ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

Δημοσιογράφος απελύθη για ένα τραγούδι!! ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΤΟΥ???ΣΑΤΙΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΒΑΣΙΛΗ!!Διαβάστε παρακάτω ποιος ήταν ο ανθέλληνας άθλιος Βασίλης!!

http://3.bp.blogspot.com/_wQCkgnFoGcs/TD7F60j_DxI/AAAAAAAAAEI/1zNnLD71rwA/s1600/Censorship_anemone.jpg

Νίκος Γεωργιάδης
Εν μέσω των απεργιακών κινητοποιήσεων των δημοσιογράφων και με προσωπική εντολή του συνιδιοκτήτη του σταθμού ΒΗΜΑ 99,5 κ. Ρέστη, απελύθη ο συνάδελφος Κώστας Γιαννακίδης, επειδή κατά τη διάρκεια της εκπομπής του «έπαιξε» ένα κομμάτι, το οποίο σατιρίζει και σαρκάζει τα γνωστά χαριτωμένα άσματα περί Άη Βασίλη κλπ.


Το συγκεκριμένο τραγουδάκι του Kevin Wilson, «Ηο Ηο Fucking Ηο», είναι πολύ γνωστό και περισσότερο προκαλεί τον γέλωτα και πολύ λιγότερο τα ήθη. Μετά το πέρας της εκπομπής ο μουσικός επιμελητής, υπεύθυνος για την «play list» δέχτηκε την μήνη του συνιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού.
Ωστόσο, τελικά, ο συνάδελφος Κώστας Γιαννακίδης, ο οποίος αρθρογραφεί στην στήλη «Good Morning Vietnam» της εφημερίδας «Veto», αποκάλυψε πως ήταν αυτός ο «υπονομευτής» των δημοσίων ηθών και εθίμων της κατά τ' άλλα ηθικής και αμόλυντης ελληνικής κοινωνίας.

Παραμένει ανεξιχνίαστη η πραγματική αιτία της απόλυσης του Κώστα Γιαννακίδη, διότι είναι ελάχιστοι εκείνοι που θα πειστούν ότι ένας δημοσιογράφος απολύεται με συνοπτικές διαδικασίες λόγω του «βέβηλου» περιεχομένου ενός κατά τ' άλλα χιουμοριστικού άσματος.
Ο συνάδελφος Κώστας Γιαννακίδης, πάντα διακριτικός για αυτούς που τον γνωρίζουν, δεν ζήτησε τα ...; ρέστα από τον κύριο Ρέστη.

Απολαύστε το τραγουδάκι του Kevin Wilson, το οποίο τραγούδησαν και οι αμίμητοι Monty Python
: Μέγας Βασίλειος: Ο Ανθέλληνας Αρχιεπίσκοπος ΚαισαρείαςΜέγας Βασίλειος: Αρχιεπίσκοπος Καισαρείας:
Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζοντας με ορθάνοιχτα στόμα τον Ισραήλ . Στόμα δε λέγει εδώ ο προφήτης (βλ.Ησαϊας ΘΆ11) την σοφιστική του λόγου δύναμη η οποία τα πάντα χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει τους εν απλότητι πιστευσάντων .
Βασίλειος Καισαρείας ΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΗΣΑΪΑ 9.230.8

Προσταγή, μη δειλιάζετε από των Ελληνικών πιθανολογημάτων &. τα οποία είναι σκέτα ξύλα, μάλλον δε δάδες που απώλεσαν και του δαυλού την ζωντάνια και του ξύλου την ισχύ, μη έχοντας δε ούτε και του πυρός την φωτεινότητα, αλλά σαν δάδες καπνίζουσες καταμελανώνουν και σπιλώνουν όσους τα πιάνουν και φέρνουν δάκρυα στα μάτια όσων τα πλησιάζουν . Έτσι και ( των Ελλήνων) η ψευδώνυμος γνώση σε όσους την χρησιμοποιούν

Βασίλειος ο Μέγας ή Αϊ Βασίλης (330 379 μ.χ) ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΗΣΑΪΑΝ ΠΡΟΟΙΜΙΟΝ 7.196.3 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου