ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! ΤΟΥΡΚΟΣ Ο "ΑΓΙΟΣ" ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ??Ο "ΙΕΡΕΑΣ¨ ΠΑΠΑ-ΑΝΘΗΣ!!

Τώρα εξηγείται το μίσος του για τους Έλληνες και τον Αρχαίο πολιτισμό!!Να τον χαίρεστε χριστιανοί τον Τουρκαλά ψευτοάγιο!!

Τι ξεστόμισε ο παπα - Άνθης (πρόεδρος της Επιτροπής (Λαθρο-) Μεταναστών της Ελλαδικής Εκκλησίας) ανήμερα του Αγίου Νικολάου στον επίσημο Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας; Μεταφέρω επί λέξει τα λόγια του για να μη λέτε ότι τον παρερμήνευσα ...;
ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΑΝΘΗΣ:
«Μη ξεχνάμε πού είναι τα Μύρα της Λυκίας ...; Στην Τουρκία είναι η πόλη αυτή. Ως εκ τούτου, λοιπόν, κι Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ, αλλά ήταν όμως άνθρωπος του Χριστού»!


Ψάξαμε όλες τις εγκυκλοπαίδειες και τα συναξάρια, ρωτήσαμε τον κατ' εξοχήν ειδικό ιστορικό μελετητή κ. Άγγελο Σακκέτο...Σοβαρό άτομο βρήκατε χριστιανοί απολογητές!! Όλοι συμφωνούν πως ο Άγιος Νικόλαος εγνώριζε θαυμάσια Ελληνικά (γι' αυτό άλλωστε και πρωταγωνίστησε στην Α΄ Οικουμενική Σύνοδο το 325 μ.Χ. χαστουκίζοντας τον Άρειο!), και είχε γεννηθεί στην Ελληνικότατη πόλη της Μικράς Ασίας, Πάταρα. Η πόλις αυτή ήταν άντρο Ελληνισμού και...


Ελληναράδων, είχε ιδρυθεί από τον γιό του Απόλλωνος τον Πάταρο, διέθετε φημισμένο Μαντείο και την είχαν ιδρύσει Κρήτες Δωριείς. Ούτε μία πηγή δεν αφήνει το παραμικρό υπονοούμενο πως ο Προστάτης των Ελλήνων Ναυτικών, Επίσκοπος Μύρων της Λυκίας, Άγιος Νικόλαος δεν ήταν Έλληνας. Μόνο ο λάτρης των Λαθρομεταναστών παπα - Τιμόθεος Άνθης υποστηρίζει δημοσίως τέτοιου μεγέθους αρλούμπα, με το επιχείρημα ότι σήμερα τα Μύρα της Λυκίας είναι περιοχή της Τουρκιάς!!!..Ναι ηταν Ελληνας και γκρέμιζε τα Ελληνικά έργα τέχνης!!Βρε ουσ!!


Ιερώνυμε Λιάπη, τρέχα να ξυρίσεις εδώ και τώρα τον Τιμόθεο Άνθη, πρίν το πάρουν χαμπάρι οι Έλληνες Ναυτικοί και μπουκάρουν στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο για να ζητήσουν εξηγήσεις, που τουρκέψατε τον αγαπημένο τους Άγιο ...;Η βλακεία κτυπαει κόκκινο αυτα τα ελεγαν σκοταδιστές τον μεσαίωνα τώρα έχουμε 2010!!Οι Ελληνες ναυτικοί δεν ασχολούνται με τον Τούρκο Νικόλαο !!
"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"

Από το "Στόχος".

1 σχόλιο:

  1. Και μαντεψτε σε ποια ενορια υπηρετει ο π.Τιμοθεος Ανθης;

    ΣΤΗΝ ΑΓ.ΦΙΛΟΘΕΗ, εκει που κρυβοταν η Αγ Φιλοθεη και μαρτυρησε από το αγριο ξυλο που εφαγε από τους Μουσουλμανους.

    Εμ βεβαια, τα αλλοδαπά δουλικά των περιοικων καπου θα πρπει να μενουν και αυτα.
    - Ε όχι και στην Φιλοθεη αγάπη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή