ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Ξενοδοχείο λαθρομεταναστών η Νομική – Γιατί δεν τους παίρνουν στα σπίτια τους οι «αντιρατσιστές»;

http://xryshaygh.files.wordpress.com/2011/01/ceb1cebbcebbcebfceb4ceb1cf80cebfceaf.jpgΣτη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα πως οι εν λόγω μετανάστες ούτε πεινασμένοι είναι, ούτε ρακένδυτοι… μια χαρά καλοντυμένοι και καλοταϊσμένοι είναι, γι’ αυτό ας αφήσουν τα παραμύθια οι δήθεν «επαναστάτες» που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε πολυεθνική μπανανία
Όλοι γνωρίζαμε πως τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι άσυλα αναρχικών, κέντρα εμπορίου σκληρών ναρκωτικών και άλλα πολλά, που καμία σχέση δεν έχουν με τον σκοπό για τον οποίο τρώγονται αφειδώς κονδύλια από το υστέρημα του ελληνικού λαού. Προσφάτως η ΑΣΟΕΕ έγινε βάση των αφρικανών που έχουν στήσει υπαίθρια αγορά παρανόμων προϊόντων επί της Πατησίων και που δε δίστασαν να επιτεθούν σε διερχόμενους αστυνομικούς. Τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ: η Νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών έγινε ξενοδοχείο για εκατοντάδες λαθρομετανάστες που αιτούνται… «νομιμοποίηση χωρίς προϋποθέσεις».
Φυσικά τους αλλοδαπούς τους έμπασαν μέσα στο πανεπιστήμιο οι προοδευτικές δυνάμεις και συγκεκριμένα οι παρατάξεις του σύριζα και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Έτσι, η εικόνα που παρουσιάζει από σήμερα το κτίριο της Νομικής επί της οδού Σόλωνος μόνο πανεπιστήμιο δε θυμίζει. Στρώματα πεταμένα στο έδαφος, μαροκινοί και αλγερινοί πηγαινοέρχονται στους διαδρόμους και ένα σωρό άχρηστα αντικείμενα έχουν κατακλύσει τις νέες εγκαταστάσεις της σχολής, οι οποίες μάλιστα παραβιάστηκαν για να ολοκληρωθεί το θέατρο του παραλόγου.
Φυσικά στους εκπροσώπους των καθεστωτικών παρατάξεων (ΠΑΣΠ και ΔΑΠ) που έδειξαν να ενοχλούνται από το γεγονός, απαντάμε πως τους αξίζουν ακόμα χειρότερα, αφού τα κόμματα που εκπροσωπούν μετέτρεψαν ολόκληρη τη χώρα σε ξενοδοχείο λαθρομεταναστών.
Να λουστούν τώρα τις συνέπειες και τους ευχόμαστε γρήγορα οι αφρικανοί να κάνουν κατάληψη και στα σπίτια τους. Όσον αφορά τους «αντιρατσιστές», αυτοί είναι μεγάλοι υποκριτές και αν πράγματι πιστεύουν όσα λένε, τότε να πάρουν τους αλλοδαπούς από τη Νομική σχολή (η οποία δεν τους ανήκει) και να τους βάλουν μέσα στις πολυτελείς κατοικίες τους (από Χαλάνδρι και πάνω), γιατί αλλιώς αποδεικνύεται και στην πράξη μόνο για πολιτική εκμετάλλευση τους χρησιμοποιούν…
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου