ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

ΣΟΚ!!!"ΑΓΙΟ" ΟΡΟΣ: Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ,ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ,ΑΡΧΙΔΙΑΒΟΛΟΣ,!!

Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 
Μια εντυπωσιακή μαρτυρία έφτασε στη σελίδαVotegreece.gr λίγες μέρες μετά τον φονικό σεισμό στην Ιαπωνία.
Πριν λίγες μέρες ακριβώς μετά τον φονικό σεισμό της Ιαπωνίας επισκέφτηκε το Άγιο Όρος και συγκεκριμένα την μονή Εσφιγμένου κάποιος κύριος. Στην επίσκεψη του που δεν ήταν για πρώτη φορά επιχείρησε να δει κάποιον Πατέρα ασκητή (συγκεκριμένο) για να συζητήσει και να πάρει την ευλογία του. Στην συζήτηση που είχαν ο Πατέρας ασκητής του εκμυστηρεύτηκε μια πληροφορία που σίγουρα ακούγοντας την μας σόκαρε. Του είπε ο Πατέρας ...; Παιδί μου ο σεισμός στη Ιαπωνία δεν έγινε τυχαία. Στην Ιαπωνία βρίσκεται το εργοστάσιο που δόθηκε η εντολή από την Ελληνική κυβέρνηση να κατασκευαστούν τα τσιπάκια για την κάρτα του πολίτη. Μετά τον σεισμό και το τσουνάμι που προκλήθηκε το εργοστάσιο υπέστη σοβαρές ζημίες και σταμάτησε η λειτουργία του αυτή τη στιγμή. Του είπε ακόμη πως το θέμα με την Κάρτα του Πολίτη προς το παρόν θα ανασταλεί λόγο των ζημιών που υπέστη το εργοστάσιο και κάνεις δεν πρέπει να αποδεχτεί αυτή τη κάρτα διότι είναι το προχάραγμα και η αποδοχή στον αντίχριστο. Τα παραπάνω λόγια μας τα εκμυστηρεύτηκε ο κύριος που επισκέφτηκε το Άγιο Όρος . Να θυμίσουμε ότι η Ιαπωνία είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως στην τεχνολογία τέτοιου είδους εξαρτημάτων. Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε.(Εδώ φίλοι μου βλέπετε το σκληρό πρόσωπο του χριστιανισμού!!Προσπαθούν για δικό τους όφελος οι καλόγερο αδιαφορώντας για τον θρήνο χιλιάδων συνανθρώπων μας που έχασαν τους δικούς τους!!!Επί χαίρονται για τον πόνο και την οδύνη χωρίς ίχνος συμπόνιας!!Απολλώνιος)
Δείτε παρακάτω τι λένε για τον Πατριάρχη των Χριστιανών Βαρθολομαίο!!  
  Έπισήμανση ιστολογίου: Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστολογίου, αυτή η Εσφιγμένου πρόκειται για την αυθεντική αρχαία Μονή Εσφιγμένου που δέχεται και τον μέγιστο πόλεμο από τον προδότη τουρκόφιλο σιωνιστή Βαρθολομαίο - Βοθρολυμαίο επειδή αυτή η μονή είναι η μόνη εκεί πέρα που αρνείτε να υποκύψει στις πιέσεις για εκτροπή σε Θεοσοφικό Σουφισμό-Χάραγμα 666-Νέα Εποχή-M.R.A.-Oικουμενισμό-Λατρεία της Γαίας - και επειδή αρνείτε να ξεπουληθεί με μίζες της Εβραιοπαικής ένωσης όπως ξεπουλήθηκε το λοιπό Αγ.$$$$.Όρος.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!: Ο παμπόνηρος αρχιδιάβολος αρχιμασόνος Βαρθολομαίος επειδή οι εσφιγμενίτες δεν μνημονεύουν το όνομα του της "αυτού μεγαλειότητος του" ..του προδότη, έχει φτιάξει μια δεύτερη κάλπικη Εσφιγμένου (ομάδα Κατσουλιέρηδων) με το δόλιο σκοπό να εκδιώξει τους μοναχούς της αυθεντικής Εσφιγμένου από το Αγ.Όρος ως τάχα σχισματικο-αιρετικούς !!!! (Είπε ο γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα!)
Οι αυθεντικοί Εσφιγμενίτες δέχονται ανηλεή πόλεμο αυτή τη στιγμή και καταπάτηση των στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους επειδή αρνούνται να προσκυνήσουν τα τέρατα της Νέας Σατανικής Τάξης. 


ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ
Άγιο Όρος, 25/03/2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου