ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

162,43 δισ. ευρώ (χωρίς τόκους) μας χρωστά η Γερμανία


162,43 δισ. ευρώ (χωρίς τόκους) μας χρωστά η ΓερμανίαΕίναι πραγματικά απίστευτο, στα όρια της τρέλας θα τολμούσαμε να πούμε, να μας χρωστάει η Γερμανία 162,43 δισ. ευρώ (χωρίς τους τόκους) και εμείς να έχουμε καταδικαστεί στην εξαθλίωση, στην ανεργία, στην ύφεση και στην εθνική ταπείνωση, επειδή η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου αποτελείται από δωσίλογους, δειλούς, ανθρωπάκια και υπαλλήλους των τραπεζών! Επειδή όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων 15 ετών αποτελούνταν από τέτοιους τυπάκους! Το σάπιο παλαιοκομματικό σύστημα, το οποίο έχει την αποκλειστική ευθύνη για την καταστροφή της χώρας, όχι μόνο δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του για τη σημερινή μας κατάσταση, όχι μόνο δεν τολμά να συγκρουστεί με τις τράπεζες και την ολιγαρχία προς όφελος του λαού και της πατρίδας, δεν τολμά να ζητήσει από τη Γερμανία -που μας εκβιάζει και μας προσβάλλει σε κάθε ευκαιρία- αυτά που μας χρωστάνε. Αντιθέτως, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από κοινού, περιστρέφονται γύρω από την προδοσία του Μνημονίου λες και αυτό είναι το πρόβλημά μας. Όχι κύριοι, το πρόβλημά μας δεν είναι το αντισυνταγματικό και παράνομο μνημόνιό σας, για την υπογραφή του οποίου είναι βέβαιον ότι κάποιοι θα πάτε φυλακή, το πρόβλημά μας είναι ότι είστε ή προδότες ή άχρηστοι. Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Συμβουλίου για τις γερμανικές αποζημιώσεις.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 3.4.11, στο Θέατρο ΑΛΦΑ το 9ο Συνέδριο του ΣυμΒουλίου μας, με μεγάλη συμμετοχή των μελών μας και πολλών προσωπικοτήτων.
Παρέστησαν εκπρόσωποι όλων των Κομμάτων της Βουλής και ειδικότερα:
Ο κ. Π.Ιωαννίδης, Γεν. Γραμματέας του Υπ.Δικαιοσύνης, ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και του κ.Πρωθυπουργού, ο οποίος διάβασε και προσωπικό του μήνυμα προς τους Συνέδρους.
Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δημοκρατίας κ. Τζαβάρας, η αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Νικολαίδου, ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ.Τσίπρας και ο βουλευτής κ. Λαφαζάνης.
Μετά τους χαιρετισμούς των εκπροσώπων των Κομμάτων, έγιναν οι εισηγήσεις του Ευάγγελου Μαχαίρα (Απολογισμός δράσης 2008-2010), Μανώλη Γλέζου (προγραμματισμός δράσης (2011-2013), Στέλιου Ζαμάνου (Οικονομικός απολογισμός), Χαράλαμπου Ρούπα (Αποζημιώσεις Ομήρων), Δαμιανού Βασιλειάδη (συνεργασία με τις Γερμανικές αντιφασιστικές Οργανώσεις) Χριστίνα Σταμούλη (Ελληνική παρέμβαση στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης) και Χρίστου Τσιτζιλιώνη (Επαφές Ε.Συμβουλίου με Κόμματα).
Επακολούθησαν παρεμβάσεις από τον Καθηγητή κ. Γ.Κασιμάτη και εκπροσώπων διαφόρων οργανώσεων και ακολούθως έγινε η ανάγνωση του Ψηφίσματος του Συνεδρίου, ενεκρίθη παμψηφεί και απεστάλη στην Πολιτική και Πνευματική Ηγεσία του τόπου.
Τέλος, έγινε η εκλογή της νέας 50μελούς,Συντονιστικής Επιτροπής του Συμβουλίου, η οποία θα συνεδριάσει την προσεχή εβδομάδα για να εκλέξει το νέο Διοικ.Συμβούλιο.
Τις εργασίες του Συνεδρίου διηύθυνε το εκλεγμένο Προεδρείο, με Πρόεδρο το Στέφανο Ληναίο και μέλη τον Δημήτρη Αλευρομάγειρο και τον Γ.Χριστοδουλάκη.
Γραφείο Τύπου – 4.3.11
Το 9ο Συνέδριο του Εθνικού Συμβουλίου για τη Διεκδίκηση των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα Διαπιστώνει ότι η Γερμανία εξακολουθεί να οφείλει στην Ελλάδα:
1. Την επιστροφή των αρχαιολογικών θησαυρών που άρπαξαν οι δυνάμεις κατοχής από τα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους και από παράνομες ανασκαφές.
2. Τις επανορθώσεις για τις καταστροφές στις υποδομές κατά τη διάρκεια της κατοχής, δηλαδή προς το Δημόσιο, ύψους 7,1 δισ. δολάρια, αγοραστικής αξίας 1938. Αυτές, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδας, υπολογίζονται έως τον Μάρτιο του 2010 στο ποσό των 108,43 δισ. Ευρώ, χωρίς τόκους.
3. Το κατοχικό δάνειο, ύψους 3,5 δισ. Δολαρίων (αγοραστικής αξίας 1938). Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, το ποσό ανέρχεται σήμερα σε περίπου 54 δισ. Ευρώ, χωρίς τόκους.
Επιπλέον, οφείλει να αποζημιώσει τις οικογένειες των θυμάτων των 89 τουλάχιστον μαρτυρικών πόλεων και χωριών καθώς και όλων των θυμάτων των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής.
Γνωρίζει ότι τα εγκλήματα πολέμου και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν παραγράφονται.
Αξιώνει από την Ελληνική Κυβέρνηση να πράξει το ιστορικό της χρέος και να απαιτήσει, επιτέλους, από τη Γερμανία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.
Καλεί τη Γερμανική Κυβέρνηση να πάψει να υπεκφεύγει, διαδίδοντας ψευδώς ότι τάχα έχει πληρώσει στο παρελθόν ή ότι δεν οφείλει τίποτα. Η καταβολή των αποζημιώσεων στην Ελλάδα είναι αναγκαία προϋπόθεση για να γυρίσει οριστικά η μαύρη σελίδα του ναζισμού και για να προχωρήσουμε, με αλληλεγγύη και ανθρωπιά, προς ένα κοινό δημοκρατικό ευρωπαϊκό μέλλον.
Καλεί τους θεσμικούς εκπροσώπους του Ελληνικού Λαού, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τη Βουλή, τα Κόμματα, τις πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις, να ασκήσουν την επιρροή τους προς την Κυβέρνηση ώστε να τεθεί τέρμα στην προσβλητική αδικία σε βάρος του Λαού και της Χώρας.
Καλεί, τέλος, τον Ελληνικό Λαό, και ιδιαίτερα τη νεολαία, εφ’ όσον η Κυβέρνηση και οι θεσμικοί του εκπρόσωποι αδρανούν, αδυνατούν ή δεν επαρκούν, να κάνει τον αγώνα μας δική του υπόθεση, να πυκνώσει τις τάξεις του Εθνικού Συμβουλίου ώστε να μην μπορεί κανείς πια να αγνοεί τη φωνή μας μέχρις ότου δικαιωθούμε!
http://www.tsantiri.gr

2 σχόλια:

 1. Η δήλωση του δρα Άρη Πουλιανού για την επερχόμενη παγκόσμια ψύξη και την ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ, την ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ των ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΩΝ, που οι γενίτσαροι νομίζουν ότι θα ξεχάσουμε:
  http://www.youtube.com/watch?v=0ghP9iStAxQ

  Σημ.: τους τελευταίους οθωμανούς γενίτσαρους τους αφάνισε ο ίδιος ο ...σουλτάνος τους το 1826!...

  Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ των Αρχανθρώπων:

  Eνώ η ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ αναστάτωση του μάγματος αυξάνει σεισμούς-ηφαιστειακές εκρήξεις-νεφοκάλυψη, και (ενόψει αναγγελθέντα από δεκάδες αλτρουϊστές επιστήμονες ηφαιστειακού χειμώνα) είναι επιτακτική ανάγκη η παγκόσμια προετοιμασία με την ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ των Αρχανθρώπων, όπως την ανέδειξε διεθνώς ο ανθρωπολόγος δρ Άρης Πουλιανός (συνιδρυτής Πανεπ. Πατρών-Ευρ. Ένωσης Ανθρωπολογίας, αντιπρόεδρος στο Παγκ. Συνέδριο Ανθρωπολογίας στο Τόκιο και πρόεδρος στο Πανευρ. Συνέδριο Ανθρωπολογίας στο Ανθρωπολογικό Μουσείο Πετράλωνων Χαλκιδικής, που έφτιαξε ο ίδιος), με βάση τις 45χρονες μελέτες του στο Σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής και όλη τη Γη,
  το ανθελληνικό κράτος με φωτογραφική διάταξη προσπαθεί να το καταστρέψει, με παράδοση του Σπηλαίου των Αρχανθρώπων σε οπαδούς του, όπως έκαναν με τον ίδιο τρόπο τις ανεπανόρθωτες ζημιές στα σπήλαια Αλιστράτης και Διρού...

  Αίτηση αναστολής υπέβαλε στις 21-3-2011 ο νομικός σύμβουλος της ΑΕΕ Β. Ελλάδας κ. Ν. Τρίπλης, αλλά τα κρατικά όργανα βιάστηκαν να εφαρμόσουν στις 4-4-2011 την 88/2011 απόφαση του ΣτΕ...

  Εννεασέλιδη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων αναστολής σχετικά με την 88/2011 απόφαση του ΣτΕ υποβλήθηκε στις 21-3-2011 ενώπιον του Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης. Στα ασφαλιστικά αυτά αναφέρονται βασικά τα εξής σημεία:

  A) Η αναρμοδιότητα του ΣτΕ για το επίμαχο ζήτημα. Β) Το γεγονός ότι δεν είχε δικαίωμα πρωτοκόλλου αποβολής το ΥΠΠΟΤ, αλλά η ιδιοκτήτης ΕΤΑ και Γ) Η ύπαρξη χρέους προς την ΑΕΕ, βεβαιωμένου με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις, που ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.
  Παρότι η εξέταση της αναστολής ορίστηκε για τις 15-4-2011, τα κρατικά όργανα δεν είχαν την υπομονή να εκδικαστεί η υπόθεση, και στις 4-4-2011 με την παρουσία αστυνομικής δύναμης προχώρησαν στην παραλαβή του όλου χώρου, χωρίς καταγραφή των χιλιάδων ευρημάτων ή της υφιστάμενης κατάστασης έγκοιλου και κτιριακών εγκαταστάσεων. Έπεται συνέχεια…

  http://www.aee.gr/hellenic/1st%20month/11/110401/court%20appeal%20april%202011.htm

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι σεισμοί είναι προβλέψιμοι και η ΑΥΞΗΣΗ τους είναι σημάδι ότι η αναστάτωση του μάγματος, όπως αυξάνει τη νεφοκάλυψη απ΄τη σκόνη των ηφαιστείων, έτσι θα φέρει ηφαιστειακούς χειμώνες:
  Forecasting of Japanese Earthquake was given on 9 March Global Network for the Forecasting of Earthquakes placed the forecast of strong earthquake in the territory of Japan on 9 March.
  The forecast was placed in forecast map of the internet-site of the network and all countries which are included into GNFE as full members received it. The forecast was given accurate within 90% with central point of the region of the expected earthquake on Honshu island.
  seismonet.org/page.html?id_node=130&id_file=129

  Η επίθεση των τοκογλύφων στη Μεσόγειο οφείλεται στον ΤΡΟΜΟ τους για την επερχόμενη ηφαιστειογενή παγετώδη περίοδο:
  http://www.defencepoint.gr/images/stories/large/geloigrafia.jpg
  Μπήκαμε σε νέα ηφαιστειογενή ψυχρή περίοδο:
  According to scientists, Earth's orbit and orientation toward the Sun indicate that our world should be just beginning to enter a new period of cooling - perhaps the next ice age.
  http://science.nasa.gov/earth-science/big-questions/what-are-the-primary-causes-of-the-earth-system-variability
  Να που πληθαίνουν οι σοβαρές, ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ προειδοποιήσεις για την επιδεινούμενη σεισμοηφαιστειακή περίοδο, που χρειάζεται την ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ των Αρχανθρώπων, αντί για τον εγωισμό των συκοφαντών τους:

  http://notrickszone.com/2010/12/28/global-cooling-consensus-is-heating-up-cooling-over-the-next-1-to-3-decades
  CONCLUSIONS
  We have carried out long-term forecasting of the evolution of global seismic, volcanic, tsunami and solar activity. The forecasting was based on identification of cyclicities and other regularities in the distribution of numbers of earthquakes, volcanic eruptions and tsunamis for past periods of time and use of the established regularities in the development patterns for future processes.
  All long-term forecasts for natural disasters have been made for the period between 2010 and 2016.
  http://www.geochange-report.org/index.php?option=com_content&view=article&id=89:possible-forecasts&catid=35:1st-report&Itemid=111

  More massive earthquakes and tsunami to come, says astrophysicist
  15 Mar 11 - "The massive Japan Earthquake and Tsunami were triggered by massive events on the Sun and there are more to come in the next two years," says astrophysicist Piers Corbyn.
  http://www.iceagenow.com/More_massive_earthquakes_and_tsunami_to_come_says_astrophysicist.htm

  "lower solar activity, occurrence of huge volcanic events and lower surface air temperature could be expected in the next decades".
  http://rebel.ig.cas.cz/activities/Rocenka93-4/charv.htm
  I. Charvatova, J. Strestik -
  Geophysical Institute of the Czech Academy of Sciences.

  Deputy Director of the Russian Academy of Sciences’ Institute of Geography Arcady Tishkov:
  Seismic and solar activity cycles may coincide, like they will in 2011 through 2015, when the volcanic and seismic activity cycle will reach its highest value.
  http://english.ruvr.ru/2011/03/12/47299635.html

  Η ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ λύση είναι απλή:
  ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ σε ΑΥΤΑΡΚΗ ημιορεινά χωριά, που δεν πλήττονται από τις πλημμύρες που φέρνουν οι ηφαιστειακοί χειμώνες.
  aftarkia.wordpress.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή