ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο, 5 Ιουνίου 2010

ΑΠΟ OFF SHORE ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!!

Αποκαλύψεις για μεταβίβαση σπιτιού Άκη Τσοχατζόπουλου
 
Από οff shore εταιρεία μεταβιβάστηκε στη σύζυγο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η κατοικία της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΔΕΚΑ ΔΙΣ.ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!!

Το Δημόσιο χρωστάει 10 δισ. σε επιχειρήσεις
Η επιλογή του στερεί σημαντική ρευστότητα από την αγορά


Του Προκοπη Xατζηνικολαου


Περισσότερα από 10 δισ. ευρώ χρωστάει το ελληνικό Δημόσιο στις επιχειρήσεις, στερώντας από την αγορά σημαντική ρευστότητα για την κίνησή τους σε μία περίοδο που οι κάνουλες των τραπεζών παραμένουν κλειστές.

toksipnitiri

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας Δεν συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όλα όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω – ακόμα και με το τίμημα της ζωής μου – το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες αυτά που πρεσβεύεις.Βολταίρος