ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Αποκατέστησαν τον Εφραίμ στη Μονή Βατοπεδίου και του έδωσαν την οικονομική διαχείριση!


Στην πλήρη αποκατάσταση προέβη η αδελφότητα και η γεροντεία της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, του Ηγουμένου της Μονής Γέροντος Εφραίμ Βατοπαιδινού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Romfea.gr» η γεροντεία και η Αδελφότητα επανέφερε τον Ηγούμενο στην οικονομική διαχείριση των θεμάτων της Μονής, ώστε να έχει όλες τις απορρέουσες από τον Καταστατικό Χάρτη του Αγίου Όρους αρμοδιότητες.
Αποκατέστησαν τον Εφραίμ στη Μονή Βατοπεδίου και του έδωσαν την οικονομική διαχείριση!Στην απόφαση της γεροντείας αναφέρεται ότι, η αδελφότητα πάντοτε παρακολουθούσε τις οικονομικές δραστηριότητες του Ηγουμένου Γέροντα Εφραίμ, διότι ο ίδιος σύμφωνα με τον Καταστατικό Χάρτη της Αθωνικής Πολιτείας, δεν μπορεί να αποφασίσει χωρίς την ομόφωνη έγκριση της γεροντείας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γεροντεία γνώριζε, ότι ουδέποτε υπήρχε πρόβλημα στην οικονομική διαχείριση της Μονής και γενικότερα στην υπόθεση αυτή.
Συνοδικός Μητροπολίτης του Οικουμενικού Πατριαρχείου, σχολιάζοντας την απόφαση της γεροντείας της Μονής Βατοπαιδίου, ανέφερε στη Romfea.gr:

«Το Οικουμενικό Πατριαρχείο έκανε αποδεκτή την απόφαση της Γεροντείας, και θεωρεί το θέμα της αποκαταστάσεως του Ηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου στα πλήρη καθήκοντα του λήξαν».
http://www.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου