ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

Τι πρέπει να θυμούνται όλοι οι Έλληνες

Οι χθεσινοί φονιάδες του Ελληνισμού παριστάνουν τους σημερινούς σωτήρες του Ελληνισμού. Αυτοί που έκαψαν το 99% της αρχαίας γραμματείας θριαμβολογούν ότι έσωσαν το 1%…..
Ε. Τι πρέπει να θυμούνται όλοι οι Έλληνες. 1. Οι χριστιανοί έχουν την ανάγκη μας
2. Ο χριστιανισμός δεν είναι θρησκεία
3. Δεν έχουμε καμία σχέση με ομάδες Έψιλον και ουφολόγους
Ε. Τι πρέπει να θυμούνται όλοι οι Έλληνες.
1. Οι χριστιανοί έχουν την ανάγκη μας.
Οι χριστιανοί αδελφοί μας είναι εγκλωβισμένοι στα δίχτυα του ιουδαϊσμού. Πιστεύουν ότι θα αναστηθούν, πιστεύουν ότι τους κυνηγάει κάποιος σατανάς. Χρειάζονται την βοήθειά μας για να απελευθερωθούν από τα δεσμά της ορθοδοξίας. Πρέπει να τους επαναφέρουμε στην φυσιολογική-ελληνική τους κατάσταση. Να τους δείξουμε τον δρόμο των Πατρώων Θεών και να τους απελευθερώσουμε από την παγίδα των ψαράδων απατεώνων της Γαλιλαίας. Πρέπει να τους εξηγήσουμε ότι δεν είναι πρόβατα, αλλά Έλληνες στην ψυχή και το σώμα.
Ορισμένοι χριστιανοί πιστεύουν ότι κάτι ρακοφορεμένοι άνθρωποι θα τους οδηγήσουν στην σωτηρία. Αυτοί οι μαυροφορεμένοι κύριοι ισχυρίζονται ότι χαρίζουν αιώνια ζωή και κάνουν ταχυδακτυλουργικά κόλπα όπως στο τσίρκο Medrano με εικόνες μίας Μύριαμ που ματώνει, δακρύζει, βγάζει γάλα, μέλι, και κέτσαπ από τα μάτια της. Και μαζεύονται εκεί ορισμένοι χριστιανοί αδελφοί μας για να προμηθευτούν γάλα, κέτσαπ, δάκρυα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης…
Η χριστιανική αρρώστια είναι αντιστρέψιμος παρά την σοβαρότητα της καταστάσεως ορισμένων ατόμων όπως του κυρίου Γ. Καρατζαφέρη που αποκαλεί τον Έλληνα ΥΠΕΞ προδότη γιατί χορεύει ζεϊμπέκικο με τον Τζεμ. Εάν ρωτήσετε αυτόν τον κύριο γιατί αποκαλεί προδότη τον κύριο Γ. Παπανδρέου θα σας πει: «Μα δεν τον βλέπετε; σε λίγο θα χορεύει τσιφτετέλι». Πράγματι, η κατάστασή του είναι σοβαρή, γιατί μας καλεί μέσω του κόμματός του να υποστηρίξουμε την ορθοδοξία. Οπότε θα ψάλλουμε όλοι μαζί τους ύμνους του Δαυίδ για να μην προδίδουμε την Ελλάδα όπως ο κύριος Γ.Παπανδρέου…

Έχουν φτάσει σε σημείο να κατηγορούν στελέχη του Πασοκ για ελληνοποιήσεις Αλβανών προκειμένου να κερδίσουν τις εκλογές, ενώ αυτοί είναι υπεύθυνοι για ελληνοποιήσεις αλλοεθνών φονιάδων του Ελληνισμού για να κερδίσουν τις ψυχές των Ελλήνων: Σαούλ=απόστολος Παύλος, Γιουτπράδα=Ιουστινιανός, μέχρι και τον ραβίνο Τζεσουά τον έκαναν Έλληνα με το όνομα Ιησούς.
Δεν πρέπει όμως να ειρωνευόμαστε τους χριστιανούς αδελφούς μας, ούτε να τους χλευάζουμε. Δεν μισούμε τους χριστιανούς, όμως απεχθανόμαστε την ανθελληνική ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων. Σκοπός μας είναι να τους επαναφέρουμε στην αληθινή, φωτοδότρα και σωτήρια Εθνική μας Θρησκεία. Να τους χαρίσουμε το Απολλώνιο φως της επικοινωνίας με τους Θεούς μας δια μέσω της γνώσεως.
2. Ο χριστιανισμός δεν είναι θρησκεία.
Όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να θυμούνται ότι σε συζητήσεις με χριστιανούς δεν εξισώνουμε την θρησκεία μας με μια ιδεολογία για αμόρφωτους. Δεν επιτρέπεται σε μία αντιπαράθεση να αφήσουμε τον χριστιανό να πάρει υπεροπτικό ύφος και να μας μιλάει για χριστιανική «θρησκεία». Δεν υπάρχει χριστιανική θρησκεία, ούτε υπήρξε ποτέ. Πρόκειται για ιουδαϊκό υποπροϊόν, για ιουδαϊκό ρύπο, για μία ασθένεια που μολύνει τους ανθρώπους. Όπως έγραψε η αείμνηστη Λιλή Ζωγράφου στο καταπληκτικό της βιβλίο «Αντιγνώση»: «Ο χριστιανισμός είναι μια ιδεολογία κατοχύρωσης συμφερόντων μιας ασήμαντης και βάρβαρης μειοψηφίας, μεταμφιεσμένη σε θεολογία. Πώς επιβλήθηκε σε τόσα εκατομμύρια πολιτισμένους ; Με τον σκοταδισμό».
Αυτά έγραψε η Λιλή Ζωγράφου και πράγματι μέσα σε τρεις σειρές αποκρυστάλλωσε το ποιόν του χριστιανισμού. Ο χριστιανισμός είναι μία τεχνολογία καταλήψεως της εξουσίας, συμπληρώνουμε εμείς. Ανέρχεται δια του ψέματος και επικρατεί δια των σφαγών. Επιζεί δια την αστυνομεύσεως του πνεύματος και δια της απαγορεύσεως-διωγμού της γνώσεως. Τον ανέχτηκε, από τραγικό της λάθος, η αρχαία ρωμαϊκή καθεστηκυία τάξη γιατί ήθελε να τον χρησιμοποιήσει ως εργαλείο υποταγής των μαζών. Όμως το πλήρωσε ακριβά και η ίδια. Ο χριστιανισμός είναι μια τεχνική υποδουλώσεως των λαών και ως τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίσουμε.
Δεν αφήνουμε λοιπόν τους οπαδούς της ιουδαϊκής αιρέσεως των Ναζωραίων να μας μιλούν για θρησκεία, δεν είναι θρησκεία ο χριστιανισμός. Είναι αιχμάλωτοι σε μία ανθελληνική ιουδαϊκή αίρεση και πρέπει να τους απελευθερώσουμε.
Για να εξαγνιστούν πρέπει να αναγνωρίσουν τα εγκλήματα του χριστιανισμού κατά του Ελληνισμού. Εμείς πρέπει να τους ενσταλάξουμε ενοχή διότι πιστεύουν στο παραμυθάκι του ραβίνου Τζεσουά και όχι αυτοί να μας ενσταλλάσουν ενοχή επειδή λατρεύουμε την Εθνική μας Θρησκεία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ορθοδοξία ακολουθεί την γνωστή παροιμία «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης». Μην φοβάστε τους χριστιανούς προπαγανδιστές, μην τους αφήνετε να σας τρομοκρατούν. Να είστε τολμηροί. Το θράσος σας να είναι μεγαλύτερο από των χριστιανών δημαγωγών. Να είστε σκληροί, για να νικήσουμε. Να είστε ζηλωτές, για να τους συντρίψουμε.
Προσβάλλουμε την ταυτότητα του χριστιανισμού κατά μετωπον: δεν είναι θρησκεία ο χριστιανισμός, είναι εγκληματική αίρεσης που μεταβάλλει τους ανθρώπους σε φονιάδες κατά των αδελφών τους. Είναι ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ο χριστιανισμός. Η ειδωλολατρία του Γιαχβέ. Οι χριστιανοί αδελφοί μας υποχρεώνονται με την χρήση ψυχολογικής βίας από μικρά παιδιά να…προσκυνούν, να …φιλούν και να λατρεύουν ως θεούς τα είδωλα του ραβίνου Τζεσουά, πράγματα ανήκουστα για έναν φυσιολογικό Έλληνα.
Δεν πρέπει επ’ ουδενί λόγω να μας φέρουν οι χριστιανοί δημαγωγοί σε θέση κατηγορουμένου για δήθεν ανθρωποθυσίες των αρχαίων Ελλήνων. Ανθρωποθυσίες και μάλιστα εκατομμυρίων ανθρώπων έκανε ο χριστιανισμός όταν θυσίαζε ανθρώπους στην πυρά προς τιμήν του ραβίνου Τζεσουα. Η ανθρωποθυσία στον χριστιανισμό αποτελεί βασική τελετή, απλώς καμουφλάρεται για προπαγανδιστικούς λόγους με το πρόσχημα ότι το θύμα είναι άνθρωπος του σατανά. Οι Έλληνες όμως ποτέ δεν έκαναν ανθρωποθυσίες. Να επισημάνουμε ότι σήμερα με την παγκόσμια οικολογική απειλή να πλανάται οι Έλληνες το θρήσκευμα δεν πρόκειται να κάνουν θυσίες ζώων όπως εγίνοντο στην αρχαία Ελλάδα. Κάνουμε μόνον αναίμακτες θυσίες, με προσφορά π.χ. άρτου στους Πατρώους Θεούς.
3. Δεν έχουμε καμία σχέση με ομάδες Έψιλον και ουφολόγους.
Να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες ότι δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με ορισμένους προβοκάτορες που γράφουν για ομάδες Έψιλον και τέτοιες ανοησίες. Από τους δεσποτάδες πληρώνονται για να εξευτελίσουν την Εθνική μας Θρησκεία. Με την βοήθεια των Πατρώων Θεών μας θα τους συντρίψουμε ιδεολογικώς όπως και τους «ελληνοκεντρικούς» βυζαντινολάτρεις. Επίσης να γνωρίζουν οι Έλληνες ότι δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με ορισμένα άτομα που αυτοαποκαλούνται νεοπαγανιστές έτσι, γενικά και αόριστα. Αυτοί είναι άτομα τύπου «παιδιά των λουλουδιών» της δεκαετίας του ’60 και επειδή πέρασε η μόδα των «λουλουδιών» θέλουν να αναβιώσουν τις αναμνήσεις τους με προκάλυμμα την Θρησκεία μας. Όσοι αυτοπροσδιορίζονται ως νεοπαγανιστές αν δεν είναι καφενόβιοι, τότε σίγουρα δεν είναι γνώστες της Ελληνικής Θρησκείας.
Φυσικά, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με αιματηρές θυσίες. Αυτό το δηλώνουμε γιατί ορισμένοι παπάδες όπως ο μητροπολίτης Ανθιμος μας κατηγορούν εμμέσως για σατανολατρεία. Τέτοιοι συκοφάντες δεν μας φοβίζουν, αλλά πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί ο στιγματισμός του κινήματός μας από προβοκατόρικες ενέργειες και πιθανούς συσχετισμούς με βασανιστήρια ζώων που κάνουν ορισμένοι ψυχανώμαλοι σατανιστές.
Συμπέρασμα: το κίνημα των Ελλήνων το θρήσκευμα δεν έχει καμία απολύτως σχέση ούτε με ειδωλολατρία, ούτε με ομάδες Έψιλον, ούτε με θυσίες/βασανιστήρια ζώων, ούτε με αναρχοαυτόνομους νεοπαγανιστές. Εκπροσωπούμε την Εθνική Θρησκεία όπως ακριβώς την πίστευαν και την είχαν μέσα στην ψυχή τους οι σοφοί μας πρόγονοι. Οποιαδήποτε προβοκατόρικη ενέργεια από ουφολόγους, βυζαντινολάτρεις, κλπ θα θεωρείται ως εχθρική ενέργεια κατά του Ελληνισμού και θα σημαίνει για μας κήρυξη ιδεολογικού πολέμου.
Α.ΑΛΜΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου