ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

"ΑΓΙΟΣ" ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ!!!

Ο "Άγιος" Αντώνιος καταγόταν από τη Συρία και έκανε το επάγγελμα του λιθοξόου. Όταν γνώρισε τον Χριστό, εγκατέλειψε το επάγγελμα αυτό, διότι σχετιζόταν και με την ειδωλολατρία και αναχώρησε στην έρημο. 

Αρχείο:Antvnios agios.jpgΕκεί βρήκε τον ευσεβή αναχωρητή Τιμόθεο και μαζί μ' αυτόν έζησε τρία χρόνια.Ο "Άγιος"Αντώνιος, κατά την περίοδο που ασκήτευε, δεν άλλαξε ποτέ κανένα ένδυμα, δεν έπλυνε ποτέ το σώμα του και τρεφόταν μέρα παρά μέρα με ένα ξερό παξιμάδι. Γυναίκα δεν γνώρισε ποτέ. (Εγκυκλοπαίδεια «Ήλιος», λήμμα «Άγιος Αντώνιος»). Τα οράματά του με μεταφυσικά όντα και η κατά φαντασίαν μάχη του με τον ίδιο τον Διάβολο ήταν οι πνευματικές καθημερινές του ενασχολήσεις. Με τις παράλογες και σχιζοφρενικές αυτές διδαχές γαλουχήθηκε ο χαρακτήρας του αγίου Αθανασίου, ενός απ΄ τους πλέον φανατικούς ανθρώπους της Ιστορίας.

Κατόπιν, με τις ευχές του γέροντα αυτού, κατέβηκε στο χωριό του και σε στιγμή Ιερής αγανάκτησης συνέτριψε τους βωμούς των ειδώλων.Το μεγαλύτερο μέρος του «Βίου» αναλίσκεται στα ασκητικά κατορθώματα του "Αγίου" Αντωνίου, στους αγώνες του εναντίον των "δαιμόνων" και στη σχετική διδασκαλία του. 
ΑΝΤΩΝΙΟΣ : Μέγας σφαγέας του ελληνισμού κατηγορούσε τους Έλληνες σοφούς για μωρία!!Αυτόν τον ανθέλληνα εορτάζουν οι ιουδαιοχριστιανοί για.........."άγιο"!!!!!!!!!Έχει πρωτοστατήσει σε καταστροφές Ελληνικών  ναών και έχει ρίξει στην πυρά πλήθος αριστουργημάτων  από την Ελληνική γραμματεία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου