ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

Ντόρα-Βαρθολομαίος: συναγωνισμός τουρκοφιλίας

Κάθε μέρα που περνάει, επιβεβαιώνονται ποικιλοτρόπως τα ρεπορτάζ του «ΕΚ». Για τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τις «αντιλήψεις» του, σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό. Η φωτογραφία του με τους ψευτομουφτήδες της Δυτικής Θράκης, στο πλαίσιο διάσκεψης θρησκευτικού τουρισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, ανέδειξε για άλλη μια φορά το πραγματικό πρόσωπό του. Το απόλυτο ξεπούλημα... Αλλά, η αλήθεια είναι ότι εδώ στον «ΕΚ», δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο.
Το όραμά της


Ακολούθησε η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τη Ντόρα Μπακογιάννη. Η πρώην ΥΠΕΞ, συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης Καντίρ Τοπμπάς και τον δήμαρχο Σισλί Μουσταφά Σαριγκιούλ. Όμως, η «ιέρεια» του νεοφιλελευθερισμού είπε απίθανα πράγματα, μιλώντας στο Ινστιτούτο Bab-I-Ali, σε εκδήλωση του οποίου ήταν κεντρική ομιλήτρια, με θέμα «Ένα κοινό όραμα για το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων». Υιοθετώντας πλήρως την τουρκική αλλά και φαναριώτικη προπαγάνδα για τα Σεπτεμβριανά, δήλωσε ότι «λόγω της Κύπρου ξεκίνησαν οι εντάσεις στα μέσα της δεκαετίας του ‘50», ενώ «τόνισε» ότι «τα πρώτα χρόνια της συνύπαρξής μας μπορούν να θεωρηθούν ως η χιλιετία συγκρούσεων. Αυτό βέβαια, εξηγείται δεδομένων των πολλών ενόπλων συγκρούσεων που συνέβησαν ιδιαίτερα μεταξύ του 1071 και του 1453 και το 1821!» Τι άλλο θα διαβάσουμε... «Ένοπλη σύγκρουση» λοιπόν, η Επανάσταση του 1821! Επίσης, είπε ότι το Αιγαίο θα πρέπει να γίνει γέφυρα συνεργασίας των δύο λαών και όχι διαχωριστική γραμμή! Αλήθεια, τι το διαφορετικό έχει πει τόσες φορές Μπαγίς; Κυρία μου, αλλάξτε λογογράφο, για να μιλήσουμε με συστημικά κριτήρια!


Θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει...


Τέλος, για να αντιληφθείτε το παιχνίδι πως στήνεται: τα πανηγύρια του ανθρώπου της Ντόρας στη μειονότητα της Δυτικής Θράκης, του πρώην βουλευτή της ΝΔ Αχμέτ Ιλχάν, για τη ματαίωση της αγοράς των ρωσικών BMP-3 από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (κατ' απαίτηση, αντιλαμβάνεστε, ποιων), μιλούν από μόνα τους...elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου