ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΕικόναΟι μη μολυνθέντες με Γυναίκα Αποκάλ. 14.4
Και το καλύτερο:
Είναι καλό ο άνθρωπος να μην αγγίζει γυναίκα
Κορινθίους Α' 7:1

Ο χριστιανισμός από την ημέρα της υπάρξεις του ήτανε μισογύνης, στην μετέπειτα πορεία του χρησιμοποίησαν την Μαριάμ σε ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για να μπορέσουν να ισοσταθμίσουν τα πράγματα,άλλα και αυτό υπό ορούς,πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την παρουσίασαν σαν παρθένο, όχι μόνο για λόγους εντυπωσιασμού άλλα και για το λόγω ότι μισούν τις γυναίκες.
Ο μισογυνισμός της εκκλησίας και του χριστιανισμού φαίνεται ακόμα και στις μέρες μας αλλα έχει περιοριστή κάπως,τουλάχιστον στην χώρα μας.ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

Παραθέτω ένα απόσπασμα:

Του Ιωάννη Ρούσσου,
Τακτικού Καθηγητή Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο της Μιννεσότα (ΗΠΑ)

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ (γ΄)


Στον Χριστιανισμό ακόμα και η τεκνοποίηση θεωρείται αμαρτία, κατά το «... Ιδού γάρ εν ανομίαις συνελήφθην καί εν αμαρτίαις εκίσσησέ με ή μήτηρ μου...» του Εβραϊκού Ψαλμού 50: 7 (ή 51: 5 σε άλλες εκδόσεις). Γίνεται μόνον εξ' ανάγκης («κατ' οικονομίαν» όπως τους αρέσει να λένε λογίως) για να μην σβήσει το ανθρώπινο γένος. Αυτό έγινε εκ των πραγμάτων αφού τελικά δεν ήλθε εκείνο το πολυπόθητο τέλος του κόσμου μαζί με εκείνη την περίφημη Δευτέρα Παρουσία που περίμεναν αμεσότατα οι πρώτοι χριστιανοί και ο Παύλος. Ακόμα αυτή η εξ ανάγκης σεξουαλική συνεύρεση πρέπει να γίνεται χωρίς καμία απολύτως απόλαυση ηδονής και στο σκοτάδι. Η απόλαυση ηδονής είναι μεγάλη αμαρτία για τους διεστραμμένους χριστιανούς. Τέλος η λεχώνα χρειάζεται ειδική ιεροπραξία για να εξιλεώσει την «αμαρτία» της, 40 μέρες μετά την γέννα• να σαραντίσει όπως λέει ο λαός, που σημαίνει ότι για 40 μέρες η μητέρα και το μωρό δεν μπορούν να εξέρχονται από το σπίτι τους. Μετά όμως, το πρώτο πράγμα που η μάνα οφείλει να πράξει είναι το να επισκεφτεί τον ιερέα για την ειδική ιεροπραξία με ευχές, εξορκισμούς, κλπ. Έτσι έχουν θεσπιστεί αυτά τα πράγματα από τον Μωσαϊκό Νόμο και από την χριστιανική εκκλησία. Η γυναίκα λοιπόν γίνεται απλώς μια καταραμένη βρεφομηχανή και αυτό μόνο εξ' ανάγκης. Μα το λέει και ο Παύλος στην Α΄ Προς Τιμόθεον 2: 15, «η γυναίκα θα σωθεί με το να γεννά παιδιά». Άραγε, όσες γυναίκες για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν θα ριφθούν στο πυρ το εξώτερο;

Εί δυνατόν όμως, η γυναίκα να σταματήσει να είναι γυναίκα και με τις νηστείες να κατορθώσει να σταματήσει τα έμμηνά της. Αυτό είναι μεγάλη αρετή στον Χριστιανισμό αλλά ταυτοχρόνως και μεγάλη σχιζοφρένεια. Στον Μωσαϊκό Νόμο τα γυναικεία έμμηνα θεωρούνται μόλυνση και ακαθαρσία. Γι' αυτό απαγορεύεται να εισέρχονται οι γυναίκες στα ιερά των χριστιανικών και εβραϊκών ναών. Σ' αυτά τα θέματα διαβάστε και το σπουδαίο βιβλίο The X-Rated Bible (Η Ακατάλληλη Βίβλος) του Αμερικανού καθηγητή Ben Edward Akerley. Έτσι λοιπόν το κλείσιμο στα μοναστήρια, ο αναχωρητισμός, ο ερημιτισμός, κλπ. σου δίνουν πολύ πιο βέβαιο εισιτήριο για τον Παράδεισο από το να αποκτήσεις και να αναθρέψεις οικογένεια...! Αυτό το τονίζει σαφώς και ο αλλοπρόσαλλος Απόστολος Παύλος στην επιστολή του Α΄ Προς Κορινθίους σε όλο το κεφάλαιο 7 όπου μεταξύ πολλών «μαργαριταριών» εκθειάζει την παρθενία και τη θεωρεί υπέρτατη αρετή. Μελετήστε το κεφάλαιο αυτό προσεκτικά να δείτε περί τίνος πρόκειται! Το ίδιο κάνει και ο διεστραμμένος Χρυσόστομος στο βιβλίο του με τίτλο Το Χάρισμα της Παρθενίας. Αν τώρα κανείς ενδιαφέρεται να μάθει για τη νόσο των ασκητών, μοναχών, ερημιτών, αναχωρητών (νόσος του αγίου Αντωνίου) ας μελετήσει το βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη Αναφορά στον Γκρέκο όπου την περιγράφει θαυμάσια, διότι την έπαθε και ο ίδιος μια φορά που βρισκόταν στη Βιέννη.

Όπως είδαμε μέχρις εδώ ο Χριστιανισμός είναι τόσο διαστροφική και καταστροφική θρησκεία ώστε οι οπαδοί του, άνδρες και γυναίκες, δεν πρέπει να είναι ούτε ετεροφυλόφιλοι, ούτε ομοφυλόφιλοι, αλλά οφείλουν να είναι άφυλοι. Και οι κληρικοί και οι λαϊκοί και οι μοναχοί και μοναχές πρέπει να είναι άφυλοι. Καμία ερωτική έλξη, ορμή, πάθος κλπ. Είδαμε παραπάνω μερικές αναφορές και τη θέση του ιδρυτού Ιησού Χριστού. Διά του λόγου το αληθές, ας δώσομε επ' αυτού άλλη μια αναφορά από τον απεχθέστατο Παύλο: Πρoς Κoλασσαείς 3: 2-6 «τα άνω φρονείτε, μη τα επί της γης. απεθάνετε γαρ, και η ζωή υμών κέκρυπται συν τω Χριστω εν τω Θεω• όταν ο Χριστός φανερωθή, η ζωή ημών, τότε και υμείς συν αυτω φανερωθήσεσθε εν δόξη. Νεκρώσατε ουν τα μέλη υμών τα επί της γης, πορνείαν, ακαθαρσίαν, πάθος, επιθυμίαν κακήν, και την πλεονεξίαν, ήτις εστίν ειδωλολατρία, δι' α έρχεται η οργή του Θεού επί τους υιούς της απειθείας», (και όλες οι αναφορές δεν έχουν τέλος...). Παρθενία λοιπόν και μετά θάνατον ζωή. Τίποτα άλλο. Βέβαια η διαστροφή αυτή κατά τους δύο πρώτους αιώνες της Κ. Ε. δεν μπορούσε να πάει άλλο ώστε μετά αυτοί οι διεστραμμένοι άφησαν τα δύο φύλα να συνευρίσκονται αλλά μόνο «κατ' οικονομίαν» χάριν της τεκνοποιήσεως.Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Τι άλλο είναι η γυναίκα παρά ένας εχθρός της φιλίας, μια αναπόφευκτη τιμωρία, ένα αναγκαίο κακό, ένας φυσικός πειρασμός, ένας επιθυμητός όλεθρος, ένας οικιακός κίνδυνος, μια ευχάριστη καταστροφή, ένα κακό της φύσεως ζωγραφισμένο με όμορφα χρώματα;»

Α’ Τιμόθεον επιστολή 2:11-15
Η γυναίκα ας μαθαίνει μέσα σε ησυχία με κάθε υποταγή• σε γυναίκα, όμως, δεν επιτρέπω να διδάσκει ούτε να αυθεντεύει επάνω στον άνδρα, αλλά να ησυχάζει.

Μόλις το 1545 μ.Χ., στη Σύνοδο του Τρέντο η Καθολική Εκκλησία αποδέχτηκε ότι οι γυναίκες έχουν ψυχή.

Βοήθιος «Η γυναίκα είναι ένας ναός κτισμένος πάνω σε ένα υπόνομο

Χρυσόστομος: «Η γυνή άπαξ ωμίλησε και το παν κατέστρεψε»)

Αυγουστίνος «Οι γυναίκες δεν πρέπει να έχουν απολύτως καμιά διαφώτιση ή παιδεία. Αλλά πραγματικά πρέπει να απομονώνονται γιατί είναι η αιτία των μισητών και ακουσίων στύσεων στους αγίους άνδρες.»

Λούθηρος «Αν μια γυναίκα πεθάνει από τις πολλές γέννες δεν πειράζει. Άστε την να πεθάνει. Γι’ αυτό άλλωστε πλάστηκε.»

Προς Κορινθίους Α 14:34-35 Οι γυναίκες σας ας σιωπούν μέσα στις εκκλησίες• επειδή, δεν είναι επιτρεπτό σ' αυτές να μιλάνε, αλλά να υποτάσσονται, όπως λέει και ο νόμος. Αλλά, αν θέλουν να μάθουν κάτι, ας ρωτούν τούς άνδρες τους στο σπίτι• επειδή, είναι αισχρό σε γυναίκες να μιλάνε μέσα σε εκκλησία.

Προς Εφεσίους, 5:22 Οι γυναίκες, υποτάσσεστε στους άνδρες σας, όπως στον Κύριο•

Προς Τιμόθεο Α 2:11-15 Η γυναίκα ας μαθαίνει μέσα σε ησυχία με κάθε υποταγή• σε γυναίκα, όμως, δεν επιτρέπω να διδάσκει ούτε να αυθεντεύει επάνω στον άνδρα, αλλά να ησυχάζει. Επειδή, ο Αδάμ πλάστηκε πρώτος, έπειτα η Εύα. Και ο Αδάμ δεν απατήθηκε• αλλά, η γυναίκα, αφού εξαπατήθηκε, διέπραξε παράβαση• όμως, θα σωθεί διαμέσου τής τεκνογονίας, αν μείνουν στην πίστη και αγάπη και αγιασμό με σωφροσύνη.

Διαζύγιο με ένα απλό γράμμα. Βδέλυγμα η χωρισμένη αν ξαναχωρίσει ή χηρέψει:
Δευτερονόμιον 24:1-4 1. ΟΤΑΝ κάποιος πάρει γυναίκα, και νυμφευθεί μαζί της, και συμβεί να μη βρει χάρη στα μάτια του, επειδή βρήκε σ' αυτήν κάποιο άσχημο πράγμα, τότε ας γράψει σ' αυτήν γράμμα διαζυγίου, και ας το δώσει στο χέρι της, και ας τη διώξει από το σπίτι του. Και αφού αναχωρήσει από το σπίτι του, μπορεί να πάει και να συζευχθεί με άλλον άνδρα. Και αν ο δεύτερος άνδρας της τη μισήσει, και γράψει σ' αυτή γράμμα διαζυγίου, και το δώσει στο χέρι της, και τη διώξει από το σπίτι του ή αν πεθάνει ο δεύτερος άνδρας, που την πήρε για γυναίκα του, ο πρώτος της άνδρας, που την έδιωξε, δεν μπορεί να την ξαναπάρει στον εαυτό του για γυναίκα, αφού μολύνθηκε• επειδή, είναι βδέλυγμα μπροστά στον Κύριο• και δεν θα επιφέρεις αμαρτία στη γη, στην οποία ο Κύριος ο Θεός σου δίνει σε σένα ως κληρονομιά.

Ο ίδιος ο Ιησούς δεν επέλεξε καμία γυναίκα για απόστολο, ούτε καν τη μητέρα του.
Οι Απόστολοι συνεχίζοντας το παράδειγμα του, ουδέποτε χειροτόνησαν γυναίκα.
Ο μόνος ρόλος που επεφύλασσαν για τη γυναίκα ήταν εκείνος του χρηματοδότη: πχ το Υπερώο της Σιών, ένα ιδιωτικό διώροφο σπίτι, που μεταμορφώθηκε σε χώρο συναθροίσεων ανήκε σε πλούσια γυναίκα, τη Μαρία, μητέρα του Ευαγγελιστή Μάρκου.

Κολοσσαείς 3:18 Οι γυναίκες, υποτάσσεστε στους άνδρες σας, όπως αρμόζει εν Κυρίω.

Υπάρχει φυσικά και η ενάρετη γυναίκα: είναι αυτή που ποτέ δεν δείχνει το πρόσωπο της σε ξένο
Ιωάννης Μόσχος «Λειμών», κεφάλαιο 78

Από γυναικός αρχή αμαρτίας καί δι’ αυτήν αποθνήσκομεν πάντες
Σοφία Σειράχ 25:24


Δευτερονόμιον 25 5 Εάν συγκατοικώσιν αδελφοί, και αποθάνη εις εξ αυτών και δεν έχη τέκνα, η γυνή του αποθανόντος δεν θέλει υπανδρευθή με ξένον• ο αδελφός του ανδρός αυτής θέλει εισέλθει προς αυτήν, και θέλει λάβει αυτήν εις εαυτόν γυναίκα και εκπληρώσει το χρέος του ανδραδέλφου εις αυτήν.
Δευτερονόμιον 25 7 Εάν δε ο άνθρωπος δεν ευαρεστήται να λάβη την γυναίκα του αδελφού αυτού, τότε η γυνή του αδελφού αυτού ας αναβή εις την πύλην προς τους πρεσβυτέρους και ας είπη, Ο αδελφός του ανδρός μου αρνείται να αναστήση το όνομα του αδελφού αυτού εν τω Ισραήλ• δεν θέλει να εκπληρώση εις εμέ το χρέος του ανδραδέλφου. Δευτερονόμιον 25 9 τότε η γυνή του αδελφού αυτού θέλει ελθεί προς αυτόν ενώπιον των πρεσβυτέρων, και θέλει λύσει το υπόδημα αυτού από του ποδός αυτού και εμπτύσει εις το πρόσωπον αυτού, και αποκριθείσα θέλει ειπεί, Ούτω θέλει γίνεσθαι εις τον άνθρωπον, όστις δεν θέλει να οικοδομήση τον οίκον του αδελφού αυτού.
Δευτερονόμιον 25 11 Εάν άνθρωποι μάχωνται προς αλλήλους, και η γυνή του ενός πλησιάση διά να ελευθερώση τον άνδρα αυτής εκ της χειρός του τύπτοντος αυτόν, και εκτείνασα την χείρα αυτής πιάση αυτόν από των κρυφίων αυτού, τότε θέλεις αποκόψει την χείρα αυτής•
Αριθμοί
27 Και αφού ποτίση αυτήν το ύδωρ τότε θέλει συμβή ώστε, αν ήναι μεμολυσμένη και ηδίκησε τον άνδρα αυτής, θέλει εισέλθει εις αυτήν το ύδωρ, το φέρον την κατάραν, διά πικρίαν, και η κοιλία αυτής θέλει πρησθή και ο μηρός αυτής θέλει σαπή και θέλει είσθαι η γυνή κατάρα εν μέσω του λαού αυτής.
28 Εάν όμως δεν ήναι μεμολυσμένη η γυνή αλλά καθαρά, τότε θέλει μείνει αβλαβής, και θέλει συλλάβει σπέρμα.
29 Ούτος είναι ο νόμος της ζηλοτυπίας, όταν γυνή τις παραδρομήση, δεχομένη άλλον αντί του ανδρός αυτής και μολυνθή•

Μάρκος 10 12 και εάν γυνή χωρισθή τον άνδρα αυτής και συζευχθή με άλλον, μοιχεύεται.
Α.Κορινθίους 11 6 Επειδή αν δεν καλύπτηται η γυνή, ας κουρεύση και τα μαλλία αυτής• αλλ' εάν ήναι αισχρόν εις γυναίκα να κουρεύη τα μαλλία αυτής ή να ξυρίζηται, ας καλύπτηται.

11 σχόλια:

 1. ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ/ΕΣ ΩΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ, ΤΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ; ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ!
  ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΝΤΑΜΕΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ, Μ ΑΥΤΟΝ Ν ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.
  ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΒΛΕΠΑ ΜΙΑ ΜΩΑΜΕΘΑΝΗ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΡΑΠ, ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΝΤΙΛΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΚΕΤΟ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΑ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΚΕΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ !!ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όπως σας βολεύει μας τα λέτε κάθε φορα,με καραμέλα την δήθεν αγάπη του χριστιανισμού και όλα τα αλλα δεν τα αναγνωρίζουμε,τι σόι χριστιανοί είστε εσείς?έχεις φτιάξει και δικιά σου χριστιανική αίρεση στην οποία αναγνωρίζεις και συμμερίζεσαι ότι θέλεις εσύ?
  Τι τα σκαλίζουμε?Για να μάθει ο κόσμος ότι πιστεύει μια παράλογη και δίχως λογική θρησκεία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Οι γυναίκες άραγε τα ξέρουν όλα αυτά?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΠΑΤΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ, ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΝΤΗΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΠ. ΠΑΥΛΟΣ,ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ, ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΩ, ΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ, Η ΜΕΡΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΚΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑΣ ΚΙ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΠΟΡΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΙΣΤΕ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ, Η ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ, ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΣΑΣ? ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! ΟΙ ΜΕΣΣΑΙΩΝΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΑΝ? ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΞΕΘΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΩΣ ΦΙΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΠΙΡΙ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΙΚΡΟΝΟΟΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Ν ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ.
  http://www.mousa.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
  http://agazilos.org/2007/01/10/5-idols/#eid3amazon

  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ εδώ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ, ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. H thesi tis ginaikas, einai auti pou epilegei i idia. O xristianismos opws kai kathe thriskeia feretai na leei ta logia tou kiriou alla den pauoun na einai anthrwpoi autoi pou ta sinentaksan.
  Prosexte stis metafraseis pou kanete giati polles lexeis exoun allaxei to noima tous.
  Mia thriskeia pou presbeuei to agapatai allilous, den mporei tautoxrona na misei tous misous...
  Sti teliki an theloume na psaksoume ti thesi tis ginaikas stin ekklisia.. boroume na strafoume se oses agiasan, giati an i ginaika itan miasma kai anieri,de tha eixame agies...
  As sobareutoume ligo, boroume na to paizoume psagmenoi i na efistisoume se oti exei simasia.. toutestin sto na agapame kai na sebomaste o enas ton allo

  ΑπάντησηΔιαγραφή