ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

Ανακοινώνει η NASA την ύπαρξη εξωγήινης ζωής; ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !!!!!
 Τον γύρο του κόσμου (για να μην πούμε του... γαλαξία και του σύμπαντος) κάνει η είδηση ότι η NASA προχωρά εκτάκτως την Πέμπτη στην διενέργεια μεγάλης συνέντευξης Τύπου, στην οποία θα ανακοινώσει «αστροβιολογικά ευρήματα που θα επηρεάσουν την έρευνα για εξωγήινη ζωή».


Η ανακοίνωση έχει ξεσηκώσει όργιο φημών, από την ανακάλυψη εξωγήινων μέχρι το... τέλος του κόσμου. Βλέπετε, αστροβιολογία είναι η επιστήμη που εξετάζει την προέλευση, την εξέλιξη, τη διανομή και το μέλλον της ζωής στο διάστημα - κάτι που σημαίνει ότι η ανακοίνωση μπορεί να επιδέχεται πολλές ερμηνείες.

Οι εικασίες για την μεγάλη ανακάλυψη που τόσο εσπευσμένα θέλει να ανακοινώσει η NASA είναι πολλές. Ήδη μάλιστα μια εφημερίδα στη Νότια Κορέα ήδη κάνει λόγο για ανακοίνωση που σχετίζεται με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.


Οι περισσότερες θεωρίες επικεντρώνονται στο αν τελικά η NASA έχει βρει τα «μικρά πράσινα ανθρωπάκια» όπως ο ΕΤ που μετέφερε στην μεγάλη οθόνη ο Στίβεν Σπήλμπεργκ.

Η συνέντευξη της NASA προγραμματίζεται για το μεσημέρι της Πέμπτης τοπική ώρα (9.00 το βράδυ στην Ελλάδα). Θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του ίντερνερ σε όλο τον κόσμο (και φυσικά και μέσω του star.gr) προκαλώντας παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Μεταξύ αυτών που θα μιλήσουν είναι η Μαίρη Βόιτεκ, επικεφαλής του προγράμματος Αστροβιολογίας της NASA, η Φελίσα Γούλφ-Σάιμον ερευνήτρια αστροβιολογίας στο Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής USGS και η Πάμελα Κόνραντ, αστροβιολόγος στο διαστημικό κέντρο Goddard της NASA.

Λίγες ώρες έμειναν και θα μάθουμε αν πράγματι (δεν) είμαστε μόνοι μας...

 ΠΗΓΗ..http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου