ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ:ΜΕ ΜΠΙΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ  ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΧΕΤΟΥ ΥΒΡΕΩΝ!! ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!ΠΗΓΗ!

ΛΥΣΣΑΞΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΣΙΣΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ!!ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!

Τελικά διαψευστήκαμε...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΡΟΖΟΥΛΙ δεν ήταν η "αυθόρμητη" συγκέντρωση,αλλά άχρωμη,άοσμη και άγευστη!
Επειδή εμείς τα κομματόσκυλα,όπως επιμένουν να μας χαρακτηρίζουν κάποιοι,που "παίζουμε ρόλο" περίεργο,όπως λένε άλλοι,αποφασίσαμε να πάμε στο Σύνταγμα,για να δούμε με τα ίδια μας τα μάτια τι γίνεται εκεί,ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ σε όσα γράφαμε.
Καταρχήν,να πούμε ότι όντως υπήρχε πολύς κόσμος,στη συντριπτική του πλειοψηφία νεολαία.Όμως,οι περισσότεροι-κι εμείς-ψάχναμε να βρούμε κάποιον διοργανωτή,κάποια "ομάδα",κάποιο σημείο αναφοράς τέλος πάντων,ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ!


Υπήρχαν μόνο πηγαδάκια και παρέες με μπίρες,σουβλάκι,τσιγαράκι,χασισάκι και μερικές κιθάρες.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ.


Ας είναι.Λέμε,δεν μπορεί,τουλάχιστον θα ακούσουμε κανένα σύνθημα:Τίποτα!Κάτι σφυρίγματα μόνο που προέτρεπαν τον κόσμο να κουνήσει τα χέρια του σηκώνοντάς τα ψηλά κι ένα για τον...Πάγκαλο.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ.
Ελληνική σημαία δεν είδαμε ούτε για δείγμα,παρότι περιδιαβήκαμε την Πλατεία και τους γύρω δρόμους απ'άκρη σ'άκρη.Μας λένε μερικοί πως υπήρχαν κάποιες,κάτι που φαίνεται να ισχύει,αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται.ΥΠΗΡΧΑΝ 2-3-4-5 σημαίες.Μπράβο μας.


Αναφέρεται επίσης,πως όταν έφτασαν οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ,ο κόσμος τους αποδοκίμασε:ΟΥΔΕΝ ΨΕΥΔΕΣΤΕΡΟΝ!Ελάχιστα "ου" ακούστηκαν και οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ διέσπειραν ανενόχλητοι την προπαγάνδα τους,μοιράζοντας φυλλάδια και μιλώντας για...ταξικό αγώνα!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Είχαμε την ατυχία να ανέβουμε μαζί τους από την Ομόνοια στο Σύνταγμα,οπότε γνωρίζουμε ακριβώς τι έγινε κατά τη διάρκεια της πορείας τους.ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ,γιατί ήδη είναι πολύ που μας έβλεπαν δίπλα τους και παραλίγο να μας φορέσουν πορτοκαλί καπελάκι (δεν κάνουμε πλάκα)!


Για να μην τα πολυλογούμε:Πλήθος υπήρχε,άλλα άμορφο,ασυντόνιστο και απολιτικό.Όπως δηλαδή το θέλουν οι πάσης φύσεως εξουσιαστές και τα πιστά σκυλιά τους "αντιεξουσιαστές".
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ!!!