ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 105 ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΖΕΥΓΑΡΙ "ΙΕΡΕΑΣ" !!!

ekklisiaae

Να ζητήσετε συγχώρεση από τον Μητροπολίτη με μία δήλωση του νόμου 105 επειδή παντρευτήκατε με πολιτικό γάμο», είπε ο ιερέας στο ζευγάρι και οι δύο νέοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα.
Η απίστευτη αυτή ιστορία συνέβη στην Πάτρα και ο ιερέας είναι γνωστός για την τυπικότητά του απέναντι στις θρησκευτικές παραδόσεις, αν και τις περισσότερες φορές χαρακτηρίζεται υπερβολικός, αφού δεν επιτρέπει την είσοδο στον ιερό ναό σε γυναίκες που φορούν μπλούζες με ανοιχτό ντεκολτέ, φούστες πάνω από το γόνατο κ.λπ.
Το ζευγάρι λοιπόν πήγε στον ιερέα προκειμένου να πάρει τα έγγραφα που χρειαζόταν για να τελέσει θρησκευτικό γάμο σε άλλη εκκλησία της Πάτρας!
Είχε ήδη κάνει το «λάθος» (κατά τον παπά) να παντρευτεί με πολιτικό γάμο πριν από δύο χρόνια προκειμένου να καταφέρει να πάρει δάνειο για να χτίσουν σπίτι.
Ο ιερέας, όμως, μόλις άκουσε πως ήδη είχε τελεστεί πολιτικός γάμος έγινε έξω φρενών και ζήτησε από το ζευγάρι να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 στην οποία θα έγραφαν πως ζητούσαν συγχώρεση από τον Μητροπολίτη. Τους είπε, μάλιστα, πως μόνο αν τους συγχωρούσε ο "σεβασμιώτατος"... θα τους έδινε το έγγραφο που χρειάζονταν!
Οι μελλόνυμφοι τα έχασαν και δεν πίστευαν στα αυτιά τους και μάλιστα η κοπέλα πανικοβλήθηκε.!!
smile1.jpg


Ξυπνήστε πρόβατα μην πηγαίνεις Έλληνα και Ελληνίδα  σε Ιουδαιοχριστιανικές εκκλησίες να παντρευτείς στο όνομα ενός άθλιου Εβραίου ψευτοπροφήτη τον Αβραάμ που πουλούσε την γυναίκα του στους Αιγύπτιους για λίγα  πρόβατα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου