ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Κατάληψη Πανεπιστημίων: Όλοι στο κόλπο για να ξεφτυλίσουν τους Έλληνες.

Για μένα το μείζον είναι το γεγονός, πως - όπως αποκάλυψε και ο Χατζηνικολάου - η Ελληνική αστυνομία είχε ενημερωθεί και δεν είχε-έχει κάνει τίποτα.

Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, στο link:
http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=10297&category_id=86
Διαβάζουμε:

«Οι πρυτανικές αρχές υποστηρίζουν ότι ενημέρωσαν εγκαίρως την αστυνομία προκειμένου να αποτραπεί η κατάληψη και μεταθέτουν οποιαδήποτε ενέργεια στις αρμοδιότητες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Αντίθετα το υπουργείο ισχυρίζεται ότι δεν ενημερώθηκε επίσημα από το Πανεπιστήμιο και με βάση το νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο για κάθε αστυνομική δράση πρέπει να υπάρξει σχετικό αίτημα των πρυτανικών αρχών.»

Συγνώμη, ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ; ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΨΕΥΔΕΤΑΙ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

1. Γιατί η πρυτανεία δεν ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΙΤΗΜΑ - ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ - ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ;

2. Γιατί ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;

Στημένο μου μοιάζει όλο αυτό... Κυβέρνηση, Πρυτανεία, Κράτος.. Όλοι οι μεγαλοπαράγοντες στο κόλπο. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ!

Και το ΣΥΡΙΖΑ, με την φανερή ευθύνη που φαίνεται να φέρει, φαίνεται να γίνεται απλά ο αποδιοπομπαίος τράγος που θα απορροφήσει τους κραδασμούς ευθυνών από τους άλλους..

Όλη η θολοκολτούρα στο κόλπο, παίζοντας το θέατρο του "κλέφτη και αστυνομικού που δεν γνωρίζουν τους νόμους" για να τα κάνουν μαντάρα και να ξεφτιλίσουν τους Έλληνες για άλλη μια φορά. - Εκτός κι αν πίστεψε κανείς το παραμύθι πως το ΠΑΣΟΚ έγινε Δεξιό, ή πως τα Πανεπιστήμια κυβερνιούνται ξαφνικά από Δεξιούς...

Ίσως βέβαια να γίνεται και όλο αυτό το θέατρο, για να αποτελέσει αφορμή προκειμένου επιτέλους να καταργηθεί το ψευδο-Άσυλο, επειδή οι Έλληνικές Κυβερνήσεις είναι ανίκανες να πάρουν σημαντικές αποφάσεις μόνες τους και ψάχνουν-ΣΤΗΝΟΥΝ συνεχώς προφάσεις (ΔΝΤ για την αναδιάρθωση του κράτους, Ξεφτυλισμός της Ελλάδας για την κατάργηση του Ασύλου κτλ)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου