηφία των συμπατριωτών του, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός επιλέγει να στήνει αγάλματα και μνημεία, αναζητώντας τον δικό «μακεδονικό» μύθο.


Τo protothema.gr αποκαλύπτει φωτογραφία του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, το οποίο θα στηθεί στο κέντρο των Σκοπίων, σε βάθρο που έχει ήδη κατασκευαστεί και συνολικά αγγίζει τα 22 μέτρα, όσο δηλαδή μια οκταόροφη πολυκατοικία.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΒΕΙΡΟΣ - ΑΤΤΙΚΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ "2011"


ΕΛΛΑΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

Ο Όσιος Κόπρις........ EINAI TΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!

Επονομάσθηκε έτσι,διότι η μητέρα του σε καιρό διωγμού και επιδρομής βαρβάρων,ενώ έτρεχε και αυτή να φύγει,την έπιασαν οι πόνοι του τοκετού στο δρόμο και γέννησε τον όσιο πάνω σε κοπριά! Ο Όσιος Κόπρις ήταν σύγχρονος του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου επί βασιλέως Λέοντος του μεγάλου.Διακρινόταν για την ευσέβεια του,την αγνότητα του και τη σωφροσύνη του.Επίσης ήταν τύπος μεγάλης προθυμίας και ταπεινοφροσύνης,και ένιωθε μεγάλη ευχαρίστηση όταν πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε μικρούς και μεγάλους. Και όταν κανείς του έλεγε ότι ταπεινοφρονεί,αυτός απαντούσε: "Πράγματι,πώς να μη ταπεινοφρονώ;ο τόπος που γεννήθηκα (δηλ.η κοπριά) δείχνει την αξία μου".

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ!!ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ???


105.jpg                                  ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ!! ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ???ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΕΣ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!!!

Parthenon, Acropolis AthensΑυτό που γίνεται στην χώρα μας  είναι πρωτόγνωρο και παγκόσμια πρωτοτυπία!!Κατά εντολή των ιουδαιοχριστιανών  έχουμε δυο έθνη σε ένα!!Την αρχαία Ελλάδα και την Ελλάδα!!Έχετε ακούσει να ονομάζετε έτσι άλλο έθνος  π.χ. αρχαία Γαλλία ,αρχαία Βρετανία,αρχαία Δανια  και   παει   λέγοντας..Βέβαια η σημερινή Ελλάδα τίποτα δεν θυμίζει την ένδοξη χώρα του παρελθόντος ,φρόντισαν γι' αυτό οι Βυζαντινοί κατακτητές που με την βίαιη επιβολή του   ιουδαιοχριστιανισμού  διέλυσαν τον Ελληνικό πολιτισμό!!Αυτό δεν δικαιολογεί να αναφέρεται  η χώρα μας με δυο ονόματα !! Μια ονομασία έχει οι χώρα μας και το όνομα αυτής  ΕΛΛΑΔΑ  !!

Χτυπούν πάλι οι ανθέλληνες !!!


Αισχρή ανθελληνική προπαγάνδα διεξάγεται και μέσα από το βιβλίο Μαθηματικών στην εξαιρετικά ευαίσθητη ηλικία των μαθητών Δημοτικού.

Στο τετράδιο ασκήσεων της έκτης δημοτικού, οι μαθητές υποχρεούνται να βάλουν στη θέση των θυτών τα θύματα και να αναλύσουν πώς οι Έλληνες με διώξεις παντός είδους αλλοίωσαν τον πληθυσμό της Θεσσαλονίκης από το 1913 και μετά για να αποκτήσουν... πλειοψηφία!
Το τετράδιο περιέχει έναν πίνακα με τη σύνθεση του πληθυσμού της συμπρωτεύουσας κατά το 1913 και διαγράφει το παρελθόν, κατά το οποίο η Θεσσαλονίκη καταλήφθηκε βιαίως από ξένες δυνάμεις ενώ με σχέδιο ο ελληνικός πληθυσμός εξανδραποδίστηκε, ώστε η ελληνικότατη μέχρι τότε πόλη να μετατραπεί, μέσω εποικισμών και διώξεων, σε εξουσιαστικό κέντρο των Οθωμανών.

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!! ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ!!!


555.jpg
ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣΟΝΟΙ;
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ!!ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ!! (Ποιος θα μας λύσει την απορίαWink του Γιώργου Οικονομίδη
«Είναι να απορεί κανείς με την απουσία εκκλησιαστικού φρονήματος και εκκλησιαστικής συνειδήσεως στους ανθρώπους αυτούς. Είναι ηγετικά στελέχη της εκκλησίας. Φέρουν την ευθύνη του ευαγγελισμού του λαού και της διαποιμάνσεως της εκλεκτής ποίμνης. Και σαν να μην αρκούνται στους τιμητικούς εκκλησιαστικούς τίτλους και στη μοναδική και αξεπέραστη ιδιότητα του ηγέτη του Σώματος του Ιησού Χριστού, της εκκλησίας, αναζητούνε πρόσθετη τιμή και πρόσθετα προνόμια με την εγγραφή τους σ' ένα σκοτεινό Μασονικό Τάγμα, που δουλεύει σε ξένους αφέντες και επιδιώκει σκοτεινούς και ανομολόγητους στόχους».

"ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ" ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ! Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜ"ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ" ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ! Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!ΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!


ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ,ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΥΧΝΙΑ!!!ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ!!!


ΑΧΜΕΤ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΟΥΡΚΟΣ ¨ΑΓΙΟΣ"!!ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑΖΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!!Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΑΧΜΕΤ Ο ΚΑΛΦΑΣ 3 Μαΐου 1682

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ???
agios-ahmetΟ Άγιος αυτός ήταν στην καταγωγή Τούρκος, όπως φανερώνει το όνομά του. Από κάποιο ρωσοτουρκικό πόλεμο είχε πάρει δυο Ρωσίδες σκλάβες, μια νεώτερη και μια ηλικιωμένη, από τις οποίες είχε την νεώτερη ως σύζυγό του. Την άφηνε όμως να πηγαίνει στην Εκκλησία. Όταν επέστρεφε ωστόσο από την Εκκλησία , εκείνος παρατηρούσε ότι το στόμα της ευωδίαζε και τη ρωτούσε τί τρώει στην Εκκλησία και μυρίζει τόσο ωραία το στόμα της. Εκείνη απαντούσε πως ο ιερέας της δίνει ένα κομμάτι ψωμί ( αντίδωρο) και ότι πίνει νερό αγιασμένο ( αγιασμό).

Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ADELPHI ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ


Τη συνεισφορά της αρχαιοελληνικής Ιατρικής, τη σημασία της Ελληνικής γλώσσας και της αρμονικής συμβίωσης με τη φύση, ανέδειξε η εκδήλωση «Γεύση από την Ελλάδα», που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά από τον Σύλλογο Ελλήνων Φοιτητών του Πανεπιστημίου Adelphi, της Νέας
Υόρκης. Συντονίστριες της εκδήλωσης ήταν οι καθηγήτριες και σύμβουλοι του Ελληνικού Συλλόγου Φοιτητών, Γιούλα Σερπάνος και Νάνσυ Μπίσκα.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Ελληνο-Αμερικανικό Ίδρυμα «Φύτεψε τις Ρίζες Σου στην Ελλάδα», με σκοπό να δημιουργηθεί ένα αλσύλλιο 4.000 δένδρων στους Δελφούς, που να φέρει το όνομα του Αμερικανικού Πανεπιστημίου.
«Φροντίζουμε και ενισχύουμε τις Ελληνικές και Αμερικανικές μας ρίζες», επεσήμανε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αριστείδης Κουρκουμέλης. Εκφράζοντας την υπερηφάνεια των ομογενών φοιτητών για την Πολιτιστική μας κληρονομιά, την οποία σπουδάζουν και προωθούν στην πολυπολιτισμική Αμερικανική κοινωνία, τόνισε: «Μπορεί ο Αμερικανικός Τύπος να δημοσιεύει αρνητικά άρθρα για την ελληνική οικονομία, αλλά όλοι μας θα φύγουμε από αυτή την εκδήλωση με το κεφάλι ψηλά και υπερήφανοι για αυτό που πολιτιστικά εκπροσωπούμε».

Προκαλούν με άσκηση Ερευνας στο Αιγαίο

Νέα πρόκληση της Τουρκίας στο Αιγαίο, καθώς οι τουρκικές αρχές ανακοίνωσαν χθες ότι θα πραγματοποιήσουν άσκηση Ερευνας και Διάσωσης στο Αιγαίο, σε περιοχή όμως που ανήκει στην αρμοδιότητα της Ελλάδας.
Με τη NAVTEX 310/11 που εξέδωσε η Τουρκία ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει ασκήσεις από 4-5 Μαΐου σε «τουρκική περιοχή Ερευνας και Διάσωσης», η οποία όμως, σύμφωνα με τις συνταγμένες που έδωσε, περιλαμβάνει το τρίγωνο Νοτιοδυτικά της Λέσβου και βορείως της Χίου και των Ψαρών, περιοχή η οποία ανήκει στη δικαιοδοσία της Ελλάδας. Το δικαίωμα SAR (Search and Rescue) στο Αιγαίο ταυτίζεται με το εύρος του FIR Αθηνών και έτσι σε σχεδόν όλο το Αιγαίο ο επιχειρησιακός συντονισμός για Ερευνα και Διάσωση ανήκει στην Ελλάδα.
Η Τουρκία, στο πλαίσιο της αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας και επιδιώκοντας την επιχειρησιακή διχοτόμηση του Αιγαίου, έχει προβάλλει αξιώσεις για ανάληψη επιχειρήσεων SAR μέχρι το μέσο του Αιγαίου και τον 25ο μεσημβρινό.

Γερμανός βουλευτής: « Καιρός να πιέσουμε την Ελλάδα για το όνομα»…

Η γερμανική  ομοσπονδιακή Βουλή θα συζητήσει το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ και την έναρξη των διαπραγματεύσεων για την ένταξή της στην ΕΕ, όπως επιβεβαίωσε ο Στέφαν Λίμπιχ, μέλος του αριστερού κόμματος της Ομοσπονδιακής Βουλής, ο οποίος είχε καταθέσει και την σχετική πρόταση.
Δήλωσε, μάλιστα, ότι τελικά η συζήτηση για το ζήτημα αυτό στην Ομοσπονδιακή Βουλή θα είναι άσκοπη, αφού την ίδια θέση έχει και η γερμανική κυβέρνηση.
«Δεν υπάρχει τίποτε για να συζητήσουμε στην ουσία. Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση της Γερμανίας πρέπει να ωθήσει την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αυξήσουμε την πίεση προς την ελληνική πλευρά. Μια πραγματική ευκαιρία δίνεται στην επικείμενη Συνέλευση του ΟΑΣΕ, μετά τις εκλογές (των Σκοπίων), που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι και στην οποία συνέλευση θα παραβρεθούν τα δύο μέλη, πΓΔΜ και Ελλάδα», δήλωσε στην Deutsche Welle, ο Stefan Liebich, μέλος της Αριστεράς στην Ομοσπονδία Βουλή.

Αντίο, καλέ μας άνθρωπε!Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας Θανάσης Βέγγος

Εχασε τη μάχη για τη ζωή ο Θανάσης Βέγγος. Ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε στις 7.10 το πρωί στον Ερυθρό Σταυρό της Αθήνας όπου νοσηλευόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Ο Θανάσης Βέγγος ήταν λατρεμένος κωμικός ηθοποιός που έπαιξε σε 126 ταινίες, σε 52 από τις οποίες ως πρωταγωνιστής και σκηνοθέτησε (πρωταγωνιστώντας ταυτόχρονα) ακόμη επτά ταινίες. Γεννήθηκε στον Πειραιά, στο Νέο Φάληρο, στις 29 Μαΐου του 1927 από το Βασίλη και την Ευδοκία Βέγγου, των οποίων ήταν και το μοναδικό παιδί. Ο πατέρας του ήταν δημόσιος υπάλληλος, συγκεκριμένα εργαζόταν στην Εταιρεία Ηλεκτρισμού, και ήρωας της αντίστασης. Μετά τον πόλεμο, εκδιώχθηκε από τη δουλειά του εξαιτίας των πολιτικών του φρονημάτων.

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Προεκλογική αφίσα των τσάμηδων παρουσιάζει την Ήπειρο ως Αλβανική

Τσάμηδες και Μπολάνος κάνουν επίθεση κατά μέτωπο...
Οι πρώτοι στις αφίσες τους παρουσιάζουν ως Αλβανική την Ήπειρο. Και ο δεύτερος δίνει ρέστα για να ξανακερδίσει  τη δημαρχία στη Χειμμάρα
Επίθεση κατά μέτωπο κάνουν τις τελευταίες ημέρες, καθώς πλησιάζουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Μαϊου στην Αλβανία,  τόσο το κόμμα των Τσάμμηδων όσο και ο Πρόεδρος της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ" και υποψήφιος Δήμαρχος Χειμμάρας Βασίλης Μπολάνος. Οι πρώτοι για να...
συσπειρώσουν τους οπαδούς τους και ο δεύτερος για να ξανακερδίσει τη δημαρχία στη Χειμμάρα. Όπως έγραψε η ιστοσελίδα "ΔΕΡΟΠΟΛΗ" ο κ. Μπολάνος μίλησε σε 600 περίπου Χειμμαριώτες

Ξεπουλάμε την Ελλάδα σε Ισραηλινούς, για λίγα ψίχουλα!
 


Πριν από 20 ημέρες ο Έλληνας υπουργός Πολιτισμού Π. Γερουλάνος υπέγραψε με τον ισραηλινό ομόλογο του Σταζ Μισέζνικοφ, πρωτόκολλο συνεργασίας για την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης ισραηλινών προς την Ελλάδα. Στη βάση της συμφωνίας αυτής, προβλέπεται ενίσχυση της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ των δύο χωρών και ειδικά με βάση τη Θεσσαλονίκη, της κρουαζιέρας, του προσκυνηματικού τουρισμού, της δημιουργίας κοινών τουριστικών πακέτων μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και με τρίτες χώρες και προώθηση των επενδύσεων από το Ισραήλ στην Ελλάδα, επίσης σε σχέση με τον τουριστικό τομέα.

Ρωσία: Βρήκαν τμήματα αρχαίας ελληνικής πόλης του 6 αιώνα π.Χ. και ναό της θεάς Δήμητρας!!!


Ρεπορτάζ από το κρατικό κανάλι 1 της Ρώσσικης Κρατικής Τηλεόρασης προβλήθηκε στις 15/4/2011 με τίτλο : Κάλεσμα σε εθελοντές για συμμετοχή σε μοναδικές ανασκαφές !!


Στο ρεπορτάζ η δημοσιογράφος αναφέρει οτι :

Στην περιοχή ΤΑΜΑΝ (σ.σ. κοντά στην πόλη Ανάπα, δημοφιλές θέρετρο στο Νότιο Ρωσία, και η οποία βρίσκεται στο Κράι Κρασνοντάρ, στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας) οι αρχαιολόγοι βρέθηκαν μπροστά σε.....

μοναδική ανακάλυψη που μπορεί να αλλάξει εξ ολοκλήρου την άποψη που έχουμε για την αρχαία ιστορία.

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ Β' ΤΟΝ ΠΟΡΘΗΤΗ!!ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ!!
Μωάμεθ Β' ο Πορθητής (1430 - 1481)

Ήταν ηγέτης των τούρκικων στρατευμάτων που κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη το 1453 και έκλεισαν οριστικά τον κύκλο του εξελληνισμένου ανατολικού ρωμαϊκού κράτους. Ο Μωάμεθ, ο οποίος αναφέρεται και ως Μεχμέτ, ήταν γιος του σουλτάνου Μουράτ Β' και ανήλθε επεισοδιακά στο θρόνο σε ηλικία 21 ετών. Πάντρεψε τη μητέρα του με ένα δούλο, μεθόδευσε την εξόντωση του αδελφού του Αχμέτ και εξεδίωξε τη δεύτερη γυναίκα του πατέρα του Μάρω, που ήταν χριστιανή. Περιγράφεται ως ιδιαίτερα ευφυής, τολμηρός, σκληρός και αποφασιστικός, με εξαιρετική παιδεία. Μιλούσε ελληνικά και σλάβικα και μελετούσε με λατρεία την Ιστορία και τη Γεωγραφία.

Απίστευτο: Επίσημα και δια νόμου γινόμαστε δούλοι


Απίστευτο, απίστευτο, απίστευτο. Επίσημα και με νόμο γινόμαστε υπόδουλοι.
Θυμάστε τι μας έλεγε ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου, ότι θα κάνει αμέσως νόμο και θα το βάλει και στο Σύνταγμα ότι απαγορεύεται να πωληθεί η δημόσια περιουσία;;;
Άπιστοι Θωμάδες, που δεν πιστεύατε τον πρωθυπουργό!!! Ε, ναι λοιπόν. Το είπε και το έκανε ο άνθρωπος.
Απίστευτο: Επίσημα και δια νόμου γινόμαστε δούλοιΧθες βράδυ, ημέρα Παρασκευή και εν μέσω συλλήψεων για τηνMARFIN,  εν μέσω αλληλοσπαραγμού της Νέας Δημοκρατίας και εν μέσω βασιλικών γάμων,  η κυβέρνηση κατέθεσε τροπολογία νόμου για να υλοποιήσει την υπόσχεση του πρωθυπουργού.
Όμως η τροπολογία που κατατέθηκε λέει τα ακριβώς αντίθετα από εκείνα που είχε υποσχεθεί ο κ. Παπανδρέου. Όχι μόνο θα πωληθεί η δημόσια περιουσία, αλλά δια νόμου πλέον το τίμημα που θα εισπράττεται κάθε φορά δεν θα πηγαίνει στα ταμεία του κράτους, αλλά απευθείας στις τσέπες των τοκογλύφων.
Ναι καλά διαβάσατε. Με νόμο πλέον (να δούμε και ποιοι θα τον ψηφίσουν) το ελληνικό κράτος αυτοακυρώνεται και εκχωρεί απευθείας το τίμημα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας στους τοκογλύφους για την εξόφληση των χρεών. Δηλαδή ακόμα και αν υπάρχει θανάσιμη ανάγκη εθνικής άμυνας ή διατροφής τμημάτων του λαού, όλα αυτά θα εγκαταλειφθούν, προκειμένου να πάρουν πρώτοι τα χρήματά τους οι ντόπιοι και ξένοι τοκογλύφοι.

Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

Ο "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ" ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ!!!


http://3.bp.blogspot.com/-jZ5e9VfKEa0/TYwOGS3zOKI/AAAAAAAANM4/vpWFHSXpyxA/s1600/evaggelismos.jpgΟι εβδομήντα δύο (ΟΒ΄) μεταφραστές της Π. Διαθήκης διέπραξαν μία ύπουλη, μόνιμη και σκόπιμη πλαστογράφηση του κειμένου της. Η πλαστογράφη­ση βρίσκεται στη λανθασμένη μετάφραση της υποτιθέμενης «προφητείας» του Ησαΐα, που βρίσκεται στο ομώνυμο βιβλίο (Ζ΄14). Η απάτη αυτή είχε καταστροφικές και μοιραίες συνέπειες για το χριστιανισμό και την ανθρωπότητα.

Το ιερατείο που κατασκεύασε το «ευαγγέλιo του Ματθαίου» είχε στα χέρια του τη λανθασμένη αυτή μετάφραση των «εβδομήκοντα», του βιβλίου του Ησαΐα, όπου ιστορείται ο μύθος της Μαριάμ, η οποία συναντάει τον άγγελο Γαβριήλ. Διαβάζουμε λοιπόν στον πλαστογραφημένο Ησαΐα (Ζ΄14): «Δείτε, η Παρθένος θα μείνει έγκυος και θα γεννήσει γιο και θα καλέσει το όνομά του Εμμανουήλ». Το ίδιο γράφεται και στο Ματθαίο: «Ιδού η παρθένος εν γαστρί έξει και τέξεται υιόν και καλέσουσι το όνομα αυτού Εμμανουήλ» (Α΄23). Οι δε νεοφώτιστοι μεταφραστές στα νεοελληνικά μεταφράζουν: «Ιδού η παρθένος, που δεν εγνώρισε άνδρα, θα συλλάβει και θα γεννήσει υιόν και όσοι θα πιστεύουν εις αυτόν, θα τον ονομάσουν Εμμανουήλ». (Καινή διαθήκη μετά συντόμου ερμηνείας. Υπό Παν. Τρεμπέλα. 1974).

Οἱ ἐπιδράσεις τῶν ἀρχαίων Ἑλλήνων σὲ Ἀφγανιστάν, Πακιστάν, Ἰνδίες

Οἱ ἐπιδράσεις τῶν ἀρχαίων Ἑλλήνων σὲ Ἀφγανιστάν, Πακιστάν, ἸνδίεςΑφορμὴ γιὰ τὸ παρὸν στάθηκε σχόλιο ποὺ διετύπωσε ὁ πρέσβυς τῆς Ἑλλάδος στὸ Ν. ∆ελχί, σὲ πρόσφατη συζήτησή μας στὴν ἰνδικὴ πρωτεύουσα, κ. Εὐστάθιος Λῶζος, σχετικὸ μὲ τὴν αἴγλη ποὺ ἐξακολουθεῖ καὶ σήμερα νὰ περιβάλλῃ τὴν προσωπικότητα τοῦ Μεγάλου Ἀλεξάνδρου στὶς Ἰνδίες, τὸ Ἰ ράν, τὸ Πακιστάν, τὸ Ἀφγανιστάν ἀλλὰ καὶ σὲ ὁλόκληρη τὴν Κεντρι κὴ Ἀσί α. «Εἶναι ἐκπληκτικό», εἶπε ὁ κ. Λῶζος. «Ὁ Ἀλέξανδρος ἐξακολουθεῖ νὰ εἶναι ὁλοζώντανος. Σ’ ὅποιον χῶρο κι ἂν βρεθῶ, ὅλοι θέλουν νὰ μοῦ μιλήσουν γι’ αὐτόν. ∆ιπλωμάτες, ἐπιστήμονες, ἄνθρωποι τῶν γραμμάτων ἀλλὰ καὶ ἁπλοῖ ἄνθρωποι ἀσχολοῦνται ἀκόμη καὶ σήμερα μαζί του...».…………………………………………………………………………………