ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ! ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΧΑΧΑ!

Η ομογένεια στην Αμερική καταδικάζει τα αντισημιτικά σχόλια του Μητροπολίτη Πειραιώς
Φωτογραφία E. Papademetriou
Η ομογένεια στις Ηνωμένες Πολιτείες καταδίκασε τα αντισημιτικά σχόλια που έκανε σε Ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος επέρριψε την ευθύνη για τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας στην διεθνή εβραϊκή κοινότητα.

Η Αρχιεπισκοπή της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας Αμερικής, προκαθήμενος της οποίας είναι ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος, εξέδωσε από την έδρα της στην Νέα Υόρκη ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς και εκφράζει την λύπη της για τις «απαράδεκτες εκφράσεις οι οποίες δεν έπρεπε καν να είχαν λεχθεί» από Ιεράρχη της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία Αμερικής θεωρεί ότι «τα εκφρασθέντα σχόλια είναι πολύ προσβλητικά και εντελώς απορριπτέα».
Η σχετική ανακοίνωση καταλήγει με τα εξής λόγια: «Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής, η οποία έχει ηγετικό ρόλο στον διαθρησκειακό διάλογο, επιβεβαιώνει τις από μακρού θετικές σχέσεις της με την Ισραηλιτική κοινότητα εδώ και στο εξωτερικό και θλίβεται μαζί της για τις αντισημιτικές δηλώσεις, οι οποίες δεν είναι αντιπροσωπευτικές ούτε των αισθημάτων και της στάσεως της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας στην Αμερική και ανά τον κόσμο, ούτε και του Ελληνικού Έθνους. Τις Άγιες αυτές ημέρες στις οποίες εορτάζεται η ειρήνη και η καλή θέληση μεταξύ όλων των ανθρώπων, προσευχόμαστε να υπερισχύσει με τη χάρη και βοήθεια του Θεού ο αλληλοσεβασμός, η αλληλοκατανόηση και η αγάπη».
Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος
Με παρόμοιο πνεύμα αντέδρασε και η ΑΧΕΠΑ, που είναι η μεγαλύτερη οργάνωση Ελληνικής κληρονομιάς στις Ηνωμένες Πολιτείες και η οποία εκπροσωπεί κάπου 3 εκατομμύρια ομογενείς και Αμερικανούς φιλέλληνες στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Nicholas Karacostas: "Καταδικάζουμε έντονα τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, τις οποίες θεωρούμε απαράδεκτες, αβάσιμες, φανατικές και στερούμενες κάθε αξίας που θα επέτρεπε την συμμετοχή τους σε δημόσιο διάλογο. Επιπροσθέτως, οι δηλώσεις αυτές είναι ανεύθυνες επειδή προήλθαν από παράγοντα με τόσο υψηλό αξίωμα στην Ιεραρχία της Εκκλησίας».

Ο Πρόεδρος της ομογενειακής οργάνωσης υπογράμμισε πως σε σχετική ημερίδα που διοργάνωσε η  ΑΧΕΠΑ τον Οκτώβριο στην Ουάσιγκτον είχαν επισημανθεί «εξαίρετες ομοιότητες και σημαντικοί δεσμοί ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ισραήλ» και παράλληλα είχε αναγνωριστεί «η ανεκτίμητη παρουσία της εβραϊκής κοινότητας στην Ελλάδα διαμέσου των αιώνων».  (Κάντε κλικ εδώ για πρόσβαση σε ρεπορτάζ του Γιώργου Μπίστη που μετέδωσε τότε η Ελληνική Υπηρεσία σχετικά με το συνέδριο της ΑΧΕΠΑ με θέμα Η νέα ώθηση στις σχέσεις Ελλάδος-Ισραήλ).
Ο Πρόεδρος Karacostas είπε ακόμα ότι «οι απαράδεκτες δηλώσεις του Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ έρχονται σε πλήρη σύγκρουση με τα ιστορικά δεδομένα» και ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο να καταδικάσει τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς και να τον επιπλήξει αναλόγως».
Σύμφωνα με την Εβραϊκή Τηλεγραφική Υπηρεσία JTA ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ υποστήριξε πως «ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν ένα όργανο του παγκόσμιου Σιωνισμού που χρηματοδοτήθηκε από την γνωστή οικογένεια Rothschild, με μοναδικό σκοπό να πείσει τους Εβραίους να εγκαταλείψουν τις ακτές της Ευρώπης και να πάνε πίσω στο Ισραήλ για την δημιουργία της νέας Αυτοκρατορίας» και πως «Εβραίοι όπως οι Rockefeller, Rothschild και Soros έχουν τον έλεγχο του διεθνούς τραπεζικού συστήματος που ελέγχει την παγκοσμιοποίηση».
Ένα από τα πορίσματα στο οποίο είχε καταλήξει η ημερίδα που διοργάνωσε προ διμήνου η ΑΧΕΠΑ στην Αμερικανική πρωτεύουσα ήταν ότι τόσο οι Εβραίοι όσο και οι Έλληνες έχουν υποστεί στην ιστορία τους διακρίσεις και οδυνηρές συνέπειες από την δράση φανατικών ομάδων. Μάλιστα η ΑΧΕΠΑ ιδρύθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές του περασμένου αιώνα για να βοηθήσει τους Έλληνες μετανάστες της εποχής εκείνης που αντιμετώπιζαν προσωπικές και οικονομικές επιθέσεις από μέρους της οργάνωσης των Κου-Κλουξ-Κλαν. Η ΑΧΕΠΑ συνεργάζεται με την Αμερικανική Οργάνωση για την Πρόοδο των Εγχρώμων και με την Παγκόσμια Εβραϊκή οργάνωση B'nai B'rith στον αγώνα κατά των διακρίσεων.ΣΧΟΛΙΟ 

Apostolis Papanakos


 !! Μάλλον ο Πειραιώς δεν έχει διαβάσει την Ιουδαϊκή βίβλο!!Για δες εδώ Σεραφείμ ένα μικρο απάνθισμα εβραιοχριστιανικών ύβρεων κατά των Ελλήνων μεσα στην ιουδαιοχριστιανική  βίβλο!!:Εφόσον ο αρχηγός του Χριστιανισμού εβραίος ραββίνος Γιεχοσουα, ως απόγονος του μισέλληνα Δαβίδ, ερχόμενος καθισμένος πάνω σε πουλάρι γαϊδάρου, διατάσει τους εβραίους, ήτοι τα ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, να καταναλώσουν (φάνε) τις σάρκες των Ελλήνων και να πιούν το αίμα των Ελλήνων και να μεθύσουν από αίμα Ελλήνων σαν να ήπιαν κρασί (!!!) πως γίνεται να αυτοαποκαλείς τον εαυτό σου Έλληνα αγωνιστή πατριώτη και παράλληλα να παραμένεις σε αυτή την εβραική-κινεζογενή αιμοβόρα μισελληνική γενοκτονική Σεληνιακή θρησκεία της ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ(ΚΙΝΑ) που προγραμματίζει την γενοκτονία των Ελλήνων και 5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων από τους Κινέζους στον «Αρμαγεδδώνα» (Βασιλείς από ανατολής ηλίου, βλ. «Αποκάλυψη»);; 

Εφόσον ο αρχηγός του Χριστιανισμού εβραίος ραββίνος Γιεχοσουα της «ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ», θέλει τα ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, να καταναλώσουν (φάνε) τις σάρκες των Ελλήνων και να πιούν το αίμα των Ελλήνων και να μεθύσουν από αίμα Ελλήνων σαν να ήπιαν κρασί (!!!), επομένως τα ίδια θέλει και η «ΑΝΩ ΣΙΩΝ» η ...; «ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ», με τους Αγγέλους, και τους Γαβριήλ, και τους Κατουριήλ, και τους Μιχαήλ, κλπ. 

Πως γίνετε ένας Έλληνας να πιστεύει σε μια θρησκεία η οποία διαφημίζει - προγραμματίζει - και προωθεί την γενοκτονία των Ελλήνων από την «ΑΝΩ» και από την «ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ»;; 

Και για να μην μπορούν να ισχυριστούν οι αναγνώστες της παρούσης ότι τάχα αυτά λέγονται μόνον στην ΠΑΛΑΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, την οποία τάχα δεν δέχεται η ελληνική ορθόδοξη εκκλησία (πράγμα που έτσι κι' αλλιώς είναι ψεύδος, αφού και η ορθόδοξη εκκλησία και όλα τα μεγάλα χριστιανικά δόγματα δέχονται πλήρως την Παλαιά Διαθήκη ως ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ, και ειδικά τους εβραίους προφήτες του Ραββίνου Γιεχοσουα, όπως οι Ζαχαρίας, Ιεζεκιήλ και λοιπούς μισέλληνες και αντιρώσους), παραθέτουμε το παρακάτω: 

ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΥΣ ΗΤΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ (μέσω των άθλιων Σεφαραδιμ μογγόλων-Ραββίνων με τα κοτσιδάκια, του ναζιστικού «Κνεσσετ» του Ισραήλ, που φανατίζουν με αυτές τις προφητείες τον Ισραηλινό στρατό+λαό Ασκεναζίμ), ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ"- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΑΙΜΟΠΟΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΒΡΑΙΟ ΜΟΓΓΟΛΟ "ΠΡΟΦΗΤΗ"- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΖΑΧΑΡΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ "ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ", ΒΙΒΛΙΟ "ΖΑΧΑΡΙΑ Θ΄: 5-16 (9:5-16)" ΤΗΣ "ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ" (ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Ν. ΒΑΜΒΑ, ΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ). ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΕΙ: ''ΘΕΛΕΙ ΙΔΕΙ Η ΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΕΙ. ΚΑΙ Η ΓΑΖΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΛΥΠΗΘΕΙ ΣΦΟΔΡΑ... ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΛΕΣΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΚ ΤΗΣ ΓΑΖΗΣ ΚΑΙ Η ΑΣΚΑΛΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙΣΘΑΙ. ΚΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ (ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ) ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΙΣΕΙ ΕΝ ΤΗ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ) ΑΖΩΤΩ (ΤΗΣ ΦΙΛΙΣΤΑΙΑΣ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ), ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ (ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ). ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ (ΕΓΩ Ο ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΑΩΘ) ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΩΝ (ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ) ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΩΝ._...ΧΑΙΡΕ ΣΦΟΔΡΑ ΘΥΓΑΤΕΡ ΣΙΩΝ...ΔΙΟΤΙ ΕΝΕΤΕΙΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ (ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ 2ΦΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ)...ΩΣ ΤΟΞΟΝ. ΙΣΧΥΡΩΣ ΕΝΕΤΕΙΝΑ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ (ΙΣΡΑΗΛ ΣΑΞΟΝΩΝ ΤΟΥ 10ΦΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΑΣ), ΩΣ ΤΟΞΟΝ, ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙΡΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ ΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ._... Ο ΚΥΡΙΟΣ (ΓΙΑΧΒΕΧ-ΣΑΒΑΩΘ)ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΕΛΕΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΘΑΙ ΑΥΤΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ). ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ (ΘΑ ΦΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ) ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΥΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ)._... ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΠΙΕΙ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ) ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΗΣΕΙ ΩΣ ΑΠΟ ΟΙΝΟΥ (ΣΑΝ ΝΑ ΜΕΘΥΣΑΝ ΜΕ ΚΡΑΣΙ). ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΕΜΠΛΗΣΘΕΙ (ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ) ΩΣ ΦΙΑΛΗ, ΚΑΙ ΩΣ ΑΙΓΩΝΙΑΙ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΥ (ΖΩΩΝ) ._ 

ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ;; 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Θ΄ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ, ΕΔΑΦΙΟ ΕΝΝΕΑ: 

«ΧΑΙΡΕ ΣΦΟΔΡΑ ΘΥΓΑΤΕΡ ΣΙΩΝ. ΑΛΑΛΑΖΕ ΘΥΓΑΤΕΡ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΙΔΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ (ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ) ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΣΕ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΚΑΙ ΣΩΖΩΝ. ΠΡΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΟΝΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΩΛΟΥ ΥΙΟΥ ΥΠΟΖΥΓΙΟΥ (ΗΤΟΙ Ο ΓΑΪΔΟΥΡΟΚΑΒΑΛΑΣ "ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ") (!!!) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ", "ΛΟΥΚΑ ΙΘ΄: 27", ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ "ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΟΥΝ ΟΣΟΥΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ) ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΑ"._ 

Και έτσι μη μας πείτε, ω! ανθέλληνες κρυπτοσιωνιστές καθάρματα , ότι η Ορθοδοξία δεν δέχεται την «Παλαιά Διαθήκη», διότι η «παραπομπή υπ'αριθ. 17» του εδάφιου 9 ιδίου κεφαλαίου (Ζαχαρίας) που αναφέρεται στον «ερχόμενο επί πώλου ονου» δια να γενοκτονήσει τους Έλληνες, «παραπέμπει» δια ...;. Εξηγήσεις εις το βιβλίο του Λουκά, κεφ. Ιθ' (εδάφιον 35), όπου περιγράφεται από την «ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» η είσοδος του «Ιησού» στην Ιερουσαλήμ «επί πώλου όνου» (πάνω σε γαϊδούρι) ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΗΣ «ΚΑΤΩ» ΚΑΙ «ΑΝΩ ΣΙΩΝ» ΩΣ «ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ»!!! Ιδου λοιπόν ο «φιλελλην» κρυπτοανθελλην «ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ» εβραιομογγόλος Ιησούς Χριστός ...; φέρελπις Γενοκτονος των ΕΛΛΗΝΩΝ (και κατ' επέκταση της Λευκής/Πελασγικής Φυλής) κατά «προφήτη» Ζαχαρία και κατά «ευαγγελιστή» Λουκά. 

«Μη νομίσετε πως ήρθα να καταργήσω το Νόμο ή τους Προφήτες. (ΠΑΛΑΙΑ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ) Δεν ήρθα για να τα καταργήσω, αλλά για να τα πραγματοποιήσω. (ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ)» [Ματθαίος 5.17-19] 

«Τον πτωχόν και πένητα λαόν σήκωσες από ...; της κοπριάς των Ελληνικών μυσαγμάτων (βδελυγμάτων) και κάθισες αυτόν μετά των αρχόντων του Ισραήλ, τον όντος λαόν αυτού» - ψαλμους / αλληλουια. ριβ΄ 

«Επειδή, μια γυναίκα, της οποίας το κοριτσάκι είχε ακάθαρτο πνεύμα, ακούγοντας γι' αυτόν, ήρθε και έπεσε κοντά στα πόδια του. 
Και η γυναίκα ήταν Ελληνίδα, Συροφοινίκισσα το γένος (ήτοι απόγονος του Έλληνα Φοίνικα και Αγήνορος. Βλ.Ωγυγία, αρχ. Ελληνικά χρονικά)" και τον παρακαλούσε να βγάλει το δαιμόνιο από τη θυγατέρα της. 
Και ο Ιησούς τής είπε: Άφησε πρώτα να χορτάσουν τα παιδιά, επειδή δεν είναι καλό να πάρει κάποιος το ψωμί των παιδιών (Εβραίων), και να το ρίξει στα σκυλάκια (Έλληνες).» (Μάρκος "ζ΄25-30")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου