ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ»!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!Βγήκε από εχθές στην «δημόσια διαβούλευση», νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την (ΠΑΤΗΣΤΕ «Καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου».) Πρόκειται ουσιαστικά για έναν φασιστικό νόμο καθιέρωσης ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΓΝΩΜΗΣ, αφού με τον όρο «εχθροπάθεια» ή «ρατσισμός» περιγράφουν ένα ευρύ και ασαφές φάσμα απόψεων, οι οποίες πλέον θα… ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ (!!!).   
Σχόλιο :...Τώρα θα του έλεγα του υπουργού που να το βάλει αλλά έχε 
χάρη)   Εχουμε λύσει όλα τα προβλήματα της Δικαιοσύνης όπως Δικαστική Αστυνομία και μόνο αυτό  μας μάρανε Αλλά...
πρέπει στον Γιωργάκη να το παίξουμε καλά παιδάκια έτσι Charis ! Σούζα!

Το νομοσχέδιο ουσιαστικά περιγράφει την αναγκαστική και βίαιη προσαρμογή των Ελλήνων πολιτών στην νέα «πολυπολιτισμική κοινωνία»:

«ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους.»

Μιλάμε για ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ, χωρίς κάποια καταγγελία ή μήνυση, στις οποίες θα μπορούν να προβαίνουν οι αρχές, αν κρίνουν πως κάποια πράξη (π.χ. διαμαρτυρίας) ή κάποια γνώμη (π.χ. σε ένα τηλεοπτικό πάνελ ή σε μία εφημερίδα), χαρακτηρίζεται από «εχθροπάθεια» ή «ρατσισμό»:

«α. - Εξασφαλίζεται ότι η διερεύνηση και ποινική δίωξη των εγκλημάτων ρατσισμού και ξενοφοβίας γίνεται αυτεπάγγελτα και δεν εξαρτάται από αναφορές ή καταγγελίες των θυμάτων, τα οποία είναι συχνά ιδιαιτέρως ευάλωτα και διστάζουν να κινήσουν δικαστικές διαδικασίες.»

Οποιαδήποτε γνώμη που μπορεί να εκθλιφθεί από τον «χωροφύλακα» οτι καλλιεργεί ή εξωτερικεύει… αισθήματα «εχθροπάθειας», θα διώκεται:

«Στον παρόντα νόμο, ο όρος «εχθροπάθεια» θα πρέπει να νοηθεί ως αναφερόμενος τόσο στην καλλιέργεια όσο και στην εξωτερίκευση αισθημάτων μίσους και αντιπαλότητας.»

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου