ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή, 1 Αυγούστου 2010

“ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ” Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ OBSERVER

Με υπερβολές και μεγάλη δόση τρομολαγνίας που αναπόφευκτα αμαυρώνει την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, η βρετανική Ομπσέρβερ μεταφέρει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας “προειδοποιούν για κύμα βίας που θα θυμίζει την Ιταλία της δεκαετίας του ’70″!
Με τίτλο “Η Σέχτα Επαναστατών προειδοποιεί τους τουρίστες ότι η Ελλάδα είναι εμπόλεμη ζώνη”, η ανταπόκριση εστιάζει στην δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης και στον φόνο του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.
Η Έλενα Σμιθ μεταφέρει τις απόψεις του διεθνολόγου Θανάση Δρούγου ο οποίος τονίζει ότι “Η Ελλάδα έχει εισέλθει σε μια νέα φάση της πολιτικής βίας από οργανώσεις προσανατολισμένες προς την αναρχία που είναι πιο φονικές, επικίνδυνες, ικανές και μηδενιστικές από ποτέ”. “Αυτές οι ομάδες δεν ενδιαφέρονται για παράπλευρες απώλειες”, συμπληρώνει.
Η ανταπόκριση σημειώνει ότι στην προκήρυξη της Σέχτας για πρώτη φορά εκτοξεύονται απειλές και κατά τουριστών. Παραθέτει δε το σχετικό απόσπασμα: “Οι τουρίστες πρέπει να μάθουν ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον ένα ασφαλές καταφύγιο του καπιταλισμού”.
Η απειλή της τρομοκρατίας εντείνει την αγωνία των ελληνικών Αρχών που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν συνεχόμενες απεργίες και κοινωνική αναταραχή, σημειώνει η Ομπσέρβερ, που ταυτόχρονα επισημαίνει την απεργία των ιδιοκτητών βυτιοφόρων και φορτηγών και τις ελλείψεις που έχουν αναφερθεί σε πολλά νησιά και στη Βόρεια Ελλάδα, όπου -όπως υποστηρίζει – είναι εγκλωβισμένοι χιλιάδες τουρίστες.
ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου