ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Ίμια 2011 - ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ!! ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΤΙΜΩ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ!! ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ!!


ΙΜΙΑ-2011
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ σας καλεί να τιμήσουμε τους μεγάλους Νεκρούς της νεώτερης Ελλάδας. Τους Έλληνες Ήρωες, που με την θυσία τους στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996, υπερέβησαν εαυτούς διασώζοντας την Εθνική μας αξιοπρέπεια. Την ίδια αξιοπρέπεια, την οποία οι μειοδότες πολιτικοί προσπαθούν να τσακίσουν, ξεπουλώντας τα Εθνικά συμφέροντα, αλλά και με ένα νομοσχέδιο που δίνει την Ελληνική Ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς!
Για να δείξουμε, πως υπάρχουν ακόμα εκείνοι που όπως και τη θλιβερή ημέρα του 1996, αντιστέκονται ακόμα στο ξεπούλημα της Πατρίδος. Αντιστεκόμενοι, στο «μέλλον» που επιφυλάσσουν στον Ελληνικό λαό, ενώπιον της ολοκληρωμένης υποβάθμισης του κοινωνικού μας βίου. Εκείνου του αυτοκτονικού «μέλλοντος», που μας σκιάζει απλώνοντας την αύρα του από τα σύνορα, στις γειτονιές, τις οικίες και την ψυχή του Έλληνα.

Για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στον συμβιβασμό και την πολιτική νωθρότητα. Διότι εκείνοι που την ύστατη στιγμή έπεσαν υπέρ Πατρίδος ήταν αδιαπραγμάτευτα συνεπείς με την Ιστορία και τις αξίες της πραγματικής Ελλάδος. Όχι της «Ελλάδος» των φερέφωνων και των υποτακτικών. Όχι της «Ελλάδος» την οποία οδηγούν πολιτικά ράκη, των συνδιαλλαγών και των συμφωνιών με τους επιβουλείς της. Όχι της «Ελλάδος», της θεσμοθετημένης δουλείας στον παγκόσμιο αφέντη. Και ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ στο αισχρό νομοσχέδιο για την απόδοση Ελληνικής Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες. Διαδηλώνουμε για μια Ελλάδα Ελεύθερη και Ισχυρή. Για την Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες!
Πλατεία Ιμίων, Οδός Ρηγίλλης, Σάββατο 29 Ιανουαρίου και ώρα 7 μμ.

1 σχόλιο:

  1. Ένα ξέσπασμα δεν φτάνει να καλύψει την οργή μου και την απέχθεια μου στις εγχώριες ανθελληνικές μαριονέτες που εκτός από τις επαναλαμβανόμενες προδοσίες τους ρίχνουν στα τάρταρα την αξιοπρέπεια και την περηφάνια του Έλληνα.

    Αυτό το ανθελληνικό κράτος δεν δύναται να ονομάζετε Ελληνικό κράτος.

    Τιμή στους ξεχασμένους αυτούς ήρωες που υπέπεσαν για την πατρίδα και που αυτό το ανθελληνικό κράτος τους γύρισε την πλάτη ξεχνώντας τους,φανταστείτε την πικρία που θα νιώθει ο γονέας που γαλούχησε το παιδί του με αγάπη προς την πατρίδα και μετά να βλέπει αυτήν την προκλητική αδιαφορία του ανθελληνικού κράτους προς τους ίδιους και το παιδί τους,ΔΙΠΛΉ ΠΡΟΔΟΣΊΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή