ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

ΆΜΕΣΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΩΜΟ!!!

ΆΜΕΣΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΩΜΟΞεδιάντροποι ανθέλληνες θάβουν το βωμό, παρά την εκκρεμότητα των ασφαλιστικών μέτρων που έγιναν από χτες. Ενώ είναι γνωστό στη διοίκηση του ΗΣΑΠ και του υπουργείου Πολιτισμού, ότι εκκρεμούν κατά υψίστη εκκρεμότητα τα ασφαλιστικά μέτρα δεκαπέντε (15) τουλάχιστον Ελλήνων πολιτών, για να διατηρηθεί ο βωμός στην επιφάνεια της γης, ανίκανοι να συνειδητοποιήσουν το ρόλο και την ευθύνη τους διοικητές και δημόσια πρόσωπα, επισπεύδουν την παράνομη κατάχωση με προκλητικό και ανθελληνικό τρόπο.
Παρά τις επανειλημμένες σε όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας εκκλήσεις και διαμαρτυρίες δεκάδων υπευθύνων Ελλήνων πολιτών και τις συνεχείς προσπάθειες του πληρεξούσιου δικηγόρου μας Γ. Κόκκα, με παραστάσεις του στο αρμόδιο Α.Τ., στα γραφεία της διοίκησης του ΗΣΑΠ και της νομικής του συμβούλου και στην αρμόδια εποπτεύουσα της εφορίας αρχαιοτήτων, όλοι, όχι απλώς κωφεύουν, αλλά συνειδητά επισπεύδουν την άμεση κατάχωση του βωμού, ώστε να καταστούν στην πράξη, τα ζητούμενα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα άνευ αντικειμένου.
Τους παραδίδουμε όλους στη χλεύη και την απαξίωση του ελληνικού λαού και όλων των πολιτισμένων ανθρώπων.

Συνέλληνες! Ελάτε άμεσα όλοι σήμερα στο βωμό και αύριο 9.30 στα δικαστήρια της Ευελπίδων (κτίριο 5) για να αντιδράσουμε μαχητικά στους βαρβάρους που πλέον απροκάλυπτα απειλούν τα πάντα στη ζωή μας!
Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Δήμος Ελεύθερων πολιτών
aitisi-asfalistikon-01
aitisi-asfalistikon-02
aitisi-asfalistikon-03
aitisi-asfalistikon-04
aitisi-asfalistikon-05
aitisi-asfalistikon-06
aitisi-asfalistikon-07
aitisi-asfalistikon-08
aitisi-asfalistikon-09
aitisi-asfalistikon-10
aitisi-asfalistikon-11
aitisi-asfalistikon-12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου