ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!!

Νότης Σφακιανάκης


Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε στο «LifeStyle» του Alter για την θρησκεία αλλά και την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.Αρχικά ο Νότης Σφακιανάκης είπε πως είναι προκλητικός σε κάθε του συνέντευξη γιατί «δεν έχω άλλο τρόπο να μιλήσω. Όπως μιλάω με τους φίλους και την οικογένεια μου έτσι  μιλάω προς όλους. Δεν μπορώ να 'μαι αλλιώς στην τηλεόραση και αλλιώς με τους φίλους μου. Αυτό το "δίμουρο" είναι κάλπικο, δεν το 'χω».

Θεωρεί πως είναι ροκ σταρ;
«Ο λαϊκός ο καλλιτέχνης είναι συγχρόνως ένας ροκ σταρ στη χώρα του. Ο ροκ σταρ της Αμερικής ή της Αγγλίας είναι ένα λαϊκός καλλιτέχνης. Το ξένο ροκ είναι το αντίστοιχο του λαϊκού καλλιτέχνη στην Ελλάδα».
Γιατί δεν είναι χριστιανός;
«Χίλιες φορές το 'χω πει. Από μικρό παιδί το λέω. Έλληνας είμαι και ο Έλληνας χριστιανός δεν γίνεται. Όλοι αυτοί που σας παραμυθιάζουν... δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά τη ζωή και τη χώρα μου, την πατρίδα μου αφού είναι το σπίτι μου».
Για την οικονομική κρίση της Ελλάδας

«Δεν πάμε στην πτώχευση, έχουμε πτωχεύσει. Όταν χρωστάμε 500 δισεκατομμύρια τα οποία μας έχουν χρεώσει αυτοί που ψηφίζετε τα τελευταία χρόνια, αυτές τις δύο παρατάξεις, μας πούλησαν την πατρίδα. Αυτή τη στιγμή δεν μας ανήκει. Τώρα πρέπει να θυμώσουμε και να αρχίσουμε την αναρρίχηση. Να μην ξανακάνουμε το ίδιο λάθος. Τώρα ο κλήρος πέφτει σε μας. Τώρα πρέπει να διώξουμε όλους αυτούς και να ξαναχτίσουμε τη ζωή μας».

6 σχόλια:

 1. Στα α..... μας , μας έχεις πρήξει με την αθεϊα σου , που δεν μας ενδιαφέρει , δεν μας λες πόσα οικονομάς κάθε βράδυ παλιομπαγλαμά .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πως δεν πονάει , ο λαός υποφέρει και κάποιοι το παίζουν κουλτουριάδηδες έχοντας λύσει ολα τα προβλήματά τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου ??Ότι δεν είναι χριστιανός??Ότι κάνει στη προσωπική του ζωή δικαιώματά του, δεν βιάζει ανήλικα όπως οι χριστιανοί ρασοφόροι!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πρώτα απ΄ όλα δεν με ενδιαφέρει σε τι Θεό πιστεύει ο καθένας , αλλά το αντίθετο με σένα σε ενοχλεί και φαίνεται από τα γραφόμενά σου το να είναι κάποιος Χριστιανός με επιχειρήματα που δεν ξέρω πως από πιά βιώματα τα έχεις , με ενοχλεί όμως αφάνταστα όταν κάποιοι < καλλιτέχνες > για να προκαλέσουν ενδιαφέρον και θόρυβο γύρω από το όνομά τους , όταν η καρριέρα τους φθείνει , κάνουν τέτοιου είδους δηλώσεις και εφόσον τις δημοσιοποιούν έχω κάθε δικαίωμα να πω τη γνώμη μου .

  ΑπάντησηΔιαγραφή