ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Χριστιανική παράνοια!!!

89.pngΑν ρωτήσει κάποιος έναν χριστιανό δημαγωγό για τα εγκλήματα που περιέχονται στο ιερό του βιβλίο και συγκεκριμένα στην Παλαιά Διαθήκη θα σου πει τα έκαναν οι εβραίοι, όχι εμείς. Αν του πεις για τα εγκλήματα που περιέχονται στην Καινή διαθήκη θα σου πει είναι συμβολικά, μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς. Εάν τον ρωτήσεις για τα εγκλήματα κατά των Ελλήνων θα δικαιολογηθεί είτε ότι ήταν κατά των ειδωλολατρών και όχι κατά Ελλήνων, είτε δίνει τις κλασσικές απαντήσεις ότι τα έκαναν οι πολιτικοί όχι ή εκκλησία. Γενικώς οι χριστιανοί δημαγωγοί έχουν κάνει εξάσκηση στο ψέμα και την απάτη.

Στο επιχείρημα της ορθοδοξίας ότι δεν είναι ιουδαϊκή αίρεση επειδή οι εβραίοι την πολεμούν, απαντούμε: Καθολικοί και ορθόδοξοι αλληλοσφαγιάσθησαν στο παρελθόν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και οι δύο χριστιανικές αιρέσεις. Το ίδιο ισχύει για τις σφαγές μεταξύ προτεσταντών και καθολικών. Μπορεί όμως κάποιος να αμφισβητήσει τις θεολογικές σχέσεις μεταξύ προτεσταντών, καθολικών και ορθοδόξων; Όχι φυσικά. Ούτε και οι μικρές θεολογικές διαφορές μεταξύ χριστιανισμού και ιουδαϊσμού μπορούν να αποκρύψουν την συγγένειά τους.

Το τελευταίο καιρό πολλοί Έλληνες άρχισαν να προσέχουν τα ανθελληνικά εδάφια μέσα στην αγία γραφή π.χ. Ζαχαρίας: « ...και εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών κατά των Ελλήνων..». Οι παπάδες με επικεφαλής τον παπα-Μεταλληνό και βοηθούς τούς Γεωργαλά και Σακέτο βρήκαν αμέσως το ψέμα που θα πουν για να δικαιολογηθούν: «Μα αυτά είναι εμβόλιμα, είναι πλαστογραφία», φωνάζουν οι δημαγωγοί των χριστιανών. Η ορθοδοξία που δεν επιτρέπει ούτε την ελάχιστη παρέκκλιση από το δόγμα της, που ωρύεται ότι τα κείμενα της αγίας γραφής είναι θεϊκά, τώρα με πρωτοφανή αναισχυντία ισχυρίζεται ότι υπάρχουν «εμβόλιμα» και «πλαστογραφημένα» εδάφια μέσα στα ιερά της βιβλία. Και αυτό το παραδέχονται τώρα που ο λαός άρχισε να συνειδητοποιεί ότι η αγία γραφή είναι γεμάτη από ανθελληνικά χωρία. Τόσους αιώνες δεν έλεγαν τίποτε για εμβόλιμα και πλαστογραφημένα χωρία. Τώρα τα θυμήθηκαν. Όπως είπε και ο ραβίνος Τζεσουά: όπου είναι τα πτώματα, εκεί θα βρεις και τα σκουλήκια...

Πάντως μας δίνουν καλές ιδέες οι χριστιανοί προπαγανδιστές: εάν μας κατηγορήσουν ότι αυτό το βιβλίο περιέχει αντιχριστιανικές φράσεις θα τους απαντήσουμε ότι είναι εμβόλιμες και πλαστογραφημένες από «κακούς» εβραίους...

Οι χριστιανοί δημαγωγοί είναι τόσο θρασείς ώστε δεν έχουν καμία ηθική αναστολή να μετατρέπουν το άσπρο σε μαύρο. Είναι ικανοί να σου κάνουν την μέρα νύχτα. Τους κατηγορείς ότι η θρησκεία τους είναι ιουδαϊκή αίρεση και αυτό αποδεικνύεται από τα ιερά τους κείμενα, από την καταγωγή των προφητών τους, από ανθελληνικά και φιλοεβραϊκά κείμενα των Πατέρων του χριστιανισμού, από την καταγωγή του Σαούλ-Παύλου και τόσες άλλες αποδείξεις. Και όμως δεν αισθάνονται τίποτε, πάσχουν από Μιθριδατισμό(ο Μιθριδάτης χορηγούσε στον εαυτό του δηλητήριο σε μικρές δόσεις ώστε να συνηθίσει ο οργανισμός του και να μην πεθάνει αν κάποιος προσπαθούσε να τον δηλητηριάσει. Οι χριστιανοί δημαγωγοί από το πολύ ιουδαϊκό δηλητήριο που καταναλώνουν έχουν ανοσία, δεν τους πειράζει πια).

Από το ότι ο ραβίνος Τζεσουά δεν ήρθε να συμπληρώσει του νόμους του Λυκούργου αλλά τον νόμο του Μωϋσή συμπεραίνουν ότι ο Τζεσουά ήτο ελληνολάτρης(!). Από το ότι ο Τζεσουά έκανε περιτομή συμπεραίνουν ότι ήταν Έλληνας!!(Ευάγγελος Τρίγκας: ο Χριστός ήταν Έλληνας). Από τις μισαλλόδοξες φράσεις και τις απατεωνιές του Σαούλ συμπεραίνουν ότι ήταν ελληνίζων φιλόσοφος(! Γεώργιος Γεωργαλάς: Χριστιανισμός και Ελληνικότης). Από τα ανθελληνικά κείμενα των Πατέρων του χριστιανισμού συμπεραίνουν ότι ήταν ελληνοκεντρικοί και λάτρεις της κλασσικής παιδείας(!). Από τους εβραίους προφήτες του χριστιανισμού συμπεραίνουν ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν προ χριστού χριστιανοί(!). Η αγυρτεία τους δεν έχει όρια.

Ας υποθέσουμε για μία στιγμή ότι ο χριστιανισμός είχε πράγματι καταγωγή από τον Ελληνισμό και ότι πράγματι ήταν μία ελληνική αίρεση. Τότε λογικά ο Τζεσουά θα έλεγε ότι ήρθε να συμπληρώσει τους νόμους του Λυκούργου, θα εβαπτίζετο στα ιερά ύδατα της Στυγός. Οι προφήτες του χριστιανισμού θα ήταν Έλληνες. Οι πατέρες της εκκλησίας θα έγραφαν αντί-εβραϊκά κείμενα. Οι βυζαντινοί αυτοκράτορες θα είχαν ισοπεδώσει όλες τις συναγωγές και θα είχαν καταδιώξει όλους τους εβραίους ραβίνους. Ο Σαούλ-Παύλος θα δίδασκε στις συναγωγές Αριστοτέλη. Λογικά η Αγία Γραφή των χριστιανών θα περιελάμβανε, πριν την Καινή Διαθήκη, την Κοσμογονία του Ησιόδου, τους Ύμνους του Ορφέως, και τα έργα του Ομήρου. Ε λοιπόν, οι χριστιανοί δημαγωγοί τότε θα έλεγαν ότι αυτή η αίρεση είναι ...ιουδαϊκή!

Εάν ο χριστιανισμός είχε σχέση με τον Ελληνισμό θα ζητούσε από μόνος του να βγει από τα σχολεία η Παλαιά Διαθήκη και να εισαχθεί η Ελληνική Θρησκεία. Αντ αυτού ένας αρχιμανδρίτης σε βιβλίο του κατηγορεί τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) επειδή έχουν για έμβλημα τον Ερμή(!! ναι, τόσο μισέλληνες είναι οι παπάδες) ενώ φυσικά δεν τον πειράζει σε τίποτε ο Μωϋσής. Αρα το θέμα δεν είναι θρησκευτικό μεταξύ χριστιανισμού και Ελληνικής Θρησκείας, αλλά φυλετικό. Η ορθοδοξία ΜΙΣΕΙ την Ελληνική φυλή και τον Ελληνικό πολιτισμό. Είναι η 5η φάλαγγα των ιουδαίων στην Ελλάδα. Γιατί πολεμά με τόση λύσσα την Ελληνική Εθνική Θρησκεία και προστατεύει συγχρόνως με μανία την εθνική θρησκεία των ιουδαίων; Γιατί εύχεται στα νεόνυμφα ζευγάρια να ευτυχήσουν όπως ο Αβραάμ και η Σάρα και όχι όπως ο Δευκαλίων και η Πύρρα; Τι τους πειράζει να το αλλάξουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου