ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΕΙ ΚΙΝΗΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ.
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΑ ΟΥΡΑΓΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΝΞΕΙ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Ενα σχόλιο για τις αυθόρμητες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στα πρότυπα της Ισπανίας που είχαμε χτες στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.


-- Το αυθόρμητο υπάρχει κι αυτό το αυθόρμητο αναπτύσσεται γιατί υπάρχει ένα συνειδητό κίνημα. Μπορεί να μην είναι οργανωμένη η πλειοψηφία του λαού. Υπάρχει όμως ένα συνειδητό κίνημα που καλλιεργεί το έδαφος. Και σε αυτό το κίνημα προσχωρούν και νέες λαϊκές μάζες, αν θέλετε ηλικιακά νεότερες ηλικίες, που τους χωρίζει δυστυχώς μεγάλη απόσταση από μεγάλους αγώνες που ζήσαμε στο παρελθόν. Από αυτή την άποψη ο αυθορμητισμός δεν είναι κακός. Αλλά σίγουρα, οι ανώνυμες οργανωμένες κινητοποιήσεις κρύβουν και επώνυμες βλέψεις. Να προλάβουν τη συνειδητοποίηση, να την υποκαταστήσουν με μια ορμητική διαμαρτυρία που εύκολα μπορεί να απορροφηθεί κάτω από τη συνθετότητα και τις δυσκολίες του συνειδητά οργανωμένου αγώνα που κατευθύνεται στην πάλη για την εξουσία. Εμείς λοιπόν θεωρούμε ότι αργά ή γρήγορα οι άνθρωποι αυτοί που μπαίνουν στον αγώνα χωρίς πείρα, θα έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν και τη δική τους πείρα. Πριν την άμεση αυτή πείρα που αποκτούν τη διαδεχθεί η απογοήτευση ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα.


http://www.rizospastis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου