ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Οταν το Champions League, συναντά τα ξόρκια και τη μαγεία!

Στην βοήθεια ενός φημισμένου κενυάτη μάγου κατέφυγε ο "πολύς" Ζοζέ Μουρίνιο, ο νέος προπονητής της Ρεάλ, ώστε να πετύχει τους στόχους του με τη νέα του ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός παραθέριζε οικογενειακώς στην Κένυα τις τελευταίες εβδομάδες.
  Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, κατά τη διάρκεια των διακοπών του συναντήθηκε κρυφά με τον διάσημο μάγο της Μομπάσα, Μζέε Μακτούμπ.
  Ο 47χρονος προπονητής προσπάθησε -ανεπιτυχώς- να κρατήσει αυτό το ραντεβού μακριά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Για το λόγο αυτό οδηγήθηκε υπό άκρα μυστικότητα με ένα φορτηγάκι στο μέρος όπου βρισκόταν ο μάγος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.
  Ο Μζέε Μακτούμπ είναι πασίγνωστος στη Μομπάσα για τις "ιδιαίτερες δυνάμεις" του, στις οποίες καταφεύγουν επώνυμοι από όλους τους χώρους. Φημίζεται για τα ξόρκια και τα γιατροσόφια του ενώ εξασκεί την... τέχνη της μαγείας εδώ και χρόνια!
 «Τον συναντήσαμε (μαζί με άλλους τρείς μάγους) με τη βοήθεια κάποιου μεσολαβητή σε μια μυστική τοποθεσία, διότι δεν ήθελε όλο αυτό να μαθευτεί από τα ΜΜΕ. Ήρθε στο σημείο με ένα τουριστικό βαν, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του», αποκάλυψε ο μάγος!
 «Ο Ζοζέ Μουρίνιο μας ζήτησε να τον βοηθήσουμε να πετύχει στη νέα του δουλειά. Φυσικά, καθένας που αναλαμβάνει μια καινούργια αποστολή, ακόμη και οι πολιτικοί, χρειάζονται μια εξωτερική βοήθεια», πρόσθεσε.
  Ο Μουρίνιο είναι ο καινούργιος προπονητής της Ρεάλ από τις 26 Μαΐου του 2010. Σε συνέντευξή του δήλωσε ότι επιθυμεί «την πρόκληση της κατάκτησης του Champions League με τρεις διαφορετικές ομάδες», κάτι που κανείς προπονητής δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου