ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010

Αντιδράσεις και από τον ΛΑΟΣ για την Jennifer Lopez

Την κατεπείγουσα παρέμβαση των Βουλευτών του ΛΑΟΣ, οι οποίοι κατέθεσαν προσφυγή στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, προκάλεσε η προγραμματισμένη συναυλία της Jennifer Lopez στα κατεχόμενα.

Το κείμενο της προσφυγής έχει ως εξής:«Αξιότιμη κ. Πρόεδρο
Της Επιτροπής Αναφορών
(COMMITTEE ON PETITIONS)
Του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
6 Ιουλίου 2010

Αξιότιμη κ. Πρόεδρε,

Η γνωστή αμερικανίδα τραγουδίστρια JENNIFER LOPEZ φέρεται να έχει εκφράσει την πρόθεση να μεταβεί στην κατεχόμενη Κύπριο στις 20 Ιουλίου (επέτειο της βάρβαρης τουρκικής εισβολής) χρησιμοποιώντας το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου (οι κατοχικές αρχές το αποκαλούν "ERCAN") προκειμένου να εγκαινιάσει ξενοδοχείο, το οποίο στο παρελθόν ανήκε σε Έλληνα της Κύπρου. Η ενέργεια αυτή - αν τελικά γίνει από την JENNIFER LOPEZ - θα αποτελέσει περιφρόνηση προς τις αρχές της ΕΕ, η οποία έχει απαγορεύσει πλήρως την χρήση των παρανόμων πυλών εισόδου στην κατεχόμενη Κύπρο.

Υπενθυμίζεται ότι - σύμφωνα με το δίκαιο των ΗΠΑ - όποιος χρησιμοποιήσει παράνομο αεροδρόμιο π.χ. στη Λατινική Αμερική (όπου υπάρχουν αεροδρόμια από τα γίνεται εμπόριο ναρκωτικών) συλλαμβάνεται και του επιβάλλονται κυρώσεις ως προς τη δυνατότητα που έχει να χρησιμοποιήσει αεροδρόμια των ΗΠΑ.

Παράκλησή μας θα ήταν να εξετασθεί το συντομότερο από την Επιτροπή σας η δυνατότητα επιβολής κυρώσεων - αν η JENNIFER LOPEZ επιμείνει τελικά στην απόφασή της - με την μορφή της απαγόρευσης εισόδου σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο της ΕΕ, όπως και κάθε άλλου υπηκόου χρησιμοποιήσει το παραπάνω παράνομο αεροδρόμιο το οποίο βρίσκεται σε κατεχόμενο τμήμα χώρας - μέλους της ΕΕ.


Με εκτίμηση
Κ. Αϊβαλιώτης Β. Αποστολάτος Η. Πολατίδης
Βουλευτής Β΄Αθηνών Βουλευτής Α΄Πειραιώς & Νήσων Βουλευτής Ν.Σερρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου