ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

Αριστερά και η Εκκλησία στο απόλυτο Ιουδαϊκό σχέδιο αφανισμού του Ελληνικού Έθνους στα επόμενα 5 χρόνια !

Οι 300 που ξεφτείλισαν τους 300 - Έληξε η απεργία με τις πίτσες και τα κινητά...Οι 300 που ξεφτείλισαν τους 300, πανηγυρίζουν. Αφού εκβίασαν με ταραχές και γενικό ξεσηκωμό των ομοεθνών τους στην Ελλάδα, πάντα με την πολύτιμη συνεισφορά των καλοταϊσμένων από τις ΜΚΟ και τα υπουργεία, αριστεροχαφιέδων, εξασφάλισαν καθεστώς ανοχής απεριόριστου χρόνου, ταξιδιωτικά έγγραφα και τη δυνατότητα με οκτώ χρόνια εργασίας στην Ελλάδα να καταθέσουν αίτηση για άδεια παραμονής...

Το κυριότερο, αφού δώσουν δαχτυλικά αποτυπώματα για να πάρουν άδεια παραμονής έξι μηνών, την οποία θα μπορούν να ανανεώσουν, θα μπορούν να ταξιδέψουν στη χώρα τους να φέρουν και να μεταφέρουν το μήνυμα ότι στην Ελλάδα μοιράζουν το πολιτικό άσυλο και τις άδειες παραμονής σαν τα στραγάλια.


Ετοιμάζονται κι άλλες απεργίες πείνας

Μεγάλη απεργία πείνας στον καταυλισμό των λαθρομεταναστώντης Πάτρας ετοιμάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, με αίτημα να κάνουν τα στραβά μάτια οι αρχές, ώστε να επιβιβαστούν στα καράβια και να φύγουν για Ιταλία. Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι κάτι ανάλογο ετοιμάζεται και στηνΗγουμενίτσα.


Η κολό εκκλησία σιωπά !
Καμία αντίδραση για το γεγονός ότι σε 5 χρόνια το αργότερο δεν θα υπάρχουν Έλληνες.
Ειδάλλως αυτό είναι το σχέδιο να μην υπάρχουν στο μέλλον γνήσιοι Έλληνες αλλά μια φυλή που θα έχει απ όλα για να αποδείξουν ότι είμαστε ινδοευρωπαίοι .
Πως αλλιώς θα βρουν ινδικό αίμα στις φλέβες μας ; Έτσι μας κουβαλούν ασιάτες, ετοιμάζουν για το μέλλον επιχειρήματα για να μας πουν ότι ορίστε δεν είστε γηγενείς ήρθατε από την Ινδία !
http://www.epanellinismos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου