ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

Μας έχει πάρει πρεφα η εξουσία και μας κάνει παρά φύση συνουσία.

Μας έχει πάρει πρεφα η εξουσία και μας κάνει παρά φύση συνουσία. Ξέρουν οι πολιτικοί μας ότι είμαστε "οι επαναστάτες του διαδικτύου" . Ότι είμαστε μόνο λόγια και έργα μηδέν. Ότι γράφουμε θούριους από τον καναπέ του σπιτιού μας τρώγοντας καναπεδάκια και πίνοντας φραπεδάκια στο μεσοδιάστημα. Όλη η μαγκιά μας εξαντλείται στον υπολογιστή μας. Αν μας τσίμπαγε η εξουσία στην δαγκάνα της νέας τάξης θα λέγαμε σαν τον λαγό στο λιοντάρι..ε λέμε και καμμιά μακακία για να περνάει η ώρα..... !!!!

Βρήκαμε πετρέλαιο, έκφραση που σημαίνει ότι τόσο χαμηλά φτάσαμε που πιάσαμε πάτο φτάσαμε δηλαδή στο έσχατο σημείο κατάντιας. Προφανώς ο όρος προέρχεται από το κυριολεκτικό πιάνω πάτο, που σημαίνει ότι έχω φτάσει τόσο βαθιά που έπιασα πάτο. Οποιαδήποτε περαιτέρω εξήγηση του όρου είναι κατάφωρος πλατειασμός. Η έκφραση, προφανώς, απαντά σε όλα τα πρόσωπα και σε όλους τους χρόνους: έπιασε πάτο, πιάσαμε πάτο, θα πιάσει πάτο , μας πιασαν το πάτο, έμαθαν ότι κανονιζόμαστε πλάκωσαν και οι γύφτοι ( αδόκιμος όρος που πιθανόν να θιγεί του Ρομά συμπατριώτες μας) κλπ

Πετρελαιοπηγή, Λέμε ότι ανοίγουμε πετρελαιοπηγή όταν είμαστε μια παρέα από αρκετά άτομα και στεκόμαστε όρθιοι σχηματίζοντας πηγαδάκι λίγο πριν το διαλύσουμε και αποχωριστούμε, όμως το κουράζουμε πολύ το θέμα και τελικά μένουμε εκεί για πολλή ώρα και λέμε τρίχες , π@π@ριές και γενικά φλυαρούμε άνευ λόγου και αιτίας .
Υποτίθεται ότι από την μακρά παραμονή μας και την τριβή με το απόλυτο τίποτα , το πηγάδι που σχηματίζουμε βαθαίνει τόσο πολύ, που κοντεύουμε να χτυπήσουμε φλέβα πετρελαίου και να αναβλύσει ο μαύρος χρυσός, ήγουν ανοίγουμε πετρελαιοπηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου