ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΕΞΥΒΡΙΣΗ???

"Ακολούθησε έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε συνεργασία με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, στην οποία επίσης απευθύνθηκε ο κ. Πλωμαρίτης.

Το «σπάσιμο» του IP, του κωδικού δηλαδή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που προέκυψαν από τα «αποτυπώματα» ως γραμμή του ΟΤΕ μέσω της οποίας έγιναν αναρτήσεις στο «Voliotaki», οδήγησε στα στοιχεία του Αντώνη Κουμιώτη. Ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία.
Χθες το μεσημέρι κλιμάκιο ήρθε στο Βόλο και με... τη συνδρομή αστυνομικών της Ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψη του Αντώνη Κουμιώτη ως «Voliotaki». Οι ίδιες ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε κατάσχεση δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών, στους οποίους εντοπίστηκαν ίχνη πρόσβασης στο blog. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές εστάλησαν για ψηφιακή ανάλυση.
Την ίδια ώρα αστυνομικοί...συνέλαβαν τον πατέρα του Αντώνη Κουμιώτη, γνωστό δημοσιογράφο - ραδιοφωνικό παραγωγό του Βόλου Γιώργο Κουμιώτη, για καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος του για ανεξόφλητες εισφορές.
Η ταυτόχρονη σύλληψη πατέρα και γιου για διαφορετικές υποθέσεις δημιούργησε ερωτήματα για ποιους λόγους δεν είχε συλληφθεί νωρίτερα, καθώς δεν ήταν «αγνώστου διαμονής», αλλά ένα πρόσωπο που συγκεκριμένες ώρες καθημερινά βρισκόταν είτε σε ραδιοφωνικό είτε σε τηλεοπτικό στούντιο.
Το μεσημέρι ο Αντώνης Κουμιώτης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του με τις κατηγορίες της εξύβρισης και της συκοφαντικής δυσφήμισης κατ’ επανάληψη, προσήχθη ενώπιον του Εισαγγελέα υπηρεσίας. Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος έως ότου προκύψουν περισσότερες διευκρινίσεις για την υπόθεση."
Αναρτήθηκε από VolosPress

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ,ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΕΙΛΩΝ ή ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ॥

ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ,Η GOOGLE ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ IP's ΤΩΝ bloggers ΧΩΡΙΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου