ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Απέκτησαν δική τους εθνική εορτή οι Μουσουλμάνοι της Θράκης!
Δική τους εθνική γιορτή φαίνεται ότι έχουν αποκτήσει οι μουσουλμάνοι της Δ. Θράκης. Η περίφημη «Συμβουλευτική Επιτροπή» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία για άλλη μια φορά προσπαθεί να προκαλέσει, με βαριές εκφράσεις.  Στο μεταξύ, οι ηγεσίες των κομμάτων θεωρώντας πως έχουν πλέον χάσει το παιχνίδι, δεν επιδιώκουν τίποτε άλλο από την εξασφάλιση των ψήφων των μουσουλμάνων της Θράκης, για τις επόμενες (κάθε φορά) εκλογές.

Έτσι, ανέχονται στελέχη τους, βουλευτές και πρώην βουλευτές να επιδίδονται σε μια άνευ προηγουμένου προπαγάνδα, κλείνοντας ουσιαστικά τα μάτια στην πραγματικότητα, όπως προκύπτει από την φετινή «επετειακή» ανακοίνωση των καθοδηγούμενων από το τουρκικό προξενείο μελών της Συμβουλευτικής Επιτροπής. Η φετινή «επετειακή» ανακοίνωση έχει ως εξής:

«23 χρόνια πέρασαν από την 29 Ιανουαρίου 1988, όταν η Τουρκική Κοινότητα της Δυτικής Θράκης είπε ΟΧΙ στις καταπιέσεις, στις αδικίες και στις διακρίσεις. Η Τουρκική Μειονότητα της...
 Δυτικής Θράκης, 23 χρόνια πριν σαν σήμερα, κραύγασε ενάντια στις πρακτικές της αντιδημοκρατικής καταπίεσης, και ανακοίνωσε σε όλο τον κόσμο την λαχτάρα της για μια ανθρώπινη ζωή. Ο Άρειος Πάγος με το σκεπτικό πως «Στη Δυτική Θράκη δεν υπάρχουν Τούρκοι», έκλεισε τα ιστορικά μας σωματεία καθώς στο όνομα τους είχαν την λέξη «Τουρκικός», κορυφώνοντας έτσι την πολιτική καταπίεσης και εκφοβισμού της οποίας θύμα ήταν ο λαός μας, φτάνοντας έτσι στο σημείο να είναι αδίκημα ακόμη και να ανασάνει η μειονότητα.

Ο Τούρκος της Δυτικής Θράκης στις 29 Ιανουαρίου του 1988 βρίσκοντας την πίστη και τη θέληση να υψώσει τη φωνή του απέναντι σε αντιδημοκρατικές και καταπιεστικές πρακτικές, είπε ένα «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ» σε αυτές τις άδικες εφαρμογές και κραύγασε σε όλον τον κόσμο: «Η 29 Ιανουαρίου 1988, ημέρα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθνικής Αντίστασης¨ είναι ημέρα που η Τουρκική Κοινότητα της Δυτικής Θράκης στήριξε τα δικαιώματα, τον πολιτισμό, την ταυτότητα και την αξιοπρέπεια της, είναι η μέρα που ο μειονοτικός φώναξε με όλη του τη δύναμη την επιθυμία του, πως στην χώρα όπου για αιώνες ζει, θέλει να συνεχίσει να ζει μια ανθρώπινη ζωή.

21 χρόνια πέρασαν από το πογκρόμ της 29 Ιανουαρίου του 1990, τότε που οι αδικίες που γίνονταν στους Τούρκους της Δυτικής Θράκης, τράπηκαν σε βία και σε ευρείες επιθέσεις σε βάρος της μειονότητας. Στις 29 Ιανουαρίου 1990 οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης υπέστησαν σχεδιασμένες πρακτικές βίας, αντιμετωπίστηκαν σαν «εχθροί» και υπήρξαν γεγονότα που δεν πρέπει να υπάρχουν σε μια χώρα που διοικείται με δημοκρατία. Παρά το ότι πέρασαν 21 χρόνια από την 29η Ιανουαρίου του 1990, ακόμα δεν βγήκε στην επιφάνεια με ποιο σκεπτικό, από ποιους και υπό ποιες συνθήκες έγιναν οι επιθέσεις στην Τουρκική Κοινότητα. Το κράτος εξακολουθεί να οφείλει μια συγγνώμη στην Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης για το πογκρόμ της 29ης Ιανουαρίου 1990. Επιθυμούμε να υπενθυμίσουμε πως 21 χρόνια μετά, ακόμη δεν αποζημιώθηκαν τα μέλη της μειονότητας για τις μεγάλες ζημιές που υπέστησαν οι επιχειρήσεις τους, από τις επιθέσεις και το πλιάτσικο.

Τα εγγυημένα από διεθνείς και διμερείς συνθήκες δικαιώματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης που κατά τις ημέρες της 29ης Ιανουαρίου εξανέστησαν έναντι των αδικιών, σήμερα εν έτει 2011 ακόμη δεν τους αποδίδονται.23 χρόνια μετά από εκείνη την μέρα που η Τουρκική Κοινότητα της Δυτικής Θράκης κραύγασε σε όλο τον κόσμο την εθνική της ταυτότητα, ακόμα η εθνική της ταυτότητα και ο πολιτισμός απορρίπτονται. Για μια ακόμη φορά συγχαίρουμε τον Τούρκο της Δυτικής Θράκης για τον ένδοξο αγώνα που έχει υπογράψει, και μνημονεύουμε με σεβασμό και ευγνωμοσύνη όλους τους ομοεθνείς μας που δεν είναι ανάμεσα μας και ξεχύθηκαν τότε στους δρόμους για ένα καλύτερο μέλλον.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Η 29Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΜΕΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Ελεύθερη Ζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου