ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΚΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ???Το παρακάτω κείμενο  το έκρινε ....ρατσιστικό ?? ο "αγωνιστής" της Ελευθεροτυπίας και προειδοποίησε  ότι στο μέλλον παρόμοια κείμενα δεν θα είναι αποδεκτά στο "δημοκρατικό" του μπλοκ!!Στην Ελλάδα φίλοι μου όλα επιτρέπονται μπορούν ελεύθερα οι μισθοφόροι δημοσιογράφοι να παίζουν το ρόλο του εισαγγελέα να καταδικάζουν τον οποιοδήποτε χωρίς καν να απολογηθεί!!Αλλά υπάρχουν και όρια μην πειράξεις το χριστιανικό κατεστημένο εκεί υπάρχει απαγορευτικό!!
*Kείμενα τα οποία  προσβάλουν το όποιο θρησκευτικό συναίσθημα δεν θα μπορούν να αναρτηθούν πλέον στο μπόγκ της ζούγκλας. Tέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να αποτελούν άποψη ούτε θέση. Είναι προϊόντα επικίνδυνου και ρατσιστικού φανατισμού. zougla.gr

Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην!» Γεννάδιος Σχολάριος!!! Είμαι Έλληνας ,και ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι χριστιανός!!Απολλώνιος!!ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ??? Γιατί είμαι απόγονος του Δευκαλίωνα και όχι του Αβραάμ!!

Γιατί έχω την ίδια θρησκεία με τους προγόνους μου!!Γιατί πιστεύω στους Έλληνες Θεούς και όχι σε Εβραίους ψευτοπροφήτες!!Γιατί ο Θεός των χριστιανών είναι ένας ανθέλληνας (ΓΙΑΧΒΕ) που είχε διατάξει τους Εβραίους να καταστρέψουν την πατρίδα μου!!Γιατί είναι τιμή μου να είμαι απόγονος του Μέγα Αλεξάνδρου του Λεωνίδα του Σωκράτη του Αριστοτέλη του Πλάτωνα και τόσων άλλων μεγάλων Ελλήνων και ντροπή να θεωρούμαι απόγονος του μαστροπού Αβραάμ και του αιμομίκτη Λώτ!!

Γιατί είμαι περήφανος για την Ελληνική γραμματεία και αηδιασμένος από την Βίβλο!!Γιατί θέλω οι ξένοι να με θεωρούν απόγονο των μεγάλων Ελλήνων προγόνων μου και όχι των αγράμματων βαρβάρων Ιουδαοχριστιανών!!Δεν δύναμαι να είμαι χριστιανός γιατί αυτοί έσφαξαν τους προγόνους μου για να επιβάλουν την ιουδαϊκή αίρεση!!Γιατί κατέστρεψαν την περισσότερη Ελληνική γραμματεία!!Γιατι κατέστρεψαν όλα τα έργα τέχνης των προγόνων μου!!Γιατί βεβήλωσαν τους ιερούς ναούς των προγόνων μου!!Γιατί μέσα στους χριστιανικούς κανόνες υβρίζουν τους Έλληνες!!Γιατί δεν υπάρχει ουδεμία σύνδεση μέσα στην βίβλο μεταξύ Ελληνισμού και χριστιανισμού και απουσιάζει παντελώς οτιδήποτε Ελληνικό στοιχείο!! Γιατί δεν είμαι ειδωλολάτρης και ανόητος να πιστεύω ότι τα ξύλα ,τα πτώματα και τα σχοινιά μπορούν να θεραπεύσουν την πάσα ασθένεια!! Γιατί επιτέλους γεννήθηκα Έλληνας και όχι Εβραιοχριστιανός!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου