ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011

Όρνεο «κατασκόπευε» υπέρ του Ισραήλ!

Αξιωματούχοι στη Σαουδική Αραβία "συνέλαβαν" ένα όρνεο με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ!
http://www.pyles.tv/PylesTV/files/b5/b5f0e637-948f-48b4-b51d-42364b0e9fb3.jpg Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας "Ma'ariv",το πουλί μετέφερε έναν πομπό GPS που έγραφε το όνομα του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ,γεγονός που πυροδότησε τη φημολογία ότι λάμβανε μέρος σε σιωνιστική συνωμοσία. Ισραηλινοί ειδικοί στην άγρια ζωή απέρριψαν τους ισχυρισμούς χαρακτηρίζοντάς τους "γελοίους" και εξέφρασαν ανησυχίες για την τύχη του πουλιού.


 Τον περασμένο μήνα, Αιγύπτιοι αξιωματούχοι άφησαν να εννοηθεί ότι η Μοσάντ βρισκόταν πίσω από επιθέσεις καρχαριών στα ανοικτά των ακτών της χώρας. Το όρνεο "συνελήφθη" κοντά στην πόλη Χιάλ, στην έρημο της Σαουδικής Αραβίας, πριν από λίγες ημέρες.

 'Οταν ντόπιοι ανακάλυψαν τον πομπό του GPS, υποπτεύθηκαν τα χειρότερα και παρέδωσαν το πουλί στις δυνάμεις ασφαλείας, γράφει η "Ma'ariv". Θεωρίες συνωμοσίας ότι το πτηνό εκτελούσε αποστολή κατασκοπείας άρχισαν να κυκλοφορούν γρήγορα σε εφημερίδες και δικτυακούς τόπους στην Σαουδική Αραβία. Ισραηλινοί αξιωματούχοι είπαν στην εφημερίδα ότι έχουν μείνει "άφωνοι" από τις κατηγορίες.
 Από ΤΟ ΒΗΜΑ online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου