ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010

Η γιάφκα των δολοφόνων του Γκιόλια;???ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑΦΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Η γιάφκα των δολοφόνων του Γκιόλια;Στις 16.25 το newsbomb.gr σας ενημέρωσε ότι γιάφκα τρομοκρατών με βαρύ οπλισμό εντοπίστηκε σε γκαράζ στην οδό Καισαρίας 22 στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν καλάσνικοφ και υποπολυβόλα. Το σημαντικό είναι ότι τα όπλα αυτά είναι ίδιου τύπου με αυτά που είχαν στην φωτογραφία με την προκήρυξη,  με την οποία είχαν αναλάβει την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια (19/7/2010).

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής έχουν προχωρήσει σε 4 συλλήψεις και 10 προσαγωγές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα δύο άτομα που έχουν συλληφθεί στην Ασφάλεια, εντοπίστηκαν έχοντας στην κατοχή τους οπλισμό. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών είχε συλληφθεί και στο παρελθόν και ήταν υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα.


Αξιωματικοί της υπηρεσίας κάνουν λόγο για την οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», ωστόσο πληροφορίες λένε ότι μπορεί το κρυσφύγετα να ήταν κοινό και με την οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς». 

Η γιάφκα εντοπίστηκε στην οδό Καισαρείας 22 στη Νέα Σμύρνη, σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας, μετά από παρακολουθήσεις αρκετών εβδομάδων.Το σημείο που βρέθηκε η γιάφκα

Αυτή την ώρα σε τρία τουλάχιστον σημεία του νομού Αττικής γίνονται προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις από άντρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Τέσσερις εισαγγελείς έχουν μεταβεί στα γραφεία της ΓΑΔΑ, για την έκδοση εντάλματος για έρευνα στους υπόλοιπους χώρους του διαμερίσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου