ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

"Τούρκος" δηλώνει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ...

Ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, στην ομιλία στο μειονοτικό χωριό Σέλερο, έκανε απαρνήθηκε το ΠΑΣΟΚ και δήλωσε "Τούρκος" και πιστός στο κατευθυνόμενο από το προξενείο εξτρεμιστικό κόμμα της μειονότητας! Διαμαρτυρήθηκε σφοδρά γιατί ακόμα δεν τους έχει επιτραπεί να αυτοαποκαλούνται "Τούρκοι": "Οι σύλλογοι μας παραμένουν κλειστοί γιατί έχουν τη λέξη "τουρκικός" στην ονομασία τους»!
Ο Μάντατζη χαρακτήρισε ως "Μεγάλο πολιτικό λάθος την στήριξη που έδωσε στις περιφερειακές εκλογές στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, στον Άρη Γιαννακίδη τον περιφερειάρχη που εκλέχθηκε με την βοήθεια της κυβέρνησης".
Ο Μάντατζη είπε ότι "Εμείς ιδρύσαμε το ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, αλλά δεν έγιναν αρκετά βήματα για να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ την μειονόιτητα". αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά, δηλαδή, πόσο λανθασμένη είναι η πολιτική των δύο μεγάλων κομμάτων, να βάζουν στους συνδυασμούς τους μέλη της μειονότητας για να κεδρίσουν μερικές ψήφους, οι οποίοι στην συνέχεια σχεδόν όλοι, μεταλλάσσονται σε πράκτορές της Άγκυρας.
 Ο Μάντατζη στην ομιλία του ανέφερε τα εξής: «Έχουμε προβλήματα μπροστά μας. Το να διευθετηθεί το θέμα της Μουφτείας στη Θράκη, σε αυτή την περιοχή όπως επιθυμούμε, όπως μας αρμόζει. Αλλά, για όνομα του Θεού, τόσο δύσκολο είναι να λυθεί το θέμα των βακουφίων; Μήπως οι χριστιανοί μας άφησαν τη βακουφική περιουσία; Οι δικοί μας άνθρωποι μας την άφησαν! Εμείς όμως δεν μπορούμε ακόμα να διοικούμε αυτή την περιουσία μας! Οι σύλλογοι παραμένουν κλειστοί γιατί έχουν τη λέξη τουρκικός στην ονομασία τους».
Ο Μάντατζη τονίζοντας πως ομιλεί ως Βουλευτής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι δεν έχουν γίνει αρκετά βήματα για την μειονότητα και είπε «Ελάτε και ας ενισχύσουμε το ιδιαίτερο κόμμα της μειονότητας, το κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας. Προσέξτε, αυτός που τα λέει τώρα αυτά είναι βουλευτής του κυβερνόντος κόμματος. Δεν τα δηλώνω αφού από την παραίτηση μου από βουλευτής, τα λέω κατά την περίοδο που είμαι ακόμα βουλευτής".

Πηγή : http://www.defencenet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου