ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

FACEBOOK...ΕΝΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ "ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ" ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΦΑΚΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ?

"Όλα είναι δίκοπο μαχαίρι" λέει ένα παλιό ρητό...
και συνειρμικά θυμήθηκα το τέλειο "εθελοντικό" φακέλωμα που λέγεται Facebook.

Αυτό το "αθώο" μέσω επικοινωνίας στο διαδύκτιο μπορεί να γίνει ο εφιάλτης νομοταγών και "μη" πολιτών. Δίκοπο μαχαίρι λοιπόν και όποιος αντέξει.
Άλλωστε όλο το διαδύκτιο είναι γεμάτο με διάσκορπες "παγίδες". Όποιος "χαλαρώσει" την ασφάλειά του, κινδυνεύει να χάσει τον ύπνο του...

"Ουκ ολίγες φορές" προκάλεσε σημαντικά προβλήματα στην ζωή των μελών του. Αυτοκτονίες, επίδοξοι βιαστές ανήλικων-ενήλικων κοριτσιών, παιδεραστές, απαγωγείς και όλα όσα δεν βάζει ο απλός μας νους...

Υπάρχει όμως και κάτι που λέγεται "προσωπικά δεδομένα" σε παγκόσμιο επίπεδο και αυτό μπορεί να  σημαίνει ένα ανήθικο όπλο σε όλες τις κυβερνήσεις που δεν τηρούν "τα πρέποντα και τα νόμιμα" ήθη.

Με μία σύντομη έρευνα που έκανα σε αυτό το "δίκοπο" διαδύκτιο, ανακάλυψα το παρακάτω βίντεο για τον συσχετισμό του Facebook με πολλούς κυβερνητικούς οργανισμούς "υψήστης ασφαλείας", που παρελάσαν ως πρώην προσωπικό του ή και ως συνεργαζόμενες ιδιωτικές εταιρίες "βιτρίνα" του CIA κ.λ.π.
Τα συμπεράσματα δικά σας. Τον Ιούνιο οι μετρήσεις της ιστοσελίδας Inside Facebook στην αμερικάνικη αγορά, έδειξε την απίστευτη πτώση της τάξης των 7,5 εκατομμυρίων χρηστών από τις ΗΠΑ !!! Μόνο 320.800 ήταν οι ενεργοί χρήστες από τις ΗΠΑ τον ίδιο μήνα σε σχέση με τον Μάϊο μήνα που ήταν 7,8 εκατομμύρια !!!
Πολλοί πιστεύουν ότι οφείλεται στο "μποϋκοτάζ" που έγινε λόγω των αλλαγών των ρυθμίσεων ασφαλείας, που σίγουρα προκαλούσε πονοκέφαλο στο μέσο χρήστη του Facebook.

Μάλλον έρχεται καθηστερημένα στη μεγάλη οθόνη η μεταφορά της ιστορίας ίδρυσης του Facebook από τον ιδρυτή του ή μη Μάρκ Ζούκερμπεργκ, μιας και όπως φαίνεται, ήδη ο καλύτερος φίλος του και συμφοιτητής διεκδικεί 600 εκατομμύρια δολλάρια αποζημίωση.


Η ταινία κυκλοφορεί με τον τίτλο "The Social Network" και αποδεικνύει ότι...δεν μπορείς να κάνεις 500 εκατομμύρια φίλους,

χωρίς να κάνεις και μερικούς εχθρούς. Παρακάτω το χολυγουντιανό "παραμύθι" της ταινίας.  

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου