ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

«Αντιεξουσιαστές» προπηλάκισαν τον νομπελίστα καθηγητή που “έλυσε” το αίνιγμα του ανθρώπινου DNA!

Του Δημήτρη Παπαγεωργίου

Τελικά οι βάρβαροι ήλθαν. Και εγκαταστάθηκαν για τα καλά στα ελληνικά πανεπιστήμια, υπό την σκέπη ενός “ασύλου”, κατασκευασμένου για να διατηρεί και να συντηρεί την τρομοκρατία της άκρας αριστεράς στην χώρα μας.
Το νέο επεισόδιο της “σειράς” άσυλο, δεν αφορούσε κάποιους λαθρομετανάστες όμως, αλλά έναν καθηγητή, παγκοσμίως αναγνωρισμένο ως αυθεντία στον τομέα του, κάτοχο βραβείου νόμπελ, τον Dr. James Watson, τον άνθρωπο που επί της ουσίας “έλυσε” το αίνιγμα του ανθρώπινου DNA, ανακαλύπτοντας τον διπλό του έλικα.
Ο καθηγητής λοιπόν ήταν καλεσμένος του Πανεπιστημίου Πατρών, για μία διάλεξη, με θέμα του τομέα του. Αυτό φαίνεται ότι δεν ήταν αποδεκτό, από τους ντόπιους “αντιφασίστες – αντιεξουσιαστές”, οι οποίοι έκριναν ότι δεν δικαιούται κάποιος να μιλήσει μέσα στα “λημέρια” τους. Γιατί; Γιατί, ως βιολόγος ο Dr. Watson έχει προβεί σε δηλώσεις, που αφορούν γενετικές διαφορές σε θέματα όπως η ευφυΐα. Όπως καταλαβαίνετε, αφού κάτι τέτοιο αντιτίθεται στις απόψεις της αριστεράς, ο καθηγητής πρέπει να σκάσει ή να τον “σκάσουν” κάποιοι.
Και αυτό ακριβώς επιχείρησαν να κάνουν το μεσημέρι. Μαζεύτηκε λοιπόν, το τσίρκο των αναρχικο-αντιεξουσιαστο-αντιφασιστών της περιοχής και αποφάσισαν, υπό την κάλυψη του πανεπιστημιακού ασύλου και γνωρίζοντας ότι οτιδήποτε και αν κάνουν δεν υπάρχουν συνέπειες, να εισβάλουν στην διάλεξη. Και αυτό έκαναν “μπουκάροντας” κυριολεκτικά μέσα, με πανώ και συνθήματα. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό, καθώς ένας μάλιστα από αυτούς με ένα ρόπαλο στο χέρι, που έφερε μία κοκκινόμαυρη σημαία ανέβηκε στην σκηνή της παρουσίασης και επιχείρησε να χτυπήσει τον (σημειωτέον 83χρονο) καθηγητή.
Ευτυχώς, έστω την ύστατη στιγμή, φοιτητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου αντέδρασαν και κατάφεραν να απομακρύνουν τον κουκουλοφόρο, όχι όμως πριν αυτός χτυπώντας τους με το ρόπαλο που κρατούσε τραυματίσει δύο καθηγητές ελαφρά. Θα μου πείτε συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια και τα ελληνικά πανεπιστήμια στους τραμπουκισμούς της άκρας αριστεράς και δίκιο θα έχετε. Στην περίπτωση όμως αυτή, εμπλέκεται ένας νομπελίστας και έτσι η ξεφτίλα παίρνει πλέον διεθνής διαστάσεις.
Φυσικά, για μία ακόμη φορά προκύπτει το ζήτημα του “ασύλου” και των όσων το προστατεύουν. Γιατί όπως είναι φυσικό, η ασυδοσία που έχει δοθεί από την επίσημη πολιτεία στους “κουκουλοφόρους της αριστεράς”, του έχει δώσει τον απαραίτητο αέρα, για να κάνουν όλα αυτά που θέλουν.Εδώ όμως προκύπτει και ένα πολύ βασικότερο ζήτημα. Αυτό του εν γένει “αντι – φασισμού/ρατσισμού” ο οποίος όμως δεν υφίσταται μόνο στο ζήτημα των αντιεξουσιαστών και των επεισοδίων, αλλά επιπλέον μετατρέπεται σε πολιτική και του επίσημου κράτους.
Αναφερόμαστε φυσικά στον νόμο περί εχθροπάθειας του κ. Καστανίδη, ο οποίος στην ουσία αυτό που κάνει είναι να μεταφέρει σε νομικό επίπεδο, τον τραμπουκισμό των αντιεξουσιαστών.
Αυτό ακριβώς που έκαναν οι “ουρακοτάγκοι” (όπως τους χαρακτηρίζουν πολλοί στο διαδίκτυο, όπου προβάλλεται το βίντεο από την επίθεση), το κάνει και ο κ. Καστανίδης με τον συγκεκριμένο νόμο.
Αλλά ας το προσπεράσουμε και αυτό. Και ας αναφερθούμε στον ρόλο της αριστεράς σήμερα, ως υπερασπιστή της πολιτικής ορθότητας, με τρόπο μάλιστα που ομοιάζει όλο και περισσότερο σε αυτόν της ιεράς εξέτασης του μεσαίωνα. Η αριστερά έχει μεταβληθεί σε ενός είδους θεολογία, η οποία καθορίζει τι είναι το αποδεκτό και τι όχι, ακόμη και σε επιστημονικά ζητήματα, ανάλογα με τις πολιτικές επιδιώξεις ή ιδεοληψίες.
Όπως ακριβώς ο Γαλιλαίος ήταν αιρετικός, όπως ακριβώς ο Σωκράτης ήπιε το κώνειο, έτσι και ο Dr Watson, έπρεπε να χτυπηθεί από τον ουρακοτάγκο, μήπως και τότε βάλει κάποιος μυαλό.

Πηγή : http://www.elora.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου