ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010

Τυφώνας Τζούλια στον στρατό

Ο πρόεδρος του ΔΣ του Πολεμικού Μουσείου Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσιμογιάννης, υπέβαλε την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας, μετά την νυχτερινή επίσκεψη της Τζούλιας Αλεξανδράτου στον χώρο και τα όσα ακολούθησαν
Συνεχίζονται οι αναταράξεις στο στρατό, μετά την... νυχτερινή επίσκεψη της Τζούλιας Αλεξανδράτου και του ναύτη Γεράσιμου Ζαγορίτη -υιος του γνωστού πολιτικού- στο Πολεμικό Μουσείο το βράδυ της Παρασκευής.
Ο πρόεδρος του ΔΣ του Πολεμικού Μουσείου Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσιμογιάννης, υπέβαλε την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας, για τα όσα έγιναν τη μοιραία νύχτα, με το μοντέλο-τραγουδίστρια να περνάει από τους σκοπούς και να μπαίνει στον θάλαμο με τους φαντάρους, μαζί με τον υιό Ζαγορίτη.
Στον Γεράσιμο Ζαγορίτη επεβλήθη ποινή συνολικής φυλάκισης 60 ημερών (30 ημέρες αυστηρά γιατί επέτρεψε την είσοδο πολιτών σε στρατιωτικό χώρο και 30 ημέρες ακόμη γιατί εγκατέλειψε το χώρο, ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία). Ο ίδιος μετατέθηκε σε μονάδα της Λήμνου, ενώ οι ποινές είναι μη εξαγοράσιμες.
Παράλληλα, στους δύο στρατιώτες σκοπούς επεβλήθη τελικά ποινή φυλάκισης 20 ημερών στον καθένα.
Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου