ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Απάτη 17 εκατ. ευρώ σε γυναικείο μοναστήρι!!ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ!!


                               Όταν σας λέω πρόβατα φωνάζετε δείτε  τι πάθανε τώρα από τους χριστιανούς ληστές τα πιστά πρόβατα!!Πρόβατα ξυπνήστε επιτέλους δεν βλέπετε ότι ο χριστιανισμός είναι η θρησκεία της ΑΠΑΤΗΣ??Και μην μου πείτε για τον "καλό"Χριστούλη γιατί τα ίδια έκανε και αυτός κατά την καινή !!Δες Ανανία με Σαμφείρα!!
                                     
              Ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για κομπίνα ύψους 17 εκατ. ευρώ γύρω από το γυναικείο μοναστήρι Αναστάσεως του Κυρίου Εμμαούς, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.


                                Η δίωξη ασκήθηκε με βάση το πολυσέλιδο πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ στο οποίο «φωτογραφίζονται» ως εμπνευστές της απάτης δύο μοναχοί κι ένας δικηγόρος, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κακουργήματα της απάτης, της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.


                                Οι μοναχοί έπειθαν πιστούς να συνάψουν τραπεζικά δάνεια για την αγορά ακινήτων τα οποία αποπλήρωνε το μοναστήρι.


                                Μάλιστα, οι «εμπνευστές» της απάτης είχαν στήσει off shore εταιρεία στη Λιβερία προκειμένου να εκταμιεύσουν υπέρογκα δάνεια στο όνομα του μοναστηριού και να «ξεπλύνουν» με αυτό τον τρόπο μεγάλα χρηματικά ποσά.


                                Σε βάρος των τριών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της απάτης, της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου