ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

ΣΟΚ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ!!!Ερωτικό παζάρι με θύματα πεινασμένους αλλοδαπούς!!!!


Τραγικές ιστορίες εκτυλίσσονται σε περιοχή κοντά στο λιμάνι των Πατρών. Πεινασμένοι αλλοδαποί που δεν έχουν στον «ήλιο μοίρα» γίνονται βορά στις απάνθρωπες ορέξεις ευκατάστατων κυρίων της Πάτρας, οι οποίοι εκπληρώνουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες πάνω στο σώμα αδύναμων και εξασθενημένων αλλοδαπών.

Δεκάδες αλλοδαποί κατοικούν εδώ και καιρό σε ερείπια και έρημα βαγόνια κοντά στο σταθμό και το λιμάνι της Πάτρας περιμένοντας μήπως και καταφέρουν να κρυφτούν σε κανένα από τα πλοία για την Ιταλία . Οι περισσότεροι από αυτούς όμως σχεδόν έχουν καταθέσει τα όπλα αφού η δυνατότητα να καταφέρουν να πηδήξουν τα συρματοπλέγματα του λιμανιού είναι μάλλον ανύπαρκτη. Κάνουν τα πάντα πια για ένα κομμάτι ψωμί μέχρι το σκελετωμένο από την πείνα κορμί τους να πάρει τα πάνω του. Αυτήν την ανθρώπινη αδυναμία και απελπισία των αλλοδαπών εκμεταλλεύονται κάποιοι κύριοι της κοινωνίας της Πάτρας που εκεί λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα φτάνουν με τα αυτοκίνητά τους στους χώρους που είναι κουλουριασμένα τα ξερακιανά κορμιά των αλλοδαπών. Το... ψήσιμο γινόταν τις πρώτες μέρες για να μπουν στα αυτοκίνητά τους, τώρα πια είναι εύκολη και γρήγορη η διαδικασία για να τους πλησιάσουν οι αλλοδαποί και να τους πάρουν μαζί τους σε μια νυχτερινή βόλτα.

Αφού μπουν στο αυτοκίνητο, των υπεράνω υποψίας κατά τα άλλα Πατρινών πολιτών, οδηγούνται σε ξενοδοχείο που εμπιστεύονται οι κύριοι με τα αρρωστημένα σχέδια. Τους πλένουν , τους ταϊζουν και μετά ικανοποιούν κι εκείνοι την σεξουαλική τους «πείνα». Μετά τους δίνουν κι ένα μικρό χαρτζιλίκι και τους επιστρέφουν στο μέρος όπου θα κουλουριαστούν ξανά αγκαλιά με τις εμπειρίες τους.

Αυτές τις εικόνες τις βλέπουν και τις γνωρίζουν όχι μόνο όσοι έχουν μαγαζιά κοντά στα μέρη όπου βρίσκονται αλλοδαποί, αλλά και κάτοικοι της πόλης καθώς και οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι κοινό μυστικό η εκμετάλλευση και η σεξουαλική κακοποίηση των αλλοδαπών.

Το ελληνικό κράτος όφειλε αν όχι να περιθάλψει τουλάχιστον να προστατεύσει αντί να προσπαθεί να κρύψει καλά όλα τα εγκλήματα που διαπράττονται στην συγκεκριμένη περιοχή των Πατρών. Η τοπική κοινωνία που στην ουσία σιχάθηκε και κουράστηκε πια με την παρουσία των αλλοδαπών που πριν από καιρό ξεχυνόταν στους δρόμους της πόλης , σήμερα δεν τη νοιάζει τι θα απογίνουν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου