ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010

ΒΟΜΒΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ:TO MNHMONIO EINAI ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!

«Αν δεν πάνε κάποιοι φυλακή, θα γίνει λαϊκή εξέγερση!»
Δυναμικός και ειλικρινής ο Πάνος Καμμένος, μιλά έξω από τα δόντια! Καταγγέλλει τα διαπλεκόμενα και τους σκιώδεις κυβερνήτες της χώρας, αφουγκράζεται το λαϊκό αίσθημα, σημειώνει ότι ο ελληνικός λαός θα αντισταθεί και δε θα υποταχθεί στο ΔΝΤ και προειδοποιεί: «Αν δεν πάει κόσμος στη φυλακή, αν δεν παραδοθούν στη δικαιοσύνη αυτοί που καταλήστευσαν τον ελληνικό λαό, τότε θα παρέμβει ο λαός και θα αποδώσει δικαιοσύνη ο πολίτης, ο οικογενειάρχης, ο συνταξιούχος, ο εργαζόμενος, ο οποίος υπέστη το αποτέλεσμα αυτής της κλοπής».

Θα έπρεπε να μας «πονηρέψει» η συγκυρία πως πριν περάσουν τα μέτρα (ασφαλιστικό-εργασιακά), σκάει μια βόμβα και δολοφονεί έναν άνθρωπο;

Καταρχήν θέλω να εκφράσω και εγώ ... την οδύνη μου και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του υπασπιστή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται στην Ελλάδα μια βόμβα-επιστολή. Η μέθοδος αυτή δεν είναι καθόλου ελληνική, δεν έχει χρησιμοποιηθεί από την εγχώρια τρομοκρατία. Είναι μια ενέργεια που συνδυάζεται με ένα ευρύτερο σχέδιο δημιουργίας κλίματος ανασφάλειας στη χώρα μας. Συνδυάζεται με μια επίθεση, η οποία γίνεται σε οτιδήποτε το ελληνικό. Θα πρέπει να το δούμε σε συνδυασμό με την προσπάθεια επιβολής μιας κυριαρχίας δυνάμεων που θέλουν να καθυποτάξουν την πατρίδα μας και θέλουν να δημιουργήσουν ένα σχέδιο ανασφάλειας και ένα σχέδιο γενικής αναρχίας στη χώρα. Να φοβίσουν τους πολίτες. Οι Έλληνες δε φοβούνται, οι Έλληνες δεν εκβιάζονται, οι Έλληνες δεν καθυποτάσσονται. Οι Έλληνες δεν παραχωρούν τα κυριαρχικά τους δικαιώματα και αυτό πρέπει να είναι σαφές προς όλες τις πλευρές…

Με βάση όμως το μνημόνιο που υπέγραψε η χώρα, οι Έλληνες έχουν παραχωρήσει τα κυριαρχικά τους δικαιώματα στο ΔΝΤ…

Νομίζουν ότι τα έχουμε παραχωρήσει. Για να παραχωρηθεί η εθνική κυριαρχία ή συνταγματικά δικαιώματα, κατά το Σύνταγμα της Ελλάδος, χρειάζονται 180 βουλευτές, τα 2/3 της Βουλής. Το μνημόνιο αυτό είναι άκυρο, αντισυνταγματικό και δε δίνει το δικαίωμα σε καμία προσωρινή πλειοψηφία των 172 βουλευτών, να παραχωρήσει συνταγματικά και κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Είναι άκυρο το μνημόνιο αυτό, από πολιτικής, εθνικής, ηθικής και συνταγματικής άποψης. Δεν μπορεί να επιβάλει κανένας, καμία Κυβέρνηση, με όσους κι αν στηρίζεται, την παραχώρηση συνταγματικών δικαιωμάτων της χώρας. Δεν μπορείς να παραχωρήσεις σε ένα πρόσωπο το δικαίωμα να βάλει υποθήκη την περιουσία του ελληνικού λαού και του γένους.


Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ...http://peripatris.blogspot.com/2010/07/to-mnhmonio-einai-180.html
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου