ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

Οι Αλβανοτσάμηδες ενοχλούνται από τα Ελληνικά συνθήματα των Βορειοηπειρωτών

 Ο πρόεδρος του κόμματος των αλβανοτσάμηδων. Shpetim Idrizi, σε προεκλογική ομιλία σε αίθουσα των Τιράνων, ισχυρίστηκε ότι μόνον η υποστήριξη των δύο μεγάλων κομμάτων, των Δημοκρατών και των Σοσιαλιστών σε έναν κοινό υποψήφιο στη Χιμάρα, θα καταφέρουν να ανατρέψουν τον Έλληνα δήμαρχο, Βασίλη Μπολάνο.

«Τα δύο μεγάλα κόμματα το DP και το SP πρέπει να υποστηρίξουν ένα κοινό υποψήφιο για να αποτρέψουν την εκλογή ενός ξένου στοιχείου στο αλβανικό έδαφος», είπε χαρακτηριστικά. 

Αναφερόμενος στα συνθήματα που έγραψαν οι Έλληνες, στους δρόμους της Χιμάρας και άλλων πόλεων τόνισε:

«Είδαμε εδώ και δύο ημέρες σε όλη την αλβανική ριβιέρα,  να γεμίζουν οι τοίχοι με αντι-αλβανικά συνθήματα, κυρίως στη Χιμάρα, τα οποία προσβάλουν οποιονδήποτε έχει στην καρδιά του αυτή τη χώρα. Είμαι σίγουρος ότι σε όλη την Αλβανία και ιδιαίτερα σε αυτήν την αίθουσα, αισθάνονται όλοι εξοργισμένοι από αυτές τις πράξεις. Το αλβανικό κράτος, δεν πρέπει να παραμένει σιωπηλό».

Είπε, ακόμη, η αλβανική κυβέρνηση να μην απαγορεύει, μόνο, τις διαμαρτυρίες που γίνονται κατά του Βασίλη Μπολάνου, αλλά,  να τιμωρήσει και αυτούς που προκαλούν τις σχέσεις ανάμεσα σε Αλβανία και Ελλάδα.
--

Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Κάποια απο τα συνθήματα στη Χειμάρρα


Άλλα Ελληνικά συνθήματα στη Βόρειο Ηπειρο


Πηγή: Βορειοηπειρώτης 

1 σχόλιο:

  1. Παρόμοια φαινόμενα έχουμε δει πολλές φορές στην Ελλάδα. Αποποιήθηκε το βρωμερό ξενοκίνητο κράτος τους Κρήτες, τους Κυπρίους, τους Θράκες και Ποντίους, τους Έλληνες της Ν. Ιταλίας, της Ιωνίας, της Αιγύπτου..... τους Τσάμηδες και τώρα τους Μακεδόνες. Φυσικά το πρόβλημα δεν είναι η καταγωγή, που θέλουν να υποβάλλουν για όλους αυτούς, αλλά η συνείδηση έτσι όπως έχει διαβρωθεί λόγω των ιδεολογικών κοπράνων που τους επέβαλαν με βία. Ειλικρινώς, τους λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να εκφράσω μομφή για κάθε βασανισμένο λαό. Γνωρίζω αρκετά καλά τις στρατηγικές που χρησιμοποιούν. Το θέλουν πολύ να διασπείρουν νέα διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων, για να μπουν και με τα όπλα οι γείτονες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή