ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Βουτιά στο κενό μέσα στη Βουλή!!

Βουτιά στο κενό μέσα στη ΒουλήΤραγικό τρόπο επέλεξε Ρουμάνος εργαζόμενος να διαμαρτυρηθεί για το πρόγραμμα λιτότητας που ακολουθεί η κυβέρνηση της χώρας. Υπάλληλος της κρατικής τηλεόρασης έπεσε από μπαλκόνι της ρουμανικής Βουλής την ώρα που ήταν στο βήμα ο πρωθυπουργός Εμίλ Μποτς.
Τις συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.
Φορώντας μπλουζάκι το οποίο έγραφε: «Μας πυροβολήσατε, σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μας πουλήσατε»,
ο άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του κοινοβουλίου την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο Ρουμάνος πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης μομφής που κατέθεσε η αντιπολίτευση, για το νομοσχέδιο που ορίζει τους μισθούς στο δημόσιο τομέα.
Μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός, ο πρωθυπουργός αποχώρησε από το βήμα για να διαπιστώσει τι συνέβη.
Στο σημείο έφθασαν εμπειρογνώμονες από την Επιθεώρηση Εκτάκτων Καταστάσεων, ενώ ο γερουσιαστής των Φιλελευθέρων, Εμίλιαν Φράνκου δήλωσε ότι άκουσε τον άνδρα να φωνάζει πριν πέσει από το μπαλκόνι: «Στερήσατε το ψωμί από τα παιδιά μου».
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Agerpres, κατά τη μεταφορά του στο ασθενοφόρο για να διακομιστεί πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βουκουρεστίου, ο άνδρας φώναζε τη λέξη «ελευθερία».
Ο άνδρας νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος δίχως όμως να απειλείται η ζωή του, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.
Βουτιά στο κενό μέσα στη Βουλή
ethnos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου