ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010

Εκβιαστές και πράκτορες οι bloggers


Άρχισαν ήδη οι επιθέσεις στους bloggers από κάθε δυνατό μέσο. Σκοπός είναι η φίμωση των ελεύθερων φωνών. Αφορμή υπήρξε η δολοφονία Γκιόλια. Από την μέρα εκείνη και μετά οι φωνές της “ δήθεν” λογικής όσον αφορά το θέμα της ανωνυμίας στα blogs, άρχισαν να δυναμώνουν. Σήμερα έγιναν πρωτοσέλιδο από την εφημερίδα ΑΥΡΙΑΝΗ. Κεντρικός τίτλος του πρωτοσέδιλου: “ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ BLOG”! Χαρακτηρίζεται μάλιστα Υπόκοσμος που κινείται ανεξέλεγκτα.
Μπράβο κ. Κουρή! Φερέφωνο του φασισμού της κυβέρνησης η ΑΥΡΙΑΝΗ πάντοτε “ πράσινη” αλλά όλα έως ένός σημείου…
Ξέρουν ότι δεν μπορούν βέβαια να χτυπήσουν τις ανεξάρτητες φωνές κι έτσι τις απαξιώνουν στα μάτια των πολιτών, που όλο και περισσότερο στρέφονται στα blogs για να ενημερωθούν, να προβληματιστούν, μιας και η ειδήσεις στα μεγάλα κανάλια έχουν γίνει είτε “ κλειδαρότρυπες”, είτε ώρα τηλεοπτικών διαφημίσεων προβάλλοντας το τάδε τσιπουράδικο στην παραλία του Βόλου, ή το δήνα κατάστημα ρούχω με μεγάλες εκπτώσεις στην Τσιμισκή. Αυτά είναι τα επίπεδα δημοσιογραφίας που κάνουν.
Δημιουργούν λοιπόν κλίμα για να επιβάλλουν επωνυμία στα γραφόμενα στο διαδίκτυο. Να ξέρουν δηλαδή ποιος πιστεύει τί και τί λέει. Ωραία δημοκρατία πρεσβευετε… Να μου πείτε εδώ το Σύνταγμα της χώρας έχει καταστραγηθεί και κανείς δεν λέει τίποτα!
Λένε όμως τα blogs και αφυπνίζουν τους πολίτες. Πολίτες που αύριο θα πάνε λίγο πιο συνειδητοποιημένοι να ψηφίσουν. Τρέμουν τους αφυπνισμένους πολίτες.
filologos10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου