ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΒΙΑΣΑΝ .....ΚΑΤΣΙΚΕΣ !! ΦΡΙΚΗ ΤΙΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!!

Ανώμαλοι βίασαν κατσίκες και τις άφησαν να αιμορραγούν μέχρι θανάτου 
Τα ζωώδη σεξουαλικά τους ένστικτα πάνω σε δύο άμοιρες νεαρές κατσίκες φρόντισαν να ικανοποιήσουν άγνωστοι δράστες που αναζητούνται από την Ασφάλεια Πατρών. Οσο απίστευτο και αν ακούγεται, το πρωτοφανές περιστατικό κτηνοβασίας που έχει αναστατώσει τους κατοίκους, αλλά και τις διωκτικές αρχές, έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή του Ρίου όταν ο ιδιοκτήτης των ζωντανών τα βρήκε σε άθλια κατάσταση να αιμορραγούν μέχρι θανάτου... Οπως ανέφερε ο ίδιος στους έκπληκτους αστυνομικούς, όλα συνέβησαν στο χωράφι του που βρίσκεται στην περιοχή του Ρίου και στο οποίο εκτρέφει κοτόπουλα. Πριν από μερικούς μήνες όμως αποφάσισε να βάλει και δύο κατσίκες. Πριν από λίγες μέρες όταν πήγε να ταΐσει τα ζώα του αντίκρισε τις δύο κατσίκες ανήσυχες και όταν πλησίασε να δει τι συμβαίνει, τότε ήταν που υπέστη το σοκ. 

Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο για να κάνουν έρευνα, ενώ κλήθηκε και κτηνίατρος για να εξετάσει τα ζώα. Οπως διαπίστωσε ο τελευταίος, οι δύο κατσίκες είχαν πέσει θύματα βιασμού κατ' εξακολούθηση. Αγνωστοι δράστες τις είχαν βιάσει και τις δύο με πρωτόγνωρη αγριότητα και σε τέτοιο μάλιστα βαθμό, που είχαν προκαλέσει έντονη αιμορραγία στα δύο ζωντανά! Η μία μάλιστα είχε υποστεί ρήξη μήτρας και η κατάστασή της θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν ήδη τη διερεύνηση μιλώντας με κατοίκους στα γύρω σπίτια και διατηρώντας την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να συλλέξουν χρήσιμες πληροφορίες που ίσως τους οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Οι άνδρες της Ασφάλειας εκτιμούν, με βάση τα ευρήματα του κτηνιάτρου, ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο άτομα, ίσως και περισσότεροι. Ο ένας κρατούσε την κατσίκα και ο άλλος τη βίαζε και άλλαξαν ρόλους εις βάρος της δεύτερης κατσίκας όταν ήρθε και η δική της σειρά. Ομως οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν περισσότεροι και η κάθε κατσίκα να έπεσε θύμα βιασμού όχι από έναν, αλλά περισσότερους ανώμαλους που θέλησαν να ικανοποιήσουν τα αρρωστημένα πάθη τους πάνω στα ζωντανά.

  ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου